Ekonomika
Tymkoo
6
33 tisíc hrubého + škodovácké benefity jako průměrný plat na dělnických profesích mi přijde jako naprostý sen 😄
Přejít do diskuze
Proti komu? Proti nikomu nic nemam 😄 jenom konstatuju, ze 33 hrubyho na delnicke pozici je luxus.
na to jaký spalovací kraksny tam dělaj a roky za vocas nás tahaj.
VÍC ROBOTŮ, MÍŇ VOTROKŮ !!
[odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz]
>😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒]
VÍC ROBOTŮ, MÍŇ VOTROKŮ !!
[odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz]
>😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒]
Strejda tam umývá záchody, že má 16tis??? >😁
Jinak ty platy jsou ok, kdo nedělal v automobilce, nezkusil si na vlastní kůži TPS neví, co to je... Ale líbí se mi, jak se taktně mlčí o těch vydřiduších z dua Hyundai/Kia. Ale naštěstí jsem slušně finančně zabezpečen, takže si nemusím kupovat každé 3 roky tu naleštěnou bídu, vyrobenou za otrocké peníze z koncernu H/K... 8-s
Jinak ty platy jsou ok, kdo nedělal v automobilce, nezkusil si na vlastní kůži TPS neví, co to je... Ale líbí se mi, jak se taktně mlčí o těch vydřiduších z dua Hyundai/Kia. Ale naštěstí jsem slušně finančně zabezpečen, takže si nemusím kupovat každé 3 roky tu naleštěnou bídu, vyrobenou za otrocké peníze z koncernu H/K... 8-s
Za chvilku budu vystudovaný inženýr ve strojírenství (doufám >😁 ) a o základní plat na trochu vyšší než dělnické pozici 33 tisíc si ani zdaleka říct netroufám.
Je mi jasné, že těch 33 tisíc hrubého má beztak tak třetina dělníků, ale oproti penězům, které má člověk po 20 letech na lisovně v Tatře je to úplný ráj.
Je mi jasné, že těch 33 tisíc hrubého má beztak tak třetina dělníků, ale oproti penězům, které má člověk po 20 letech na lisovně v Tatře je to úplný ráj.