Novinky
SLS že byl přešlap? Tomu nějak nerozumím. Má charisma, skvělý zvuk, skvělý motor, že by se nějak neprodávala se mi taky nezdá... Neobkecává tak spíš Mercedes aplikaci menšího motoru do nového modelu?
Vážení, podívejte se ještě jednou, jak se to auto jmenuje [odkaz]
předurčující styl všech současných mercedesích interierů, tj. SLS, se mi líbil více, jednoduší, přímější, purističtější. Tohle je taková jeho kombinace s porsche pojetím středové konzoly, na mně trochu moc okázalosti, tlusté rámečky kolem všeho, střízlivější pojetí porsche mi sedí více. Obecně ale o.k., pěkné a sportovní. :yes:
Já bych se chtěl zeptat pana redaktora, proč si je tak jistý tím, že SLS AMG "nebyl trefiu do černého"?
Přesně nad tím samým se podivuju o kousek výš. Tenhle blábol bych chtěl taky objasnit.
:yes:
Naopak, SLS byla ta největší trefa do černého ze strany Mercedesu minimálně v poslední dekádě. A pokud jsem pochopil záměry, tak nevylučují, že se zase třeba po 10 letech znovu vrátí k myšlence racka a zopakují ji v nějaké další moderní reinkarnaci.
Naopak, SLS byla ta největší trefa do černého ze strany Mercedesu minimálně v poslední dekádě. A pokud jsem pochopil záměry, tak nevylučují, že se zase třeba po 10 letech znovu vrátí k myšlence racka a zopakují ji v nějaké další moderní reinkarnaci.
Ano. V Evropě a Severní Americe se jich prodalo od začátku výroby kolem 7 700, vč. Asie a zbylých kontinetů bych to tipoval na deset tisíc.
Odpovědi jsem se nedočkal, takže jsem si musel odpovědět sám; aspoň jsem se na 101 % utrvdil v domněnce, že pan Fokt napsal blábol. :-!
Odpovědi jsem se nedočkal, takže jsem si musel odpovědět sám; aspoň jsem se na 101 % utrvdil v domněnce, že pan Fokt napsal blábol. :-!
Po McLarenu SLR zředili na AMG SLS a teď zase ředí na AMG GT. Možná by měli máknout na sériovým SL, aby bylo tam kde chtějí mít tohle AMG GT.
Asi jsi to špatně pochopil...SLR byl velmi schizofrenní auto. Měl špičkovou techniku, kompozitový monokok...přes to všechno byl neskutečně těžký. Čili i když díky Mclarenu získal techniku supersportu, M-B z něj chtělo spíše luxusní GT. I proto se obě firmy rozdělily a vydaly vlastní cestou. A tak vzniklo SLS a P1 od Mclarenu. Přesto SLS stále není žádná lehká váha...
M-B, přesněji AMG se rozhodlo hmotnost ještě snížit, udělat auto menší, obratnější s cílem přebrat zákazníky 911. To je úkol právě AMG GT. Není to žádný nástupce SLS, ale zbrusu nový model s novou filozofii...možná opravdu sportovní auto od AMG a to právě díky nízke hmotnosti a přijatelným rozměrům.
M-B, přesněji AMG se rozhodlo hmotnost ještě snížit, udělat auto menší, obratnější s cílem přebrat zákazníky 911. To je úkol právě AMG GT. Není to žádný nástupce SLS, ale zbrusu nový model s novou filozofii...možná opravdu sportovní auto od AMG a to právě díky nízke hmotnosti a přijatelným rozměrům.
[odkaz]
😄 holt doba tabletová.