Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Rozhovor s Pavlem Maslákem: Za volantem nikdy nezávodím

21 komentářů

solaris1
je mi moc podobnej taky tak ridim :-!
akurat nezarabam tolik co on
positivemind
Jak by taky mohl, když má seata... >😁
rapper
drtivá většina aut jezdících po českých silnicích jsou slabší než jeho Leon SC 2,0 TDI 110 kw ty "chytráku" 😉
positivemind
Hlavně, že tam má tu fr nálepčičku, pozér

Update: koukám, že jsem dneska namíchnul seat fanklub, že mam takových mínusů, když píšu pravdu
webpaja
Pozér? To jsi tu jedině ty, FR je výbavový stupeň a výrobce na takto vybavený vůz znaky jednoduše dává. Pozér by byl, pokud by jezdil např. v M-B C-Klasse s výbavou Calssic a nalepil si tam sám znáčky AMG.
To co tu vypisuješ je naprosto mimo mísu.
positivemind
Tomu, co to vypisuju, se říká trolling a mrzí mě, že zrovna ty jsi to nepochopil 😒 asi jste tu všichni moc naočkovaní petrunem : >😁
webpaja
Nevím jak ostatním, ale chodit na web provokovat mě nepřijde smysluplný. Chodím se sem bavit o autech, podobný praktiky jsou mi cizí.
rapper
je to duševně narušený člověk, který rád dělá z diskuzí žumpu...

pro nezasvěcené, tady je jeho diagnóza😒br />
"Troll je v internetovém slangu anonymní účastník online diskusních fór, chatů či blogů, který zasílá záměrně provokativní, urážlivé nebo irelevantní (off-topic) příspěvky k citlivým tématům, jejichž hlavním smyslem je vyprovokovat ostatní uživatele k emotivní odezvu nebo jinak narušit normální, věcnou diskusi. Činnost trolla bývá v internetovém diskurzu nazývána trollingem či trollováním."

prostě ubožák >😁
positivemind
Takže když řeknu, že by měl závodit kijou, tak mi ani neuvěříte, že to myslim vážně?
nasua23
Hlavně nezapomeňte zmínit seat leon.
Přece jen, za volantem jiného auta už tak spořádaný být nemusí, což... >😁
Balsam
Opravdu nevím, proč by mě měl zajímat nějaký sportovec, jak řídí, nebo jaký má názor na to a na ono. Má mi co říct jako sportovec, ale ne jako řidič, vždyť je to (nic ve zlým) ještě cucák. Udělejte raději rozhovor s dopravním policajtem, řidičem hasičského vozu nebo sanitky, anebo nějakým konstruktérem, vynálezcem, nebo i servisákem, ať to má nějakou cenu.
webpaja
Takhle, sportovci proč ne...ale další lidé, kteří něco dokázali mimo sport a showbyznys by byli velice vítáni. Málokdo z nich si ale samozřejmě nechá dobrovolně nakouknout do soukromí.
rmt
Je to prostě rozhovor s někým známým, nic víc. Určitě je to zajímavější než kdyby dělali rozhovor třeba stebou nebo semnou. A proč se tam baví o autě a řízení? Že by proto že tohle jsou stránky o autech? Na stránkách o sportu by se na řízení asi neptali. :-!
Balsam
Vždyť jo. Akorát o tom autě a řízení je to stejné, jako kdyby se ptali Vás, mne, nebo Lojzu odnaproti.
Aoyagi
Zase rozhovor s nějakým pokrytcem, co říká "já nezávodím" a jedním dechem dodává "Na dálnicích rozhodně nejedu rychleji než sto šedesát." a "V Praze jsem byl nováčkem a ještě nevěděl, kde jsou kamery" jako by se nechumelilo... ach jo.
Tymkoo
Děláš, jako kdyby se v Praze rychleji než 50 nikde nejezdilo. A 160 km/h na dálnici je hov*no rychlost.
Aoyagi
Ano, dělám, jako kdybych čekal, že se v téhle zemi bude obecně dodržovat zákon 😄
XTad
Je rozdil si 160 zkusit nekdy a nekde, nez tak jezdit porad. A to, ze jede 160, tak jeste neznamena, ze zavodi. Ty jsi nikdy nejel vic, nez 130?
Aoyagi
Sorry, ale slovo "nejedu" je celkem jasný ukazatel "pořád". Předpokládám, že "závodit" se v tomhle případě bere přeneseně... Ano, jel jsem víc než 130, na dálnici to bylo asi 3x 140, abych se nějakému ***ovi klidil z cesty, než se mi vecpe do kufru, mimo veřejné silnice několikrát. Nevím ale, co to se mnou má co společného. 😊
Tymkoo
Kdyby dali na všechny okresky maximálku 50km/h, tak by ses hezky podřídil a zpomalil co? Místo použití zdravého rozumu..
Aoyagi
Ano, "hezky bych se podřídil", na rozdíl od vás drsných rebelů 😄 . Nevím, co je zdravého na uvažování typu "zákon je jen takové doporučení". A 130 na dálnici, ani 90 mimo obec, ani 50 v obci, ani 30 před školou/v obytné zóně (nebo jak se tomu nadává) není nic nesmyslného, bezdůvodného ani nepřiměřeného.