Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Motorky

Zpět na článek

VC Kataru silničních motocyklů 2015: MotoGP vyhrál Valentino Rossi

15 komentářů

flyboyeda
divál jsem se na první závod F1 a po 20 minutách trýznivé nudy jsem toho musel nechat, nedalo se to vydržet

Moto Gp, to už jsou závody a parádní podívaná

A Rossimu to moc přeju
fastone
Jeden z nejlepších závodů Moto GP co kdy jsem sledoval. A že jich bylo. Vale chytil druhou mízu. :yes:
ALLSTONE
Ať si každý říká co chce,ale odešel od značky (Honda) kde vyhrával,ke značce (Yamaha),kterou za pár let vyzdvihnul a teď,na to kolik má let - vyhrává..
Jinak samozřejmě fandím našemu Kájovi Abrahamovi...
Prostě moto GP je závod frajerů....
IbizaFR
dnes se závody obzvlášťě povedly :yes: :yes: :yes:
Well-being
Autu.cz, že se věnuje tomuto sportu. Přináší daleko více sportovních zážitků, než nudná F1.
ALLSTONE
Díky za odkaz,zase jsem si to připomněl,,s husí kůží na zádech....
Nádhera. ..prostě frajeři !!!!
Covenant
Jo jo byl to masakr....jako zde památná Laguna Seca 2008 a Rossi vs Stoner [odkaz] >😒]
Sleeper
I my děkujeme za kladnou reakci.
kundalini_it
Tak ses měl kouknout i na druhý závod😉
MotoGP poslední roky taky není co bývávalo..proto ta umělá zvýhodnění, dvě kategorie....
Jaros71
Skvělý odkaz , na to se nedá zapomenout , stejně jako na boje Biaggi-Rossi >😁
speedfred
...ze by sa mi darilo aj dalej.Po minulej sezone som myslel,ze ho mladez uz odpisal na dobro a spominany "dedek" ukazal ze to este vie. :yes:
webpaja
V Melbourne nudná, v Malajsii mnohem lepší. Ale obecně je to jiný závodění než MotoGP. Včerejší "dědkův" triumf mě zvedal ze židle 😄
speedfred
jasné,myslel som to tak ,že sa stále pretriasajú iba mená Marques,Lorenzo a na rosiho akoby sa zabudlo,on ale jazdil akosi nenápadne profesorsky.
webpaja
Minulej rok byl vicemistrem a dařilo se mu víc než Lorenzovi, kterej je vynikající jezdec. Samosebou výkony Marqueze byly jinej level...
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.