Novinky
Ako alternatíva mainstreamového VW CC môže byť, aj keď na úspech v Európe neverím, ale nech sa darí aspoň v USA :yes: P.S. k prvému príspevku Soul mi ako kultový zatiaľ vôbec nepripadá.
že by první Kia za kterou se člověk i otočí >😁
, nicméně psát o konkurenci pro a7 apod. je příjemný dopolední žertík 😄
, nicméně psát o konkurenci pro a7 apod. je příjemný dopolední žertík 😄
Tak pokud tomu 300kW benzinu daj u Kie slusnou cenu tak nic nebrani tomu byt v USA uspesnejsi nez A7 😉
Design exterieru je povedeny a interier take vypada vyborne. Skoda jen, ze za 2 roky bude produkcni verze vypadat asi hodne jinak 😉
Design exterieru je povedeny a interier take vypada vyborne. Skoda jen, ze za 2 roky bude produkcni verze vypadat asi hodne jinak 😉
Tento model ( kia gt ) by inak mohol kii pomoct ist opat imidzom vyssie a som rad ze seriova verzia tu uz bude za dva roky, kia taketo auto potrebuje aby raz a navzdy umlcala kritikov ( aj tych neopravnenych ) . Takze sa mozem tesit na zadokolku od kie ktora bude slapat po krku slavnemu CLSku .... no to ma pos.er.... tak to je parada :yes: 😉
kia mi vazne robi radost, je to uzasne sledovat ako sa vyvija a bura vsetky zauzivane myty o lowende a srotoch a nekvalite, len tak dalej :yes: najlepsia obrana pred neprajnikmi bola vzdy utok..... :yes: a kia utoci ako bengalsky tiger a ten si obete nevybera..... ten zhltne kazdeho :yes: :yes: :yes😒br />
uz teraz zavidim amikom kiu gt, predpokladam ze u nas asi nebude... ale usa sa ma na co tesit :yes:
😄