Ekonomika
Jsem přesvědčen, že stanovování cílů jakožto ročního nárůstu prodeje už opravdu není in. H/K se zdá být (opět) daleko za koncernem VAG, který si jako cíl pro rok 2016 stanovil udržitelný rozvoj, což je rozhodně něco jiného, než "prostý" nárůst výroby a prodeje. Svět (vč. v přepisu článku zmíněných hlavních trhů) je nasycen automobily, novými i ojetými, a tak další zvyšování prodejů bude nepochybně provázeno - ve střednědobém horizontu- snižováním jednotkových marží. Ale nechť, H/K si může klidně stanovit cíl býti největší automobilkou světa, a může na něm usilovně pracovat jakkoliv dlouhou dobu. Jiné automobilky naštěstí procitají a upravují (nebo se chystají upravit) své středně- a dlouhodobé strategie adekvátně situaci na světovém trhu. Good luck!
potesitelne je ze v eu aj v amerike ale aj v indii H/K rastie.... bohuzial prepad cinskeho trhu im nedovolil v konecnom uctovani nejake tie ocakavane narasty ale inak o ziadny prepad sa nekona.... povedzme len ze tie ciele spred roka boli dost optimisticke 😉 ... a asi sa nepredpokladalo s tym ze cina im to takto skomplikuje... vsetko je ale rozbehnute do buducna k dalsim narastom ... aj ked tie uz pojdu krocik po krociku ... nejake skoky uz nikto necaka....
Ta Cina tu nadej na naplnenie prognoz obom znackam naozaj poriadne pokazila. S januarovych 103000 kusov predal Hy v case najväcsej krizy v juli uz len 54 000 aut, co je radikalny pokles [odkaz]
Kia bola na tom podobne. V janurari 56 000 aut, v auguste uz len 26 000 [odkaz]
Ale pozeral som sa i na ine znacky......postihlo to v Cine rad za radom vsetkych, takze predajne ciele nesplnia asi viacere znacky. A kriza v Rusku to este vsetko podtrhla.....aj ked tu ma Hy/Kia spomedzi vsetkych znaciek najmensi prepad.
Kia bola na tom podobne. V janurari 56 000 aut, v auguste uz len 26 000 [odkaz]
Ale pozeral som sa i na ine znacky......postihlo to v Cine rad za radom vsetkych, takze predajne ciele nesplnia asi viacere znacky. A kriza v Rusku to este vsetko podtrhla.....aj ked tu ma Hy/Kia spomedzi vsetkych znaciek najmensi prepad.
Myslím, že pro čtenáře auto.cz by byly mnohem zajímavější informace o prodejích Kie a Hyundaie za rok 2015 v ČR v porovnání s ostatními hlavními značkami a taky prodeje tohoto korejského dua v Evropě. Předpokládám ale, že nějaký podobný článek už je na cestě... :-!
No vidíš a mě zrovna daleko víc zajímá globální pohled. Náš trh je jen Škodováckým smítkem v moři 😉
Když je ti svět tak vzdálen, tak evropa snad ne. Přečti si na acea jak roste HK v Evropě.
Souhlas s indidualita, proč být zaprděn v ČR? 😉
Souhlas s indidualita, proč být zaprděn v ČR? 😉
A co by z toho plynulo? Myslel jsem, že se auto kupuje podle jinejch měřítek, než kolik se jaké značky modelu nebo prodá v ČR nebo Evropě.
To by mělo být to poslední, podle čeho se kupuje auto - jestli se jich prodá mraky nebo jen pár. Bohužel, ne vždy to tak je a spousta lidí si konkrétní auto kupuje prostě proto, že jich je dost, tak jsou ASI vyzkoušený... 😄
A jaká je pointa článku? Že dohromady maj prodanejch 8 000 000 aut? O 200 000 pod plánem? To jim může doslova trpasličí soused z MB jen tiše závidět. :yes:
Voni jsou Khon nějakej divnej. Když splácaj dohromady ten Hjundej a Kiju, tak by museli taky splácat dohromady koncern. Snad to pochopěj. :-!
[odkaz]
Tyhle žabomyší války jsou k smíchu ale samostatná Kia loni prodala 2,8 milionu aut a škoda cca 1 milion. To je celkem zajímavé. Až kvůli Vaší hádce jsem zjistil, že Kia prodá celkem dost aut >😁 Ale asi to bude taky tím, že je z Koreje. U náš má prim Škoda, u nich asi H/K, jenže Korea je větší 😄 ...
Tyhle žabomyší války jsou k smíchu ale samostatná Kia loni prodala 2,8 milionu aut a škoda cca 1 milion. To je celkem zajímavé. Až kvůli Vaší hádce jsem zjistil, že Kia prodá celkem dost aut >😁 Ale asi to bude taky tím, že je z Koreje. U náš má prim Škoda, u nich asi H/K, jenže Korea je větší 😄 ...
[odkaz]