Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
maros
By se komedianti měli zaměřit prvně na kvalitu těch jejich výstupu.. tam je to katastrofa. Pak vymýšlet takové pšouky.
twistedTSD
Před časem tu byla zpráva, která naznačovala ukončení vývoje systému Hybrid Air. Pokud tedy HA nadále pokračuje, pak je to rozhodně dobrá zpráva. :yes: Mohla by to být jedna z těch výjimečných francouzských "inovací", které dávají smysl. >😒]
Jen je pravda, že na to, jak dlouho byl již HY prezentován, je 2016 poměrně daleko.
;-\
Jen je pravda, že na to, jak dlouho byl již HY prezentován, je 2016 poměrně daleko.
;-\
Jo, tu zprávu o ukončení vývoje jsem taky zaznamenal.
Původně bylo prezentováno jako první auto se sériovým hybridAir systémem C4 Cactus. Tak jsem zvědav, ale smysl to určitě dává.....
Původně bylo prezentováno jako první auto se sériovým hybridAir systémem C4 Cactus. Tak jsem zvědav, ale smysl to určitě dává.....
bullock
Peugeot a jeho design - to je prostě mutant a ještě s bradavicemi. Kde jsou časy čistých tvarů Pininfarini.
2015 to rozjedou HybridAir [odkaz] je to parádní věc to už tady mělo být v autech dávno, jenže ouhaaaa ropácká mafie [odkaz] a pak to dopadá takhle [odkaz] [odkaz] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[]
Skoro lepší jak ruský CNG od putina který možná neposyčí ...
PS: Kontrolní otázka soudruidi, víte vy vůbec kolik atmosfér tlaku má CNG automobil v lahvích v podvozku?? Tak já vám to povím 200 !!!! jedno velký bůůůůůům 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 :-) :-) :-) :-) :-) :-)