Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
CountachSV
Porovnávat tohle (byť cenově) s jakymkoli autem současný produkce může jenom trouba (nechci být e😜resivní), kterej nepamatuje NIC (viz výše ála GT3).
Spojení tohohle jména a třeba Kankkunena je něco, co se vyčíslit nedá.
Spojení tohohle jména a třeba Kankkunena je něco, co se vyčíslit nedá.
Hmm.
A teď si představ, že jsem s tím jezdil i já.
Dodnes se mi potí dlaně... a je mi líto, že nemám volný 4 mega!
:-!
A teď si představ, že jsem s tím jezdil i já.
Dodnes se mi potí dlaně... a je mi líto, že nemám volný 4 mega!
:-!
čeče, to ti teda úprimne závidím >😁 mňa v tom len previezol igor Drotár, čo to svojho času používal ako tréningové auto. O veľa rokov neskôr aj Octe WRC, ale Delta zanechala výraznú stopu v mojej duši.
Ja Prvni 123
Ale kdo má 4 mega na veterána, tak už nemá problém nechat si vyrobit náhradní díly zakázkově - na míru.
😉
😉
jo to sedí. Jinak auto je samozřejmě paráda, jen ty volné peníze mi na něj nějak chybí - 4 mega je docela mazec >😁
info@competizione.cz
To auto je tak drahé zejména proto, že 😒br />
1. v USA se nikdy neprodávalo, takže je to tam superexot (mnohem exotičtější než nějaké Porsche GT3)
2. dostat jej do USA, přihlásit a uvést do provozu vyjde na tučný peníz a ne každý, kdo by v Evropě to auto koupil, by úřední maraton zvládl
3. jedná se o limitovanou edici Martini5 s ostřikem intercooleru, jichž bylo vyrobeno 400 kusů (ale jsou i ještě cennější edice po 20 kouscích).
V Evropě lze ještě koupit NOVOU Deltu Integrale výrazně levněji.
P.S.: mimochodem s ex-tovární Integralou A8 po Sainzovi s datem poslední homologace 1. 1. 1992 nakládal loni na Rally Legend Juha Kankkunen Rovänperovi či Štěpánu Vojtěchovi na Peugeotech 206 WRC zhruba 0,5-1 s/1 km RZ, o něco víc pak Karlu Trněnému na Fabii WRC. Toivonenovi s Porsche GT3 kolem 3-5 s/1 km RZ... to jen tak pro informaci.
2. dostat jej do USA, přihlásit a uvést do provozu vyjde na tučný peníz a ne každý, kdo by v Evropě to auto koupil, by úřední maraton zvládl
3. jedná se o limitovanou edici Martini5 s ostřikem intercooleru, jichž bylo vyrobeno 400 kusů (ale jsou i ještě cennější edice po 20 kouscích).
V Evropě lze ještě koupit NOVOU Deltu Integrale výrazně levněji.
P.S.: mimochodem s ex-tovární Integralou A8 po Sainzovi s datem poslední homologace 1. 1. 1992 nakládal loni na Rally Legend Juha Kankkunen Rovänperovi či Štěpánu Vojtěchovi na Peugeotech 206 WRC zhruba 0,5-1 s/1 km RZ, o něco víc pak Karlu Trněnému na Fabii WRC. Toivonenovi s Porsche GT3 kolem 3-5 s/1 km RZ... to jen tak pro informaci.
Tohle cenovy srovnavani je strasna *
Projet bych to chtěl.