Vyzněla neurčitě, dá se vyložit oběma způsoby, proto se ptám.
Tymkoo
0
měla vyznít rozhodně pozitivně 😄
Philip1
2
To by jsi ani nevěřil kolik z těch dělníků si ještě stěžuje jak je to málo...
Tymkoo
0
Za chvilku budu vystudovaný inženýr ve strojírenství (doufám >😁 ) a o základní plat na trochu vyšší než dělnické pozici 33 tisíc si ani zdaleka říct netroufám.
Je mi jasné, že těch 33 tisíc hrubého má beztak tak třetina dělníků, ale oproti penězům, které má člověk po 20 letech na lisovně v Tatře je to úplný ráj.
Julča
0
Tak to je opravdu lituju, myslím že by si zasloužili určitě min 2000Eu měsíčně!
Tymkoo
1
no jasne a vlastni letadlo..
Julča
1
Nevím co proti nim máš, vždyť vyrábí nejlepší auta ve Stření Evropě a Asii!!! :yes:
Tymkoo
1
Proti komu? Proti nikomu nic nemam 😄 jenom konstatuju, ze 33 hrubyho na delnicke pozici je luxus.
dave19
0
Kde si to prosimte vzal strejda tam dělá v Bolce a má 16 000 hrubýho.
Tymkoo
0
33 tisic je uvedeno v clanku. No...za 16 hrubyho bych asi ani nevylezl z postele >😁
Rubb
0
Strejda tam umývá záchody, že má 16tis??? >😁
Jinak ty platy jsou ok, kdo nedělal v automobilce, nezkusil si na vlastní kůži TPS neví, co to je... Ale líbí se mi, jak se taktně mlčí o těch vydřiduších z dua Hyundai/Kia. Ale naštěstí jsem slušně finančně zabezpečen, takže si nemusím kupovat každé 3 roky tu naleštěnou bídu, vyrobenou za otrocké peníze z koncernu H/K... 8-s
vrkuboy
0
Tak 16000 za sezení na vrátnici je docela dobrej plat >😁
VÍC ROBOTŮ, MÍŇ VOTROKŮ !!
[odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz]
>😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒]
Je mi jasné, že těch 33 tisíc hrubého má beztak tak třetina dělníků, ale oproti penězům, které má člověk po 20 letech na lisovně v Tatře je to úplný ráj.
Jinak ty platy jsou ok, kdo nedělal v automobilce, nezkusil si na vlastní kůži TPS neví, co to je... Ale líbí se mi, jak se taktně mlčí o těch vydřiduších z dua Hyundai/Kia. Ale naštěstí jsem slušně finančně zabezpečen, takže si nemusím kupovat každé 3 roky tu naleštěnou bídu, vyrobenou za otrocké peníze z koncernu H/K... 8-s