Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Infiniti Q70 2015: Dieselový šestiválec Renaultu střídá čtyřválec od Mercedesu

13 komentářů

Gvick2
je sice poněkud nedůstojná motorizace pro prémii ve vyšší střední, ale prodeje Q70 ani nepotopí ani nevylepší, těch deset aut měsíčně co prodají v Evropě je stejně na ručník do ringu.
netcar.xx
On jakykoli naftovy motor je nedustojny pro premii.
Uživatel_5340709
Prémiovému Zetoru by náhodou slušela.
Gvick2
No zkus to vysvětlit 70-90% evropských kupců, kteří prémii kupují právě v dieselu.
offf
Můžu se zeptat o jaký Renault 3.0 motor se jednalo? Nějak nevím o tom, že by nějaký třílitr Renault vyráběl. Dřív byl třílitr ve VelSatisu a Espace, ale to byl motor od Isuzu nebo někoho podobného (a dlužno dodat, že dost špatný motor).
Ada je zase tady
Měli tam dát 1,5DCI, to je přece nejlepší motor na světě, jak tvrdí rendlíkovci... >😁
offf
Nevíš o tom nic, tak prosím nereaguj na mé příspěvky. Já se ptal lidí, kteří jsou ochotni se slušně bavit a podělit se o své zkušenosti. Děkuji ti.
Xylo
Asi to bude tenhle : V9X – přeplňovaný diesel dCi V6 o objemu 2993 cm3. Dávali ho do Laguny Coupe ....
Uživatel_5340709
Kamarádka má služebního seata, 2,0 TDi, takže je na diesel zvyklá, načerpala ve spěchu benzín místo nafty, takže to musela odstavit a dostala náhradní auto rendlíka thálii 1,5 dci, než dojela z Prahy do Brna, 3x jim volala, jestli tomu auto něco není, že se šíleně třepe. >😁
Futurista
Jasný. To já mám kamaráda, a ten... Zbytek pohádky si doplň sám... 😉
pogo26
Jde o motor V6 dCi s kódovým označením V9X z roku 2008. S tím starým od isuzu neměl bohudík nic společného.
offf
Děkuju za odpověď. Nevěděl jsem, že takový motor existuje. U nás se v Laguně snad ani neprodával a Latitude se tu sic prodával, ale s jakým úspěchem ;-\ .
Uživatel_5340709
neděláš dobře .................................... Jaromíre! 😉