Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Motorky

Zpět na článek

VC Kataru silničních motocyklů 2015: MotoGP vyhrál Valentino Rossi

15 komentářů

petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Well-being
Autu.cz, že se věnuje tomuto sportu. Přináší daleko více sportovních zážitků, než nudná F1.
Sleeper
I my děkujeme za kladnou reakci.
flyboyeda
divál jsem se na první závod F1 a po 20 minutách trýznivé nudy jsem toho musel nechat, nedalo se to vydržet

Moto Gp, to už jsou závody a parádní podívaná

A Rossimu to moc přeju
IbizaFR
dnes se závody obzvlášťě povedly :yes: :yes: :yes:
kundalini_it
Tak ses měl kouknout i na druhý závod😉
MotoGP poslední roky taky není co bývávalo..proto ta umělá zvýhodnění, dvě kategorie....
webpaja
V Melbourne nudná, v Malajsii mnohem lepší. Ale obecně je to jiný závodění než MotoGP. Včerejší "dědkův" triumf mě zvedal ze židle 😄
fastone
Jeden z nejlepších závodů Moto GP co kdy jsem sledoval. A že jich bylo. Vale chytil druhou mízu. :yes:
Covenant
Jo jo byl to masakr....jako zde památná Laguna Seca 2008 a Rossi vs Stoner [odkaz] >😒]
ALLSTONE
Díky za odkaz,zase jsem si to připomněl,,s husí kůží na zádech....
Nádhera. ..prostě frajeři !!!!
Jaros71
Skvělý odkaz , na to se nedá zapomenout , stejně jako na boje Biaggi-Rossi >😁
ALLSTONE
Ať si každý říká co chce,ale odešel od značky (Honda) kde vyhrával,ke značce (Yamaha),kterou za pár let vyzdvihnul a teď,na to kolik má let - vyhrává..
Jinak samozřejmě fandím našemu Kájovi Abrahamovi...
Prostě moto GP je závod frajerů....
speedfred
...ze by sa mi darilo aj dalej.Po minulej sezone som myslel,ze ho mladez uz odpisal na dobro a spominany "dedek" ukazal ze to este vie. :yes:
webpaja
Minulej rok byl vicemistrem a dařilo se mu víc než Lorenzovi, kterej je vynikající jezdec. Samosebou výkony Marqueze byly jinej level...
speedfred
jasné,myslel som to tak ,že sa stále pretriasajú iba mená Marques,Lorenzo a na rosiho akoby sa zabudlo,on ale jazdil akosi nenápadne profesorsky.