Novinky
rapper
3
drtivá většina aut jezdících po českých silnicích jsou slabší než jeho Leon SC 2,0 TDI 110 kw ty "chytráku" 😉
Přejít do diskuze
Pozér? To jsi tu jedině ty, FR je výbavový stupeň a výrobce na takto vybavený vůz znaky jednoduše dává. Pozér by byl, pokud by jezdil např. v M-B C-Klasse s výbavou Calssic a nalepil si tam sám znáčky AMG.
To co tu vypisuješ je naprosto mimo mísu.
To co tu vypisuješ je naprosto mimo mísu.
je to duševně narušený člověk, který rád dělá z diskuzí žumpu...
pro nezasvěcené, tady je jeho diagnóza😒br />
"Troll je v internetovém slangu anonymní účastník online diskusních fór, chatů či blogů, který zasílá záměrně provokativní, urážlivé nebo irelevantní (off-topic) příspěvky k citlivým tématům, jejichž hlavním smyslem je vyprovokovat ostatní uživatele k emotivní odezvu nebo jinak narušit normální, věcnou diskusi. Činnost trolla bývá v internetovém diskurzu nazývána trollingem či trollováním."
prostě ubožák >😁
pro nezasvěcené, tady je jeho diagnóza😒br />
"Troll je v internetovém slangu anonymní účastník online diskusních fór, chatů či blogů, který zasílá záměrně provokativní, urážlivé nebo irelevantní (off-topic) příspěvky k citlivým tématům, jejichž hlavním smyslem je vyprovokovat ostatní uživatele k emotivní odezvu nebo jinak narušit normální, věcnou diskusi. Činnost trolla bývá v internetovém diskurzu nazývána trollingem či trollováním."
prostě ubožák >😁
Nevím jak ostatním, ale chodit na web provokovat mě nepřijde smysluplný. Chodím se sem bavit o autech, podobný praktiky jsou mi cizí.
Je to prostě rozhovor s někým známým, nic víc. Určitě je to zajímavější než kdyby dělali rozhovor třeba stebou nebo semnou. A proč se tam baví o autě a řízení? Že by proto že tohle jsou stránky o autech? Na stránkách o sportu by se na řízení asi neptali. :-!
Takhle, sportovci proč ne...ale další lidé, kteří něco dokázali mimo sport a showbyznys by byli velice vítáni. Málokdo z nich si ale samozřejmě nechá dobrovolně nakouknout do soukromí.
Hlavně, že tam má tu fr nálepčičku, pozér
Update: koukám, že jsem dneska namíchnul seat fanklub, že mam takových mínusů, když píšu pravdu
Update: koukám, že jsem dneska namíchnul seat fanklub, že mam takových mínusů, když píšu pravdu
Ano, "hezky bych se podřídil", na rozdíl od vás drsných rebelů 😄 . Nevím, co je zdravého na uvažování typu "zákon je jen takové doporučení". A 130 na dálnici, ani 90 mimo obec, ani 50 v obci, ani 30 před školou/v obytné zóně (nebo jak se tomu nadává) není nic nesmyslného, bezdůvodného ani nepřiměřeného.
Kdyby dali na všechny okresky maximálku 50km/h, tak by ses hezky podřídil a zpomalil co? Místo použití zdravého rozumu..
Sorry, ale slovo "nejedu" je celkem jasný ukazatel "pořád". Předpokládám, že "závodit" se v tomhle případě bere přeneseně... Ano, jel jsem víc než 130, na dálnici to bylo asi 3x 140, abych se nějakému ***ovi klidil z cesty, než se mi vecpe do kufru, mimo veřejné silnice několikrát. Nevím ale, co to se mnou má co společného. 😊
Je rozdil si 160 zkusit nekdy a nekde, nez tak jezdit porad. A to, ze jede 160, tak jeste neznamena, ze zavodi. Ty jsi nikdy nejel vic, nez 130?
Děláš, jako kdyby se v Praze rychleji než 50 nikde nejezdilo. A 160 km/h na dálnici je hov*no rychlost.
Zase rozhovor s nějakým pokrytcem, co říká "já nezávodím" a jedním dechem dodává "Na dálnicích rozhodně nejedu rychleji než sto šedesát." a "V Praze jsem byl nováčkem a ještě nevěděl, kde jsou kamery" jako by se nechumelilo... ach jo.
Hlavně nezapomeňte zmínit seat leon.
Přece jen, za volantem jiného auta už tak spořádaný být nemusí, což... >😁
Přece jen, za volantem jiného auta už tak spořádaný být nemusí, což... >😁
Tomu, co to vypisuju, se říká trolling a mrzí mě, že zrovna ty jsi to nepochopil 😒 asi jste tu všichni moc naočkovaní petrunem : >😁
Vždyť jo. Akorát o tom autě a řízení je to stejné, jako kdyby se ptali Vás, mne, nebo Lojzu odnaproti.
Opravdu nevím, proč by mě měl zajímat nějaký sportovec, jak řídí, nebo jaký má názor na to a na ono. Má mi co říct jako sportovec, ale ne jako řidič, vždyť je to (nic ve zlým) ještě cucák. Udělejte raději rozhovor s dopravním policajtem, řidičem hasičského vozu nebo sanitky, anebo nějakým konstruktérem, vynálezcem, nebo i servisákem, ať to má nějakou cenu.