Motorky
Přihlásit pro přidání komentáře
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Well-being
Autu.cz, že se věnuje tomuto sportu. Přináší daleko více sportovních zážitků, než nudná F1.
divál jsem se na první závod F1 a po 20 minutách trýznivé nudy jsem toho musel nechat, nedalo se to vydržet
Moto Gp, to už jsou závody a parádní podívaná
A Rossimu to moc přeju
Moto Gp, to už jsou závody a parádní podívaná
A Rossimu to moc přeju
V Melbourne nudná, v Malajsii mnohem lepší. Ale obecně je to jiný závodění než MotoGP. Včerejší "dědkův" triumf mě zvedal ze židle 😄
fastone
Jeden z nejlepších závodů Moto GP co kdy jsem sledoval. A že jich bylo. Vale chytil druhou mízu. :yes:
ALLSTONE
Ať si každý říká co chce,ale odešel od značky (Honda) kde vyhrával,ke značce (Yamaha),kterou za pár let vyzdvihnul a teď,na to kolik má let - vyhrává..
Jinak samozřejmě fandím našemu Kájovi Abrahamovi...
Prostě moto GP je závod frajerů....
Jinak samozřejmě fandím našemu Kájovi Abrahamovi...
Prostě moto GP je závod frajerů....
speedfred
...ze by sa mi darilo aj dalej.Po minulej sezone som myslel,ze ho mladez uz odpisal na dobro a spominany "dedek" ukazal ze to este vie. :yes:
Minulej rok byl vicemistrem a dařilo se mu víc než Lorenzovi, kterej je vynikající jezdec. Samosebou výkony Marqueze byly jinej level...
jasné,myslel som to tak ,že sa stále pretriasajú iba mená Marques,Lorenzo a na rosiho akoby sa zabudlo,on ale jazdil akosi nenápadne profesorsky.