Novinky
Co teď napíšu je můj pocit, který tohle auto ve mě vyvolává, evidentně tedy nepatřím do cílové skupiny, to je každému jasné. Co ta prahová lišta s tím trapným nápisem 100% Porsche 100% you.... sorry :no: Jinak normálně přečalouněné za nenormální peníze, jiná kola, barevná kombinace dle osobního vkusu zákazníka - na tom není nic výjimečného.
No ostatně ve společnosti, kde dívka zhodnotí muže, který vydělává 50 tis. měsíčně slovy "tomu bych nedala ani telefonní číslo" asi právě detaily jako ten nápis platí za znak výjimečnosti, a byznys je až na prvním místě, moje pohnutky jsou tady zcela irelevantní, protože já za to nekupuju 😄 (trošku závist, protože 911 se mi odjakživa líbí ve všech podobách, ale jinak jsem docela rád za status quo)
No ostatně ve společnosti, kde dívka zhodnotí muže, který vydělává 50 tis. měsíčně slovy "tomu bych nedala ani telefonní číslo" asi právě detaily jako ten nápis platí za znak výjimečnosti, a byznys je až na prvním místě, moje pohnutky jsou tady zcela irelevantní, protože já za to nekupuju 😄 (trošku závist, protože 911 se mi odjakživa líbí ve všech podobách, ale jinak jsem docela rád za status quo)
Ostatně tohle auto není jen o červené kůži (v nabídce už jedno takové čalounění je), Exclusive je čalounění výdechů, krytu PCM, konců palubní desky, lišty prahů s nápisem dle tvého přání a to je jen to, co jsem viděl na první pohled.