Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Porsche Exclusive předvádí co umí s novou 911 Turbo Cabriolet

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (16)
Výsledkem práce divize Exclusive může být Porsche individuální stejně jako otisk prstu. To ostatně dokazuje i jedinečný exemplář modelu 911 Turbo Cabriolet.

Téměř třicet let plní Porsche Exclusive všechna přání svých klientů, která jsou technicky a kvalitativně realizovatelná.

Pro interiéry vozů Porsche jsou k dispozici ty nejkvalitnější materiály od pravé kůže a obložení dřevem pro zdůraznění luxusu až po karbon, ušlechtilou ocel a leštěný hliník pro podtržení sportovního stylu upraveného vozu. Vedle individuálních změn interiéru jsou k dispozici i nejrozmanitější vylepšení exteriéru a techniky.

Nejnovějším výsledkem práce expertů z divize Exclusive, který byl prezentován veřejnosti na akci Techno Classica na konci letošního března je Porsche 911 Turbo Cabriolet.

Tento konkrétní exemplář se pyšní břidlicově šedým odstínem laku karoserie v kombinaci s interiérem kompletně čalouněným kůží v červené barvě Carrera, kterou doplňují prvky obložení palubní desky, středového tunelu a dveří z uhlíkových vláken a hliníků.

V případě exteriéru zaujmou kromě laku karoserie i 20-palcová kola s vysoce lesklou černou povrchovou úpravou a bi-xenonové světlomety s PDLS (Porsche Dynamic Light Systém), které mají černé rámečky.

K technice upraveného kabrioletu nebyly zveřejněny žádné bližší informace, ale s největší pravděpodobností bude i pro náročného majitele standardní výkon 383 kW (520 k) z přeplňovaného 3,8-litrového šestiválce dostačující. Maximální rychlost sériového 911 Turbo Cabriolet je 315 km/h a akceleraci z 0 na 100 km/h zvládne za 3,5 s, resp. za 3,3 s se Sport Plus paketem.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (16)
4. 4. 2014 15:27
Re: Carrera má být extrovertní auto,
Jen bych se s tím neukazoval na srazu, nemuseli by pochopit tvůj smysl pro humor. >:-[]
4. 4. 2014 13:01
Re: Carrera má být extrovertní auto,
Náhodou, super nápad :yes: >:D Spoustě lidí, kteří za dražším autem hned vidí tuneláře/zloděje/mafiána, by si vzal vítr z plachty nadávek. Přeci jen: "hele mámo, to je nějakej..., no jo, je, vždyť to tam má" >:D >:D
4. 4. 2014 12:20
Re: Carrera má být extrovertní auto,
Jen aby si pak lidi nemysleli, že tam máš z rencka motor, po nich teď prý německé automobilky jedou jak divé >:D
4. 4. 2014 11:54
Re: jiná liga
Ten nápis má zřejmě demonstrovat, že si můžeš nechat na lišty napsat, co chceš. Třeba tvoje iniciály, nebo monogram. Někdo o to stojí. Je to spíš ukázka věcí z katalogu Porsche Exclusive, ne skutečně něco originálního.
Avatar - white label
4. 4. 2014 11:49
Re: Carrera má být extrovertní auto,
Já bych si tam dal logo Renaultu, ať ke každému hned jasná moje sexuální orientace... >:D