Novinky
Myslim ze srovnavat Vette a Ferrari jde - ale jinak. V Brne na okruhu ferraristi vystavi svoje Italie pred boxy a pri piti kavy si povidaji jak byli pred lety na vylete na Stelviu. A nekolik Vette zatim do umoru brousi gumy na okruhu a honi desetinky. Majitel Ferrari navic vi, ze kdyz se mu na aute rychlou jizdou neco vysype, pomalu aby si vzal uver na opravu. Vettistum maximalne nezbude nic z aktualni vyplaty. A ted vazneji - soucasna Ferrari jsou klenoty. Designove i technicke, nova C7 se trochu priblizila ale je jinde. Cekam az vylezou s novou ZR1 😊. Pak teprv zacnu prodavat organy.
Člověk by si myslel, že to tady Ferrari "šlechta" nebude sledovat, ale podle palečků to vypadá, že přeci jen ano. >😁 :yes:
A má i nějaké vyšší styky, protože mi v příspěvcích přes noc záhadně zmizelo 5 hore-palců >😁
přiznám se, že kdybych na tu Itálii měl a měl dalších pár mega do rezervy, koupil bych si jí. Je nádherná a taky bych se s ní bál jezdit na limitu....
911 jsem si taky hýčkal, ale když bylo třeba, šlápl jsem jí na krk a u Vette mi to přijde normální. Je poctivá, mechanická, žádná hejblata a asistenti, jediný náznak hi-tech je head up displej a ten stejně využívám tak max na navigaci v cizině....
Takže se na ně nedívejme s despektem, mají ta auta rádi a bojí se o ně.
911 jsem si taky hýčkal, ale když bylo třeba, šlápl jsem jí na krk a u Vette mi to přijde normální. Je poctivá, mechanická, žádná hejblata a asistenti, jediný náznak hi-tech je head up displej a ten stejně využívám tak max na navigaci v cizině....
Takže se na ně nedívejme s despektem, mají ta auta rádi a bojí se o ně.
Tohle už není ono. Ale přesto to vypadá, že C7 Z06 bude krutá pila 😉
Btw. Davide Bureši, dík za článek, po dlouhé době něco, co stojí za to :yes:
I když to není Ferrari.. 😄
Charakter a povedený design jsou subjektivní měřítka, ovšem pro mě má například Ferrari 458 předek jako špatně svařená bouračka.
Je zajímavé shromáždit si výsledky testů a dojmů z profesionálních magazínů a webů, kde drtivě vede 458 Italia před zbytkem světa, poté následují MP4-12C, Gallardo, V12 Vantage S, SLS AMG, R8 V10, 911 GT3...Corvetta bude vždycky ta poslední vzadu, je načase si vytáhnout hlavu ze zadku a konečně si přiznat, že USA se na Evropu nechytá. Těším se na případné srovnání 458 Speciale, MP4-12C, SLS AMG Black Series, Gallarda Squadra Corse se Z06 na okruhu a na silnici, těším se, jak Amík dostane napráskáno.
Mimochodem, mě zas ta tvoje Z06 připomíná směšný modýlek od Hot Wheels nebo obyčejnou verzi ( která btw uboze ukradla ten designový prvek zadní linie střechy na bok od 599 GTO ) po náletu extremistických tunerů. Je to vrchol nevkusu.
Prkenné šasi, nedůvěryhodné a nepředvídatelné jízdní vlastnosti, vysoký posaz, pomalé řízení, prostě americká ''kvalitka'' :no:
HDM lepší jak PDK, hehe
Budeme se bavit o nyní již minulé generaci C6, protože o nové C7 krom informací z článku ještě nic nevíme 😄
Takže začněme motorem. Víš třeba, že LS7 smallblock byl vůbec nejlehčí osmiválec své doby? Že Nikdo z německé prémiové trojky ani z italských výrobců supersportů tak lehký motor neměl? Navíc se jim LS7 vyrovnal výkony i spotřebou (v té např. Italské V8 a V10 spíše předčil) a zcela deklasoval robustností a spolehlivostí? V době, kdy má Gallardo a F430 před třetí GO je LS7 sotva dobře zajetý.
Pak ten podvozek. Níže linkuješ nějaký test Corvette v základní verzi a ještě kabriolet --> to je ale něco jako GT model, nikdo po něm nečeká výkony supersportu. Je to sportovně laděný kabriolet s osmiválcem.
Od sportování tu je Z06, která ve své době patřila k tomu nejrychlejšímu, co se dalo koupit. S paketem Z07 (tužší podvozek, větší brzdy, semi-slicky) si pak nemá co vyčítat se světovou špičkou. Je mi líto petrolhéde - 8 let stará americká herka, která se "kupuje jen kvůli ceně" si nemá co vyčítat s MP4-12C, 458 Italia nebo GT3 RS 4.0. Naopak všechny Astony, AMG a M se na ní dívají uctivě zezadu...
Dá se předpokládat, že nová generace bude zase o kus rychlejší, takže bych řekl, že 458 Speciale má problém 😄
😄 tak co teď? pořád neplatí?
Prostě Vette je auto, které je schopno držet krok nebo porážet současnou evropskou i japonskou špičku, přestože je za třetinovou cenu a má pětinové provozní náklady. S rozvodem OHV... a listovými pery... >😁 :-!
Nevypadlo, kola se samozřejmě normálně vyvěsí a je to zvláštní pohled na podvozek, kde jsou tlumiče bez pružin a dole ta laminátová fošnička.
Já třeba uznám, že 911 (997) s PDK byla na okruhu na***, jakkoli je to jinak parádní auto. po několika kolech se začne přehřívat převodovka - to je prý normální a musí se odpočívat. Takže pro mne nyní zlatý manuál a motor vpředu. v zatáčce to hezky drží a občas si vyslechnu štěkání omezovače, když se zapomenu .
tož tak
Nechtěl bys srovnat tyhle auta s Ferrari?
Aby ses nedivil......takový Viper ACR ze zkušeným řidičem za volantem už pár exkluzivním vozítků naprášil zadek....a za polovinu ceny >😁