Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Bugatti: Čtyřdveřová verze ani silnější Veyron nebudou

27 komentářů

flyboyeda
😄
Lovap
Naopak, Galibier vyzerá úchvatne - až na to množstvo rúr vzadu, tam sa mohli trocha mierniť. Škoda, že sa nebude vyrábať ...
flyboyeda
nevyzerá úchvatně, vyzerá ohavně , Galibier by byl taková směska od každého trochu a jako celek to vypadá nic moc

Bugatti je zatím kapela jednoho hitu Veyron a tak to zůstane
Lovap
Nevyzerá ohavne, vyzerá úchvatne - je to čisté predvojnové Bugatti - luxus a výkon.
flyboyeda
NE
romgator
Máš pravdu, taky v Galibier vidím ten předválečný styl. I mě by potěšilo, kdyby se vyráběl. Otázkou ale je, jestli by byl zájem a finančně by se výroba vyplatila.
Řeč peněz, to je to, oč tu běží.
eliot
O peníze u Bugatti tolik nejde. Veyron je prodělečný model a o tom se vědělo už od samého počátku. Bugatti je financováno ostatními koncernovými značkami.
Sumi2000
Neznám škaredé Bugatti..!!! 😉
A JE ŠKODA KAŽDÉHO , KTERÉ SE NEVYROBÍ!
JDE O MIMOŘÁDNÁ AUTA!!
A jejich ceny jsou bohužel také mimořádné.Proto jich jezdí tak málo.
Bohužel.
romgator
Fajn, co říkáš na tento model. Také to není supersport, ale je podobného ražení jako Galibier [odkaz] [odkaz]
flyboyeda
FUJTAJBL 😉
Sumi2000
:yes: 😄
flyboyeda
EB 110 je pro mě zůstává nejlepší bugatti všech dob, ať udělají něco takového

nebo ať Bugatti zmrazí, Porsche a Lamborghini stačí
Otrava
Nejlepší Bugatti jsou podle mě z období mezi světovými válkami a proto ty snahy o její znovuzrození (ať již s tou eb110kou nebo teď pod křídly VW).
flyboyeda
nic chytrého jsem od tebe nečekal a splnil jsi mé očekávání

EB 110 je úžasné auto, lepší jak Veyron
Otrava
Co ti na to mám odpovědět. Soudnost a schopnost sebekritiky nebudou zrovna tvou silnou stránkou...

Každopádně, když si místo zbytečných narážek nastuduješ historii této značky a především její úspěchy, uděláš rozhodně lépe. 😉
flyboyeda
mluvíš jako ti Pučisté Hašek a spol >😁
Sumi2000
Zbláznil jsi se?! 8-s
vabis
Teď už je to víc než historie, ale jak byla ta studie nová, tak mě neuvěřitelně vzrušovala. To bylo naprosto zcela originální, silné, luxusní, správně extravagantní, na druhou stranu ale ne ulítlé. Já po tom tak toužil!!! :-! Teď už by to stejně nebylo ončo, ale škoda škoda škodaaaa ;-\ Takže opět tvrdá plebejská Panamera nebo milovaný S 63amg ;-\ PS: otázka co cena, na Veyron jsem nikdy neměl, tak třeba by mě to zbytečně trápilo a uspokojoval bych se pak nad Galibierem 1:18 a vzpomínkami z předváděčky njn >😁
flyboyeda
zkoužka raz dva raz dva
flyboyeda
chtěl jsem vložit odkaz, ale byl vyhodnocen jako spam, dej si do vyhledávače gtainside.com a můžš si vyzkoušet Galibiera, gta4cars- bugatti
vabis
fly: děkuji moc, ale myšlenka GTA mě nikdy nechytla. Jedinnou hru co jsem kdy hrál byla Mafia (a před víc jak 20 lety Prince of persia) ... Neboj já tu mám Galibiho tapet, 3D modelů asi 12GB.
flyboyeda
nevíš o co přicházíš, já nic jinýho než GTA4 nehraju, hrál si GTA 4?
vabis
někteří mají koníčky, jiní koně, ne ne děkuji 😉
flyboyeda
Ty seš ale Kůň
flyboyeda
bylo mi tě líto tak sem ti chtěl pomoct a tohle mám za to, příště tě rovnou dorazím 😉
flyboyeda
tohle je ubohá snůžka keců 😄
Tymkoo
ty ses ale de*bil, to neni mozne..