V rubrice "Na plný plyn" byl dneska test 435 xd s performance paketem. Cenovka
uprděné trojky byla 2,3 M. No to mi ho teda vyndej. Za tu cenu už je M3.A kdo mi
správně odpoví - co je větší frajeřina?
Dinar
1
Pro většinu dnešních zájemců o "sportovní kupé" je prostě spotřeba šest na sto a jistota, že mu "neustřelí" zadek, páč má čtyřkolku, cennější než pravá M3. Aspoň je předpoklad, že když se prodá hodně těch cenově přestřelených dýzlu, bude na vývoj nových emek. 😉
webpaja
1
...pokud je pro někoho zážitek z auta jízda jako po kolejích, pak už ani ropák pod kapotou nemůže moc vadit 😉
MariAchi
0
Docela by mně zajímalo, kde ho vzali, oficiálně se totiž v ČR tak trochu nenabízí...
Takže cena je patrně jen přepočtená z ceny v DE, která je klasicky podstatně vyšší, než u nás.
A jen tak mimochodem: 435xd coupé dělá kilo za 4,7s, tedy o půl sekundy rychleji, než ikonická M3 E46 a v podstatě stejně rychle jako předchozí M3 V8.
Uprděným bych ho tedy rozhodně nenazýval...
Mig_35
1
Uprděný zvukem. Těm sekundám je možné věřit anebo taky ne. Každopádně hodně jde na vrub pohonu 4x4. Když je rychlý start, tak se někdy dějou věci😄
[odkaz]
MariAchi
1
Zvukem asi ano, nemám možnost srovnání.
Ale poslední generace 35i taky nepředvádějí zrovna zvukové orgie, byť M3/4 jsem naživo neslyšel, takže nebudu soudit...
pargi
0
Ono snad všechny přímovstřiky (zejména méněválcové) docela cvakají.
Mig_35
1
35i nemá hezký zvuk? možná na volnoběh je slyšet cvakání, ale do dieselového klapotu to má dost daleko... a pod zátěží je to pořád super.
pargi
1
Daleko to určitě má do dieslového klapotu 4válcového dvoulitru. Ale dieslový 6vál, to už musíš chvilku špóvanat uši, abys spolehlivě řekl, co za palivo který motor spaluje.
Baron de Maxim-Fratzek
1
Nevím kucí jestli se tady nebavíte o něčem co znáte jen z časáku. Sám mám najety benzíny i dízly. Ty nové benzíny u BMW jsou nazvučeny přes repráky, a to i v M3, M4. Je to zvěrstvo, které já nechápu. Nicméně pokud jedu ve svém 330d cabrio nad 40km/h, zvuk není slyšet vůbec. 435i cabrio se sice při zrychlení umí více vytočit a pak si pěkně zařve, ale v zásadě u diesel-šestiválců se o klapotu mluvit nedá.
pargi
0
Upřesním. Když se neznalý postaví k výfuku nakopnutého benzinového 6válu (přímovstřikovému) a pak k dieslovému, chvilku trvá, než určí, na co který motor jede. Obzvlášť bez možnosti okamžitého přímého srovnání to bývá těžké.
Mig_35
0
V rozjetém autě už samozřejmě diesel tak moc nepoznáš. Ale jestli máš cabrio taky trochu na machrování /a kdo ne/ tak není nic trapnějšího, než přijet se staženou na světla a poslouchat kadla kadla...
Nicméně zvuk 35i v otáčkách je moc pěkný i když má turbo.
uprděné trojky byla 2,3 M. No to mi ho teda vyndej. Za tu cenu už je M3.A kdo mi
správně odpoví - co je větší frajeřina?
Takže cena je patrně jen přepočtená z ceny v DE, která je klasicky podstatně vyšší, než u nás.
A jen tak mimochodem: 435xd coupé dělá kilo za 4,7s, tedy o půl sekundy rychleji, než ikonická M3 E46 a v podstatě stejně rychle jako předchozí M3 V8.
Uprděným bych ho tedy rozhodně nenazýval...
[odkaz]
Ale poslední generace 35i taky nepředvádějí zrovna zvukové orgie, byť M3/4 jsem naživo neslyšel, takže nebudu soudit...
Nicméně zvuk 35i v otáčkách je moc pěkný i když má turbo.