Novinky
Odlehčená měla být už původní verze Clubsportu a nemusela přitom stát stejně jako Performance s vyšší výbavou. Téhle přehnaně očesané verzi bez zadních sedaček, klimy, audia a tlumících hmot moc šancí na prodejní úspěchy nedávám.
Pochybuju, že by tak drasticky oholený auto dali do civilního prodeje. Ano, prodávali se polozávoďáky bez rádia, klímy, tlumících hmot a dokonce i bez koberců, ale bez zadních sedaček pokud byly ve voze homologované, to nepamatuju... :-!
Co takový Mégane R26R?
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
No, já tam zadní sedadlo pořád vidím. Ono by se to ani jinak homologovat nedalo,,, I think... :-!
Ty kola mu každopádně seknou :yes:
Kola jsou hezké. Za to na "základce" GTI jsou kola jaksi "nepovedené".... :-! A to se vyjadřuju hodně ohleduplně.... 😉
Kol má Clubsport v nabídce několik. Tohle jsou příplatkové 19"ky "Brescia" za rozumných + 13.900,- Kč. Vypadají docela originálně a atraktivně a k designu Golfu GTI se hodí.
Za 19"ky Pretoria z GR se pak připlácí 70 litrů!
Za 19"ky Pretoria z GR se pak připlácí 70 litrů!
To jo. Ty Brescie jsou fajn. Ale s těma Pretoriama si nejsu jistý. Ty spokes jsou na mě moc tenký a je jich 10. Já vždy preferoval lichý počet. 7,9,11..... :-! Ale jinak ten Clubsport má lákavý parametry...podobný jak MPS a v menším "balíčku" :-!
Tady není ani klec ani sedačky😒br />
[odkaz]
"Interiér jde ještě dál. Úplná absence zadních sedadel, přední skořepiny od Sabeltu, šestibodové pásy (vůbec poprvé použité v produkčním voze) a štítek s pořadovým číslem vozu jsou jasnými znameními něčeho mimořádného. Některé zmíněné prvky vnímavému čtenáři jistě naznačily, že R26.R bude v prvé řadě o jediném - úspoře hmotnosti. A ta je skutečně enormní.
Renault se s tím zkrátka nepáral a z už nijak zvlášť těžkého R26 (1353 kg) ubral dalších 123 kilogramů. Ven v vozu muselo leccos😒br /> - zadní sedadla a bezpečnostní pásy
- airbagy krom airbagu řidiče
- automatická klimatizace
- stěrač a ostřikovač zadního skla
- mlhovky
- ostřikovače světel
- většina odhlučňovacích materiálů"
[odkaz]
"Interiér jde ještě dál. Úplná absence zadních sedadel, přední skořepiny od Sabeltu, šestibodové pásy (vůbec poprvé použité v produkčním voze) a štítek s pořadovým číslem vozu jsou jasnými znameními něčeho mimořádného. Některé zmíněné prvky vnímavému čtenáři jistě naznačily, že R26.R bude v prvé řadě o jediném - úspoře hmotnosti. A ta je skutečně enormní.
Renault se s tím zkrátka nepáral a z už nijak zvlášť těžkého R26 (1353 kg) ubral dalších 123 kilogramů. Ven v vozu muselo leccos😒br /> - zadní sedadla a bezpečnostní pásy
- airbagy krom airbagu řidiče
- automatická klimatizace
- stěrač a ostřikovač zadního skla
- mlhovky
- ostřikovače světel
- většina odhlučňovacích materiálů"
[odkaz]
Pretoria dělá pro G7R Borbet a jsou lehké, tak za ně chtějí raketu....už jsem se na ně taky díval, ale ta cena je prostě nastřelená moc...
[odkaz]
[odkaz]
A v té černé (ve které jsou ještě o něco dražší) se mi naopak nelíbí.
Já viděl přesně ty v odkazu v Olomouci na modrém G7R a jsou hezké...mají šedé lakování, dokonce snad stejný odstín co mám na seatu já
.....uvidím, zatím jsem na pěkné a lehké kola max do 13-14t nenarazil. Líbí se mi třeba Vosseny, ale to je taky raketa.
.....uvidím, zatím jsem na pěkné a lehké kola max do 13-14t nenarazil. Líbí se mi třeba Vosseny, ale to je taky raketa.
>😁