Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Peugeot 208 Hybrid Air 2L: Koncept pro Paříž

11 komentářů

Misanick
Si škubni. Dívat se na to nemusíš. Běž si leštit svého trojkového Golfa s konvenčními a neokoukanými tvary >😁 .
twistedTSD
Před časem tu byla zpráva, která naznačovala ukončení vývoje systému Hybrid Air. Pokud tedy HA nadále pokračuje, pak je to rozhodně dobrá zpráva. :yes: Mohla by to být jedna z těch výjimečných francouzských "inovací", které dávají smysl. >😒]

Jen je pravda, že na to, jak dlouho byl již HY prezentován, je 2016 poměrně daleko.
;-\
mbrzda
Jo, tu zprávu o ukončení vývoje jsem taky zaznamenal.
Původně bylo prezentováno jako první auto se sériovým hybridAir systémem C4 Cactus. Tak jsem zvědav, ale smysl to určitě dává.....
Makovnik
Lebo je to bluzniaci cvok.
Kharl.ANTIDIESEL
😉
Kharl.ANTIDIESEL
prdlajs!!
2015 to rozjedou HybridAir [odkaz] je to parádní věc to už tady mělo být v autech dávno, jenže ouhaaaa ropácká mafie [odkaz] a pak to dopadá takhle [odkaz] [odkaz] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[]

Skoro lepší jak ruský CNG od putina který možná neposyčí ...
PS: Kontrolní otázka soudruidi, víte vy vůbec kolik atmosfér tlaku má CNG automobil v lahvích v podvozku?? Tak já vám to povím 200 !!!! jedno velký bůůůůůům 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Francuz
>😁 >😁 >😁
LEGOPARK
Preco mas tolko minusiek?
Toky1
Zabozruti o tom hybrid air systeme basnia uz dva roky, mal byt uz v 2008ke od januara 2014. Teraz o nom vykladaju pri 208. Drzim palce ale skor jak za 3 roky ani pri najlepsej voli to nevidim. Skor sa obavam, ze zostane len pri reciach.
bullock
Peugeot a jeho design - to je prostě mutant a ještě s bradavicemi. Kde jsou časy čistých tvarů Pininfarini.
maros
By se komedianti měli zaměřit prvně na kvalitu těch jejich výstupu.. tam je to katastrofa. Pak vymýšlet takové pšouky.