Novinky
Sumi2000
2
:yes: 😄
Přejít do diskuze
Fajn, co říkáš na tento model. Také to není supersport, ale je podobného ražení jako Galibier [odkaz] [odkaz]
Máš pravdu, taky v Galibier vidím ten předválečný styl. I mě by potěšilo, kdyby se vyráběl. Otázkou ale je, jestli by byl zájem a finančně by se výroba vyplatila.
Řeč peněz, to je to, oč tu běží.
Řeč peněz, to je to, oč tu běží.
nic chytrého jsem od tebe nečekal a splnil jsi mé očekávání
EB 110 je úžasné auto, lepší jak Veyron
EB 110 je úžasné auto, lepší jak Veyron
nevyzerá úchvatně, vyzerá ohavně , Galibier by byl taková směska od každého trochu a jako celek to vypadá nic moc
Bugatti je zatím kapela jednoho hitu Veyron a tak to zůstane
Bugatti je zatím kapela jednoho hitu Veyron a tak to zůstane
EB 110 je pro mě zůstává nejlepší bugatti všech dob, ať udělají něco takového
nebo ať Bugatti zmrazí, Porsche a Lamborghini stačí
nebo ať Bugatti zmrazí, Porsche a Lamborghini stačí
Teď už je to víc než historie, ale jak byla ta studie nová, tak mě neuvěřitelně vzrušovala. To bylo naprosto zcela originální, silné, luxusní, správně extravagantní, na druhou stranu ale ne ulítlé. Já po tom tak toužil!!! :-! Teď už by to stejně nebylo ončo, ale škoda škoda škodaaaa ;-\ Takže opět tvrdá plebejská Panamera nebo milovaný S 63amg ;-\ PS: otázka co cena, na Veyron jsem nikdy neměl, tak třeba by mě to zbytečně trápilo a uspokojoval bych se pak nad Galibierem 1:18 a vzpomínkami z předváděčky njn >😁
Neznám škaredé Bugatti..!!! 😉
A JE ŠKODA KAŽDÉHO , KTERÉ SE NEVYROBÍ!
JDE O MIMOŘÁDNÁ AUTA!!
A jejich ceny jsou bohužel také mimořádné.Proto jich jezdí tak málo.
Bohužel.
A JE ŠKODA KAŽDÉHO , KTERÉ SE NEVYROBÍ!
JDE O MIMOŘÁDNÁ AUTA!!
A jejich ceny jsou bohužel také mimořádné.Proto jich jezdí tak málo.
Bohužel.
chtěl jsem vložit odkaz, ale byl vyhodnocen jako spam, dej si do vyhledávače gtainside.com a můžš si vyzkoušet Galibiera, gta4cars- bugatti
Naopak, Galibier vyzerá úchvatne - až na to množstvo rúr vzadu, tam sa mohli trocha mierniť. Škoda, že sa nebude vyrábať ...
O peníze u Bugatti tolik nejde. Veyron je prodělečný model a o tom se vědělo už od samého počátku. Bugatti je financováno ostatními koncernovými značkami.
fly: děkuji moc, ale myšlenka GTA mě nikdy nechytla. Jedinnou hru co jsem kdy hrál byla Mafia (a před víc jak 20 lety Prince of persia) ... Neboj já tu mám Galibiho tapet, 3D modelů asi 12GB.
Co ti na to mám odpovědět. Soudnost a schopnost sebekritiky nebudou zrovna tvou silnou stránkou...
Každopádně, když si místo zbytečných narážek nastuduješ historii této značky a především její úspěchy, uděláš rozhodně lépe. 😉
Každopádně, když si místo zbytečných narážek nastuduješ historii této značky a především její úspěchy, uděláš rozhodně lépe. 😉