Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Samsung SM3 naznačuje podobu nového Renaultu Megane Sedan

9 komentářů

chrudoš
Teda at je megane jakkoliv kontroverzni, me osobne se libi, ale tenhle korejsky zjev by mu moc nesedel.
Jak se mi zdál současný Megane hatch divný, tak sedan byl úžasný (designově - nevlastním). Tohle mi připadne jako nudný průměr. 😒
THE KLF ™
Franzuci si stale nechcu dat pokoj a nesutale skusaju ludi kolko "vydrzia" Tak ako ja predosly Mégane musel skoncit, tak skonci aj toto. Stale nechapu, ze CZ QUEEN "kralovnu" nizkej strednej triedy v sedane nikto tak skoro neporazi... 😉
Klaudius
Zas sa uvedomte, ľudia, jasne že Renault nebude vyzerať takto.
Vpredu si napasujte predné partie z krátkeho Megana a vzadu to tiež bez zmeny nebude. Toto je Samsung, nie Renault, na ten si ešte asi trochu počkáme.
Ano, Megane Sedan bude o poznání zdařilejší. Stačí si představit příď z hatche a Grandtouru s, o něco "evropštějším", zadkem...
Marko
No..ono je dost mozne ze to co vidime je okrem masky novy sedan nizsej strednej triedy od Renaultu, ktory ponesie meno Fluence.
Renault bude v nizsej strednej postupovat podobne ako v dolnej, kde ma hatchback Clio a designovo odlisny sedan Thalia.
V tomto pripade to bude hatch Megan a designovo odlisny sedan Fluence. 😉
Homer J
Není to sice žádný výkřik poslední módy, ale mně se to líbí víc než třeba Peugeoty s velkou hubou. Ale na Jettu to nemá a ani Megane mít nebude.
Pierro
na Jettu???? >😁 >😁 >😁 :yes: Dobrej fórek, pobavils mě... >😁
prejt
Proti Jettě to vypadá nenásilně a o dost vyváženěji.