Profi
Kolouš
1
Ještě něco k tematu?
Přejít do diskuze
a to si na ten údaj prišiel ako? Vzduchotechnika zvlášť v nákladiakoch a autobusoch je náchylná pri mrazoch na vlhkosť vzduchu a nedostatočné jeho vysúšanie. Pri mori bude iná vlhkosť ako trebárs v českej či slovenskej kotline. Ak sa potom niekde v brzdovej sústave tvorí vlhkosť, bude ti to mrznúť tak či tak. Preto sa v extrémnych klimatických pomeroch pridáva do brzdovej sústavy trebárs lieh.
Promiň, moje nedostatečné znalosti ani dar slova mi nedovolují s tebou diskutovat na úrovni. Proste nedosahují Tvých kvalit. Proto se raději diskuze s tebou vzdam.
petrumr
ale nauč se diskutovat, nebud gilgit. Třeba napiš co tě zajímá a já ti odpovím nebo druhý, každý není znaléj všeho a na to jsou ty diskuze. Doba, že se člověk bál na něco zeptat je pryč, nikdo tě do jáchymova za to nepošle.
petrumr
nevím, jestli tam nenamíchali jinak nemrzku, než při prodeji tady. V řízení mají atf, tak to je pohoda aji do tych pístnic se dává ATF. Něco k tématu napíšeš kdy? Kolik hodin trvá, než se ti rozsvítí v hlavě a pochopíš, že bys mohl diskutovat a né psát to, abys ses mohl něčeho chytnout.