Novinky
Atmosférická V6 slibovaná v blízké budoucnosti :yes: Dnes je spíše obvyklé "...bude nahrazen přeplňovaným..." Hodně jsem zvědavý na objem 2,2 L.
Právě že ne V6 ale R6 takže nahoru aspoň 2 palce :yes: :yes: :yes: 😉
Souhlas, za návrat k řadovým motorům zaslouží MB :yes: jakkoliv i poslední V6ka (400 biturbo) je klenot.
Potom ale nerozumím tomu, proč je MB schopen plnit z řadového šestiválce euro nevímkolik a BMW to nedá...
Kdyby nasadili ještě ZF převodovky, nebo aspoň manuál k vyšším obsahům, potom
už by nebylo mnoho důvodů nepřejít...
Kdyby nasadili ještě ZF převodovky, nebo aspoň manuál k vyšším obsahům, potom
už by nebylo mnoho důvodů nepřejít...
Nějak ti nerozumím, všechny akt. motory bmw plní Euro 6, včetně šestiválců. Přejít nepřejít, záleží o jakém autě mluvíš, MB má pár zajímavých modelů, ale v klasice, střední a vyšší střední je to pro mně pořád pro bmw celkem jednoznačné. Jakkoliv ten nový motor 400 biturbo je lepší než "stará dobrá" 35i.
zapomněl jsem napsat z řadového atmosférického šestiválce. Jestli dobře rozumím článku, nové řadové šestiválce od MB budou atmosférické.
Jak napsal Dinar, informace v článku neber vážně. A pak, když zvládne splnit EuroX přeplňovaný motor, měl by to zvládnout i atmosférický o stejné konfiguraci (Euro6 zvládnou i V12). Problém je průměrná spotřeba (= emise CO2) registrovaných aut. A přeplňovaný čtyřválec bude mít nižší normovanou spotřebu než atmosférický šestiválec.
Problem stare dobre 35i je ze se BMW uz 10 let nikam neposunulo. Sice N54 nahradila N55 a vyladila se spousta veci, ale lpet na vykonu ktery oslnoval v roku 2004 i v roce 2014 (a neco navic dat jen za priplatek) mi moc po chuti neni.
Nevime uz predem jestli s novou generaci (BX😄 BMW udela neco i s vykonem, nebo bude stale ladit 225kw?
Nevime uz predem jestli s novou generaci (BX😄 BMW udela neco i s vykonem, nebo bude stale ladit 225kw?
jen pro zajímavost, jestli jsi to ještě nečetl
[odkaz]
je tam zajímavá pasáž o 35i.
I když v ní autor tvrdí, že nahrazení dvou turb jedním twin-scroll je šetření, mně to velmi vyhovovalo, protože na turbo motor měl velmi příjemnou charakteristiku a co jsem četl,
tak se zlepšila lineárnost výkonové křivky oproti předchozímu biturbu. Osobně jsem s ním
jel jen krátce (E90 335i cabrio), takže nemůžu tak detailně posoudit.
Ten motor se dá výkonově ladit velice jednoduše, ale já bych dal stejně přednost původní verzi, než nějakým kopancům do zadku z načipovaného stroje...
[odkaz]
je tam zajímavá pasáž o 35i.
I když v ní autor tvrdí, že nahrazení dvou turb jedním twin-scroll je šetření, mně to velmi vyhovovalo, protože na turbo motor měl velmi příjemnou charakteristiku a co jsem četl,
tak se zlepšila lineárnost výkonové křivky oproti předchozímu biturbu. Osobně jsem s ním
jel jen krátce (E90 335i cabrio), takže nemůžu tak detailně posoudit.
Ten motor se dá výkonově ladit velice jednoduše, ale já bych dal stejně přednost původní verzi, než nějakým kopancům do zadku z načipovaného stroje...
