Novinky
_MT_
0
Jen bych se s tím neukazoval na srazu, nemuseli by pochopit tvůj smysl pro humor. >😒]
Přejít do diskuze
Náhodou, super nápad :yes: >😁 Spoustě lidí, kteří za dražším autem hned vidí tuneláře/zloděje/mafiána, by si vzal vítr z plachty nadávek. Přeci jen: "hele mámo, to je nějakej..., no jo, je, vždyť to tam má" >😁 >😁
Jen aby si pak lidi nemysleli, že tam máš z rencka motor, po nich teď prý německé automobilky jedou jak divé >😁
Ten nápis má zřejmě demonstrovat, že si můžeš nechat na lišty napsat, co chceš. Třeba tvoje iniciály, nebo monogram. Někdo o to stojí. Je to spíš ukázka věcí z katalogu Porsche Exclusive, ne skutečně něco originálního.
Já bych si tam dal logo Renaultu, ať ke každému hned jasná moje sexuální orientace... >😁
Přesně. Ale mohl by sis nechat navrhnout log👋 erb, které by se hodilo pro takovou aplikaci. Vyražená loga Porsche vypadají pěkně, jen je dobré nezapomínat, že méně je někdy více. Jinak myslím razí i do Alcantary.
Zrovna přemýšlím, jak by asi to moje logo mohlo vypadat a...ne...raději ať tam je to poršácké >😁
Tak jsem to ani nemyslel. Jen jsem chtěl říct, že ražená loga nabízí, takže je to jen otázka výroby patřičného nástroje. Předpokládám, že by ti to i vyšili. Občas vyšívání používají a mělo by to být levnější.
Co teď napíšu je můj pocit, který tohle auto ve mě vyvolává, evidentně tedy nepatřím do cílové skupiny, to je každému jasné. Co ta prahová lišta s tím trapným nápisem 100% Porsche 100% you.... sorry :no: Jinak normálně přečalouněné za nenormální peníze, jiná kola, barevná kombinace dle osobního vkusu zákazníka - na tom není nic výjimečného.
No ostatně ve společnosti, kde dívka zhodnotí muže, který vydělává 50 tis. měsíčně slovy "tomu bych nedala ani telefonní číslo" asi právě detaily jako ten nápis platí za znak výjimečnosti, a byznys je až na prvním místě, moje pohnutky jsou tady zcela irelevantní, protože já za to nekupuju 😄 (trošku závist, protože 911 se mi odjakživa líbí ve všech podobách, ale jinak jsem docela rád za status quo)
No ostatně ve společnosti, kde dívka zhodnotí muže, který vydělává 50 tis. měsíčně slovy "tomu bych nedala ani telefonní číslo" asi právě detaily jako ten nápis platí za znak výjimečnosti, a byznys je až na prvním místě, moje pohnutky jsou tady zcela irelevantní, protože já za to nekupuju 😄 (trošku závist, protože 911 se mi odjakživa líbí ve všech podobách, ale jinak jsem docela rád za status quo)
Logo Porsche vyražené na opěrkách hlavy a středových loketních je ve standardní nabídce. Některé automobilky na zakázku umístí na aut👋 do interiéru erb, popřípadě logo. Bentley je pro změnu vyšívá.
Nedávno jsem očumoval Panameru, která měla na sedadlech v kůži vytlačený (nevím, jakou technikou) jakýsi rodový emblém, ten samý měla za předními blatníky, jinak to byla velmi decentně laděná Panamera (jak už teda Panamera umí být decentní 😄 ).
Už standardní nabídka Porsche Exclusive zachází relativně daleko. Je libo kůží potažená dvířka od skříňky s pojistkami? 😄 To jen létají tisíce euro.
Ostatně tohle auto není jen o červené kůži (v nabídce už jedno takové čalounění je), Exclusive je čalounění výdechů, krytu PCM, konců palubní desky, lišty prahů s nápisem dle tvého přání a to je jen to, co jsem viděl na první pohled.
Ostatně tohle auto není jen o červené kůži (v nabídce už jedno takové čalounění je), Exclusive je čalounění výdechů, krytu PCM, konců palubní desky, lišty prahů s nápisem dle tvého přání a to je jen to, co jsem viděl na první pohled.
Celočervený je hodně výrazný. Černo-červený, který nabízí u některých modelů, je decentnější. Červená sice není jen na sedadlech, ale černý strop a vršek palubní desky pomáhají.
Ta červená evryvér je tam spíš jako upoutávka, já taky jako mladej toužil po černé Alfě s rudou kůží uvnitř, no priority se mění, dnes bych raději černou kůži, nebo raději alcantaru (přecejen sedla v 911 turbo by klouzat nemusela) a decentní červené prošívání 😄 Individual je jedna z věcí, která odlišuje "normální" producenty od těch prémiových, a pokud umí nabídnout opravdu "cokoliv", pak je to každopádně na pochvalu :yes: