Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Subaru Viziv 2 Concept navazuje na dva předchůdce (+video)

Nejnovější vizí blízké budoucnosti crossoverů a nejen jich u automobilky Subaru je Viziv 2 Concept s hybridním pohonným systémem.
Zpět na článek
5. 3. 2014 13:28
Avatar - Bubáq
5. 3. 2014 12:31
Zatrápené Subaru!
Poslední dva prototypy Viziv 2 je opravdu atraktivní auto, ale sériové Legacy je tak daleko od atraktivity svého vzoru, že už ani více být nemůže. Pokud sériová realita Vizivu dvojky dopadne také tak, bude to na pováženou: mají schvalující manažeři Subaru /Toyoty vůbec rozum?! Navíc jsou hybridy představovány pořád jako prototypy, ale Subaru by slušelo už nyní mít po jednom hybridu v každé řadě, že?
Rozbalit vlákno
2
Avatar - KANKUNEN
5. 3. 2014 12:58
Re: Zatrápené Subaru!
Subaru je pohřbívač dobrých prototypů, s těmi hybridy nevím. Mám auto s rekuperací a po dálnici kolikrát nerekuperuju desítky km.
Avatar - wakantanka
5. 3. 2014 13:21
Re: Zatrápené Subaru!
To s tým pomerom prototyp - séria ma napadlo ako prvé pri pohľade na ten koncept. Ono to nieje len Legacy, ako dopadol predobraz WRX? Nehovorím, že je séria zlá, ale na hony vzdialená prototypu. Tento Viziv2 by som tipol na predobraz nástupcu XV, alebo aspoň časť z neho a dúfam v to, že to zase management až tak veľmi neokreše. Za tie hybridy sa prihováram aj ja. :yes:
5. 3. 2014 13:28
Kulatá světla
Kulatá světla, jako doplňková nebo přídavná nebo jako mlhovky k hlavním světlům nekulatého tvaru, se poslední dobou - jen zde na tomto vebu - objevila už minimálně na třech autech nebo studiích jako výrazný designový prvek. [odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz]

Nechápu krok Škody auto, který tento prvek poměrně úspěšně použil již před léty na Yetim, odstranit faceliftem tento výrazný a určující markant vozu a tím ho posunout do obecné šedě.
Rozbalit vlákno
0