Tak těch verzí máš víc, viz N54 z 1M nebo teď M135i, ale jo 225kW nebo 230kW, což jsou nejběžnější výkonové varianty N55ky, dnes výkonem neohromí, ale jejich kouzlo je právě v tom, že se chovají jako atmosféra. Tady se furt brečí, že bmw zrušilo atmosféry, ale právě 35i je motor, který na ten pláč dává jednoznačně zapomenout. Sám mám najeto s atmo R6 benziny kolem 700 tis. km a naprosto jednoznačně říkám, že žádný z nich (napříč generacemi) bych nepreferoval před 35i. Mluvím o konzumních modelech trojek nebo pětek, ne o sportu. Limit, kdy se takto konstruovaný motor může chovat jako atmosféra (myslím stále motor pro běžná auta, žádný M speciál) vidím kolem 250kw, zhruba na úrovni toho MB biturba, nad tím už to ten atmo charakter nutně ztratí. Nevím, kolik bude mít nová generace 35i, ale tipuju právě těch 250kw jako strop. 😉
Za prve obema diky 😉
@Dinar, jj, ono tech 250kw vypada v roce ktery ted mame jinak nez 225, pokud takto naladeny motor nebude trpet turbodirou nebo jinym neduhem proc ne. Ale nemyslim ze by se v BMW zastavili na 250kw (ikdyz v civilu mozna jo), precijen puvodni infa o M2 pocitali s vykonem kolem 250kw i z B48.
Jinak tou pochvalonou reci na biturbo od MB jsi me navdanil, jestli budu mit moznost urcite se projedu. Rozepsal jsi se o tom nekde vic?
@Dinar, jj, ono tech 250kw vypada v roce ktery ted mame jinak nez 225, pokud takto naladeny motor nebude trpet turbodirou nebo jinym neduhem proc ne. Ale nemyslim ze by se v BMW zastavili na 250kw (ikdyz v civilu mozna jo), precijen puvodni infa o M2 pocitali s vykonem kolem 250kw i z B48.
Jinak tou pochvalonou reci na biturbo od MB jsi me navdanil, jestli budu mit moznost urcite se projedu. Rozepsal jsi se o tom nekde vic?
Třílitrových R6 s výkonem nad 250kw jistě pár bude, viz. motor v nové M3, ale mluvíme-li o 35i do konzumních verzí, tak si myslím, že nová verze max. dorovná výkon MB 400 biturbo. Nikde jsem o tom nepsal, svezl jsem se krátce s E400, žádný extra test, ale ten motor se mi moc líbil, na rozdíl od zbytku auta. 😉
V benzinu je to podobné dvoulitr resp. dvadvojka to je historie, dnes nerealizovatelný motor, takže o zrušení se dá mluvit snad jen u 2,5l motoru, který by se i dnes snad uplatnit v nějaké turboverzi mohl. U třílitrů je situace stejná jako u dýzlů, 35i a např. motor akt. M3ky mají stejný pouze objem. Jinými slovy, říct, že bmw má jen jeden řadový šestiválec je nesmysl. 😉
Maji tri dieslove R6, maji 2 benzinove R6 (navic v nekolika upravach/vykonovych provedenich) a chystaji se nove generace (b58..).
Tak ci onak tvrdit ze BMW R6 vyrazuje z nabidky je proste hloupost. Bud je stejnou merou vyrazuji vsichni, anebo je zbytek vyrazuji merou jeste vetsi. Nejake prohlaseni od MB na tom nic nezmeni dokud ty motory nebudou v autech a silne bych se divil kdyby sel MB cestou R6 u objemu 2,2L.
Takze kdyz uz sem tahame 10-15let starou E46, tak tam byli R6 2L (nahrazen 2,2), 2,5L a 3L + M3 + 3L diesel = 5 motoru celkem (platilo i pro e39).
Dnes je tu N55 a S55 benzinove 3L, a pak tu jsou inkarnace 3L dieslu 30d, 35d, 50d = 5 motoru celkem.
Takze pocet R6 se od E46 v podstate nezmenil, jen se racionalizoval objem, kde delat objem pod ty 3L jako r6 proste smysl nedava. Ne v casech 400k golfu s r4 atd...
Naopak jedine BMW si zaslouzi pochvalu ze zatim drzi R6 pri zivote a v takovych M235i clovek jeste furt najde valcu 6 a ne jen 4 po vzoru MB, nebo 5 po vzoru Audi (kdo vi na jak dlouho).