Novinky
U me je sport i o vykonu 😉
Jinak nepochybuji, ze zbytek byla spicka. Co jsem si tak nejak vsiml, vzdy meli testeri jen vytky k vykonu a vlastne i k cene 😉
Jinak nepochybuji, ze zbytek byla spicka. Co jsem si tak nejak vsiml, vzdy meli testeri jen vytky k vykonu a vlastne i k cene 😉
A to máš načtené nebo vyzkoušené? Je pravda, že dynamické to moc nebylo, ale všechno ostatní bylo super - řízení, řazení, brzdy, spojka, sedadla a hlavně neskutečný podvozek. Mně to jako komplet vyhovovalo, bavilo v rozumných rychlostech.
ta verze po faceliftu si měla dynamicky ještě polepšit, ale s tím nebyla šance se svézt.
Mimochodem - tyhle nové nárazníky vypadají hodně dobře. :yes:
ta verze po faceliftu si měla dynamicky ještě polepšit, ale s tím nebyla šance se svézt.
Mimochodem - tyhle nové nárazníky vypadají hodně dobře. :yes:
Tak tohle CRZ bylo spise o ekologii nez o sportu. Zajimavy bude spise nastupce za rok, dva nebo kdy. To uz bude vykon jaky se od sportaku od Hondy ocekava 😉
CR-Z je subkompakt, postavený na technice Jazzu. 😉
Jinak musím říct, že se facelift fakt povedl, škoda, že už tu auto není k dostání. ;-\
Jinak musím říct, že se facelift fakt povedl, škoda, že už tu auto není k dostání. ;-\
Za předpokladu, že jsou na autě cca 18" disky, to na 381 mm kotouč opravdu nevypadá...
Ta cena byla to, co auto totálně zabilo, když se vyprodávaly za 400 (to jsem nestihl, jinak bych ho měl), byl to nejprodávanější sporťák na českém trhu.