Profi
petrumr
je to pěkný, ale vzduchotechnika zamrzá hlavně při mínus 5. Při mínus 25 je ten vzduch vysušený tou zimou. Taktéž u nás zamrzaly pístnice točny, ale to nebylo zimou, ale olejem oth vyrobený podle bolševické normy z ruské ropy.
Kolouš
1
Ještě něco k tematu?
petrumr
nevím, jestli tam nenamíchali jinak nemrzku, než při prodeji tady. V řízení mají atf, tak to je pohoda aji do tych pístnic se dává ATF. Něco k tématu napíšeš kdy? Kolik hodin trvá, než se ti rozsvítí v hlavě a pochopíš, že bys mohl diskutovat a né psát to, abys ses mohl něčeho chytnout.
Kolouš
0
Promiň, moje nedostatečné znalosti ani dar slova mi nedovolují s tebou diskutovat na úrovni. Proste nedosahují Tvých kvalit. Proto se raději diskuze s tebou vzdam.
petrumr
ale nauč se diskutovat, nebud gilgit. Třeba napiš co tě zajímá a já ti odpovím nebo druhý, každý není znaléj všeho a na to jsou ty diskuze. Doba, že se člověk bál na něco zeptat je pryč, nikdo tě do jáchymova za to nepošle.
wakantanka
0
a to si na ten údaj prišiel ako? Vzduchotechnika zvlášť v nákladiakoch a autobusoch je náchylná pri mrazoch na vlhkosť vzduchu a nedostatočné jeho vysúšanie. Pri mori bude iná vlhkosť ako trebárs v českej či slovenskej kotline. Ak sa potom niekde v brzdovej sústave tvorí vlhkosť, bude ti to mrznúť tak či tak. Preto sa v extrémnych klimatických pomeroch pridáva do brzdovej sústavy trebárs lieh.