Gratulace všem v cíli ale ta největší tentokrát Števovi Svitkovi
maxi!
1
:yes:
Byl to další skvělý závod, od samotného startu se pohyboval mezi nejlepšími.
AUDIRS6
2
Ďakujeme spoza rieky Moravy 😉 :yes😒br />
Mne zase ako "starému Tatrovákovi" ( v minulosti 4x T 613 😄 ) ostali len oči pre plač... 😢
Každý rok tajne dúfam, že tento raz to už musí prísť a staré slávne časy značky Tatra sa vrátia, ale furt sa to musí nejako pototo... 😒 Keď aj vydrží technika, tak buď nejaká búračka, alebo klasická "Kamazovská defenzíva" nepustí Tatru vyššie :-!
msifa
3
Tatru lepší umístění stála jezdecká chyba M. Kolomého. Zbytečně riskoval v etapě, kde se dalo akorát ztratit kvůli pár minutám. Dakar se rozhodoval o pár etap déle - tam se už ztrácely celé hodiny.
Recept na úspěch je silný početný tým - letos to ukázal tým deRooy.
Ja Prvni 123
1
Zbytečně riskoval?
Sorry.. prostě závodil.
😉
A mně teda přijde osmé místo jako hezký výsledek... pro soukromou stáj.
msifa
2
Ano, osmé místo J. Valtra je parádní. Ale ambice Buggyry byly vyšší - Top5 a možná pocit, že se dá i vyhrát.
Ano, M. Kolomý závodil, jen je zbytečná histerie kolem toho, že za jeho problémy může Kamaz. Za problémy si může jen on sám.
Soukromé stáje jsou všechny, kromě Kamazu.
maxi!
1
těžký závod, super jezdci!
:yes: :yes: :yes:
Stejsn
0
A gratulace i všem ostatním!
msifa
0
Peugeot si vítězství zasloužil, ale Peterhansel vyhrál trošku podvodem - ale chování ve smyslu fair-play mu nic neříká již několik let.
Byl to další skvělý závod, od samotného startu se pohyboval mezi nejlepšími.
Mne zase ako "starému Tatrovákovi" ( v minulosti 4x T 613 😄 ) ostali len oči pre plač... 😢
Každý rok tajne dúfam, že tento raz to už musí prísť a staré slávne časy značky Tatra sa vrátia, ale furt sa to musí nejako pototo... 😒 Keď aj vydrží technika, tak buď nejaká búračka, alebo klasická "Kamazovská defenzíva" nepustí Tatru vyššie :-!
Recept na úspěch je silný početný tým - letos to ukázal tým deRooy.
Sorry.. prostě závodil.
😉
A mně teda přijde osmé místo jako hezký výsledek... pro soukromou stáj.
Ano, M. Kolomý závodil, jen je zbytečná histerie kolem toho, že za jeho problémy může Kamaz. Za problémy si může jen on sám.
Soukromé stáje jsou všechny, kromě Kamazu.