Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Petrolhead_CZ
Kráska k sežrání :yes😒br />
Těžko říct, co by si člověk vybral, asi bych stejně vzal kupé, ale s hezčími světly. Ale zase kabrio má prostě taky svý kouzlo, vyrazit v tomhle přes celou Evropu...na letní Euro roadtrip by asi posloužila líp jiná auta, třeba V12 Vantage S Roadster, 458 Aperta, Gallardo Performante nebo 650S Spider (F50 by mi asi nikdo nepůjčil), případně F-Type nebo Boxster s manuálem, ale poslouchat se staženou střechou ten prskající čtyřválec alá staré rallye Lancie má taky něco do sebe...mám dilema ;-\ >😁
Těžko říct, co by si člověk vybral, asi bych stejně vzal kupé, ale s hezčími světly. Ale zase kabrio má prostě taky svý kouzlo, vyrazit v tomhle přes celou Evropu...na letní Euro roadtrip by asi posloužila líp jiná auta, třeba V12 Vantage S Roadster, 458 Aperta, Gallardo Performante nebo 650S Spider (F50 by mi asi nikdo nepůjčil), případně F-Type nebo Boxster s manuálem, ale poslouchat se staženou střechou ten prskající čtyřválec alá staré rallye Lancie má taky něco do sebe...mám dilema ;-\ >😁
Arese
Hmyzí oči naštěstí zmizeli, takže tomu autu už chybí jediné - manuální převodovka!!! Ta by zde vzhledem k použití malého motoru fungovala jedna báseň... A na přání by ještě mohli nabízet přístrojový štít v klasickém alfáckém designu s oddělenými nedigitálními budíky 😄 :yes:
Ještě chybí atmosférický šestiválec jako alternativa 😉
Pak by to ale😒br />
1/ kvuli vaze tak dobre nejelo a auto by se muselo i kvuli vyvazeni kompletne prepracovat
2/ kvuli druhotnym nakladum na provoz- oproti nizkemu objemu (v zapadni Evrope se velky obsah vyrazne prodrazi na pojistkach a danich a ve vychodni je pro 4C trh zanedbatelny) by auto bylo urceno pro jinou cilovou skupinu zakazniku a muselo by kvuli tomu byt zase prepracovane.
Jestli je auto na neco postavene, je totalne neekonomicke ho predelavat kompletne na neco jineho.
2/ kvuli druhotnym nakladum na provoz- oproti nizkemu objemu (v zapadni Evrope se velky obsah vyrazne prodrazi na pojistkach a danich a ve vychodni je pro 4C trh zanedbatelny) by auto bylo urceno pro jinou cilovou skupinu zakazniku a muselo by kvuli tomu byt zase prepracovane.
Jestli je auto na neco postavene, je totalne neekonomicke ho predelavat kompletne na neco jineho.
Nonsens
Veľmi pekné. Iba pri pohľade na interiéry športových áut mám väčšinou pocit, že pozerám na interiér dustera a určite to nie je len športovým purizmom.
Vzhledem k pouzitemu motoru s uzkym rozsahem pouzitelnych otacek a nutnym neustalym zapojenim pod plynem (protoze turbo) je podle mne prave dvojspojka tim pravym resenim. Byt to atmosfera, tak s manualem souhlasim.
Kazdopadne jak pisu - male ctyrvalcove turbo mi vic sedi s dvojspojkou, ktera je i pri prerazovani "porad v zaberu", nez u manualu cekat na nabeh turba po prerazeni, nebo to resit dalsimi akcnimi cleny na motormanagementu.
A navic - sam vidis, ze manual je v podstate mrtvej napric modely a tridami, kdo nema dvojspojku, jakoby nebyl a pokud ji chces prodavat v Giuliette, MiTu a jinych modelech, musis ji udelat reklamu v 4C.
Ta propagace dvojspojky s výhledem na příští modely jak píšeš dává smysl, stejně jako nelze pochybovat o významu dvojspojky pro dnešní cílovku.
Do "tezkych" sportaku (ve srovnani se 4C) mi sedi spise HDM a tam neni moc na vyber, bud ZF8, nebo ZF8 😄
Cayman, Boxter, Exige jsou celkove jina liga jeden pro druheho, snad jen to Exige bych ke 4C postavil a jezto ma (pokud se nepletu) atmosferu, tak je manual OK, jak jsem psal vyse. To same pro Porsche - atmosfera + manual je pro mne OK. Jag F-type je uplne jiny typ auta, ten bych tu moc netahal...
Posledni NA Exige se vyrabel do r. 2006, potom uz vzdycky preplnovany, at uz 1,8 od Toyoty/Yamahy, nebo prave V6 od 2012 dodnes, s 3,5 l. motorem z Toyoty Camry. Ten ma ted mj. dostat taky razeni s padly pod volantem, ale az po manualu a jenom za priplatek. Kazdopadne jde u Lotusu vzdycky o preplnovani kompresorem, takze se zachovanim "atmosfericke" krivky vykonu + krout. momentu, s linearnim narustem a s gradaci ve vysokych otackach.