Novinky
Proč sssedm?Meleš kraviny to je Hyundai a ten má záruku 5 let.Chceš bejt vtipnej a nejde ti to!!!
nemoze octavia zase vsetko vyhrat 😉 , ono vysledky kdejakych prapodivnych velakrat nezmyselnych ankiet je jedna vec a uspech pri realnom predaji vec druha 😉
nepochybne ide o skvele auto :yes😒br />
pripajam este vitaza z ankety auto roka 2014 na slovensku [odkaz] , gratulacia aj v tomto pripade :yes:
pripajam este vitaza z ankety auto roka 2014 na slovensku [odkaz] , gratulacia aj v tomto pripade :yes:
A kde je vaše nejlepší a nejkrásnější Octavie!? To je ale úroveň když už ji porazí i Hjundé a k tomu ještě I10!? >😒]
"Best of outsider"?
No co, na sponzorování fotbalu docházej prachy, trik s ssssssseeeeduuuummm za cca třicet tisíc už lidi taky prokoukávaj, tak je třá zabodovat v anketách o ničem...
No co, na sponzorování fotbalu docházej prachy, trik s ssssssseeeeduuuummm za cca třicet tisíc už lidi taky prokoukávaj, tak je třá zabodovat v anketách o ničem...
Celkem dobrá analýza. Já mám ty dvě velké děti, a naštěstí i tu trochu větší káru...
Jinak nic proti i10, asi dobrý vůz, ale prodejní trhák to (aspoň u nás) tedy není.
Jinak nic proti i10, asi dobrý vůz, ale prodejní trhák to (aspoň u nás) tedy není.
Ano, i10 možná až přesahuje svou třídu. Ale i cenou. Zvlášť u výbav s prvky, o kterých níže básní topper,+ důstojnějším motorem, již tak, že si člověk velmi dobře rozmyslí, jestli si na to ježdění do Chorvatska přecejen nekoupí o třídu (či o dvě >😒] ) větší auto.
presne tak, dnes uz aj male auto ponuka kopec vymozenosti a vybavu a kdejake rozne systemy ake nemal ani mercedes S pred 15 rokmi, jednoducho doba pokrocila a maly dnes neznamena chudobny alebo menejcenny , kto zvazuje kupu maleho auta tak ho dnes uz moze mat pomaly tak super vybavene ako vacsie a luxusnejsie auta, ( navigacia, vyhrievany volant, rozne asistencne systemy, parkovacie senzory a podobne )
v podstate je dnes uz maly rozdiel medzi triedami co do moznosti vybav, kedysi mini a male auta boli dost chudobne co sa tyka vybavy a iste prvky vybavy boli jednoducho dostupne len tym "drahsim a vacsim autam" . Dnes uz mozes mat v i10 a inych miniautach alebo malych autach niektore take prvky vybavy ake mas uz aj v luxusnych autach, co pred 10 rokmi bolo nemozne a nepredstavitelne. Toto vidim ako taky najvacsi krok tych malych auticiek, ze su uz vybavou a moznostami vybavy plnohodnotnymi autami a clovek sa nemusi tvarit a citit nejako "utlacany" voci vacsim autam, v tomto smere male auticka spravili velky pokrok, stali sa z nich uz plnohodnotne a slusne vybavene vozy.
Novu i10 som priznam sa nazivo este nevidel, ale podla dostupnych informacii pojde zrejme o velmi vydarene auto, sam som zvedavy ako sa odpichne k zakaznikom, ocakavam uspech 😉
v podstate je dnes uz maly rozdiel medzi triedami co do moznosti vybav, kedysi mini a male auta boli dost chudobne co sa tyka vybavy a iste prvky vybavy boli jednoducho dostupne len tym "drahsim a vacsim autam" . Dnes uz mozes mat v i10 a inych miniautach alebo malych autach niektore take prvky vybavy ake mas uz aj v luxusnych autach, co pred 10 rokmi bolo nemozne a nepredstavitelne. Toto vidim ako taky najvacsi krok tych malych auticiek, ze su uz vybavou a moznostami vybavy plnohodnotnymi autami a clovek sa nemusi tvarit a citit nejako "utlacany" voci vacsim autam, v tomto smere male auticka spravili velky pokrok, stali sa z nich uz plnohodnotne a slusne vybavene vozy.
Novu i10 som priznam sa nazivo este nevidel, ale podla dostupnych informacii pojde zrejme o velmi vydarene auto, sam som zvedavy ako sa odpichne k zakaznikom, ocakavam uspech 😉
Takže letná dovolenka= dva malé kufríky a sme zbalení, pokiaľ nejdeme pod stan, ale na ubytovanie...
Bol som prekvapený s rozsahom výbavy a perfektnému spracovaniu. Fabia popri tomu autu vypadá ako starý Wartburg... nehovoriac o totálne premrštených cenách za ten prastarý model... A čo sa týka motorov, tam je Hyundai v inom tisícročí, rozdiely sú generačné. A porovnanie výkonu a spotreby, to radšej ani nerobte, budete smutní.
Na druhej strane trochu rypnem do Hyundai - páni a čo ten predražený servis?
Inak, ja by som to riešil nasledovne. Dvojročnú záruku vysúdite aj na súde, ak budete auto servisovať v neznačkovom servise (Od roku 2004 je v platnosti na území Slovenskej republiky zásadná legislatívna zmena v odbore autoopravárenstva, a to uvedením platnosti "Nariadenia komisie (ES) č. 1400/2002 zo dňa 31. 7 2002 o použití čl. 81 odst. 3 Zmluvy na kategórie vertikálnych dohôd a jednania vo vzájomnej zhode v odvetví motorových vozidiel" - skrátene nazývaná "Bloková výnimka".).Ja by som Hyundai-u veril natoľko, že vydrží slúžiť verne a bez kazu tak do 5-7 rokov aj bez záruky Hyundai, s tým, že ušetrené prostriedky (niekoľko tisíc EUR) mi ostanú na prípadnú a veľmi málo pravdepodobnú opravu.
Toto je môj súkromný názor, ktorý nikomu nevnucujem, kto má iné myšlienky, nech sa páči, sem s nimi..