Novinky
prejt
0
Proti Jettě to vypadá nenásilně a o dost vyváženěji.
Přejít do diskuze
Není to sice žádný výkřik poslední módy, ale mně se to líbí víc než třeba Peugeoty s velkou hubou. Ale na Jettu to nemá a ani Megane mít nebude.
No..ono je dost mozne ze to co vidime je okrem masky novy sedan nizsej strednej triedy od Renaultu, ktory ponesie meno Fluence.
Renault bude v nizsej strednej postupovat podobne ako v dolnej, kde ma hatchback Clio a designovo odlisny sedan Thalia.
V tomto pripade to bude hatch Megan a designovo odlisny sedan Fluence. 😉
Renault bude v nizsej strednej postupovat podobne ako v dolnej, kde ma hatchback Clio a designovo odlisny sedan Thalia.
V tomto pripade to bude hatch Megan a designovo odlisny sedan Fluence. 😉
Ano, Megane Sedan bude o poznání zdařilejší. Stačí si představit příď z hatche a Grandtouru s, o něco "evropštějším", zadkem...
Zas sa uvedomte, ľudia, jasne že Renault nebude vyzerať takto.
Vpredu si napasujte predné partie z krátkeho Megana a vzadu to tiež bez zmeny nebude. Toto je Samsung, nie Renault, na ten si ešte asi trochu počkáme.
Vpredu si napasujte predné partie z krátkeho Megana a vzadu to tiež bez zmeny nebude. Toto je Samsung, nie Renault, na ten si ešte asi trochu počkáme.
Franzuci si stale nechcu dat pokoj a nesutale skusaju ludi kolko "vydrzia" Tak ako ja predosly Mégane musel skoncit, tak skonci aj toto. Stale nechapu, ze CZ QUEEN "kralovnu" nizkej strednej triedy v sedane nikto tak skoro neporazi... 😉
Jak se mi zdál současný Megane hatch divný, tak sedan byl úžasný (designově - nevlastním). Tohle mi připadne jako nudný průměr. 😒