Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Kia GT, údajně schválena do výroby, dorazí za dva roky

10 komentářů

Střelec
Tak pokud tomu 300kW benzinu daj u Kie slusnou cenu tak nic nebrani tomu byt v USA uspesnejsi nez A7 😉
Design exterieru je povedeny a interier take vypada vyborne. Skoda jen, ze za 2 roky bude produkcni verze vypadat asi hodne jinak 😉
mikey166
Ako alternatíva mainstreamového VW CC môže byť, aj keď na úspech v Európe neverím, ale nech sa darí aspoň v USA :yes: P.S. k prvému príspevku Soul mi ako kultový zatiaľ vôbec nepripadá.
pargi
Toppere, koukni se na to reálně. Spíš než po krku půjde tomu CLSku nanejvíš po kotníkách. Takový správný bengálsky...podvraťák.
augustin
Toto ta potesi 😉 [odkaz]
wakantanka
CLS - ku ? Vážne? To potom bude konkurencia j pre A7 a 6 seriu Grand Coupe. Predstava rozhodne zaujímavá, ale v reále v Európe zrejme veľa vody nenamúti.
Lukixe
Neviem či si tak naivný alebo chceš len provokovať 😄 Jako ty tú značku miluješ,držíš jej palce ale treba byť nohami na zemi a uvažovať triezvo a bez emócii.O tych zákaznikoch nemáš pravdu,prémiovych zákaznikov si tvorí prémiová automobilka a potom môže byť dajme tomu kia ktorá chce splniť sen chudobným zákaznikom,lenže to už dávno neplatí,to je vo.eb 😄 v skutočnosti bude auto ktoré chce konkurovať prémii a za cenu pár tisíc nižšiu a ja si nedokážem predstaviť pre koho by to dávalo zmysel,určite sa taký ľudia nájdu ale poklepanie na čele je na mieste.
Kolouš
"kia utoci ako bengalsky tiger a ten si obete nevybera..... ten zhltne kazdeho"

😄
4bytelnýkola
že by první Kia za kterou se člověk i otočí >😁

, nicméně psát o konkurenci pro a7 apod. je příjemný dopolední žertík 😄
3_diamanty
keby taketo auta neponukali len najdrahsie automobilky a som rad ze kia je jednou z tych znaciek ktora sa snazi zakaznikovi ponuknut snad vsetko ( okrem zatial sportiaka ) a pritom nepotrebuje statut premiovky aby to zakaznikovi ponukla, proste vyrobi auto podla poziadavky zakaznikov ( takto vznikol koniec koncov aj dnes uz kultovy soul ) bez ohladu na to kam ju radi publikum.

Tento model ( kia gt ) by inak mohol kii pomoct ist opat imidzom vyssie a som rad ze seriova verzia tu uz bude za dva roky, kia taketo auto potrebuje aby raz a navzdy umlcala kritikov ( aj tych neopravnenych ) . Takze sa mozem tesit na zadokolku od kie ktora bude slapat po krku slavnemu CLSku .... no to ma pos.er.... tak to je parada :yes: 😉

kia mi vazne robi radost, je to uzasne sledovat ako sa vyvija a bura vsetky zauzivane myty o lowende a srotoch a nekvalite, len tak dalej :yes: najlepsia obrana pred neprajnikmi bola vzdy utok..... :yes: a kia utoci ako bengalsky tiger a ten si obete nevybera..... ten zhltne kazdeho :yes: :yes: :yes😒br />
uz teraz zavidim amikom kiu gt, predpokladam ze u nas asi nebude... ale usa sa ma na co tesit :yes:
4bytelnýkola
já nevím, ale pokud se chtějí kvalitativně i motorově srovnat s Audi a MB musí se ty náklady někde projevit, ta cena o moc nižší být ani nemůže, viz ceny dnešních Kií ve srovnání s konkurencí, nicméně silueta je skutečně vydařená 😉