Novinky
me by spis zajímalo, kdy vylezou s nejakym hybridem, který nebude stat tolik, jako hybridni trojkovej bavorak, s kterym ma soucasnej GTE podobnou cenu.
jestli-ze něco malo přes 1 mega u hybridního trojkovyho bavoraka je cena velice zkousnutelna, podobna cena u golfa je hodne premrstena.
a na to popojizdeni po meste by bohate stacil novej 1.0tsi + 50kW v elektrice + dojezd cca 50km
jestli-ze něco malo přes 1 mega u hybridního trojkovyho bavoraka je cena velice zkousnutelna, podobna cena u golfa je hodne premrstena.
a na to popojizdeni po meste by bohate stacil novej 1.0tsi + 50kW v elektrice + dojezd cca 50km
Cenu hybridu zvedá hlavně elektrika (baterie!), jestli použiješ 1.4TSI, nebo 1.0TSI není pro cenu hybridu nijak významně určující. Např. R4 1.2TSI/81kW se aktuálně nabízí dokonce levněji, než R3 1.0TSI/81kW.
když slozim aku napr. z tohodle
[odkaz]
při cene pro 600ks se dostanu na cenu cca 7kc/Wh.
tedy 10kWh, který by mohly stacit na cca 70km, cena aku vychazi na 70tis.
i kdybych vzal něco lepšího a drazsiho, nemam důvod si myslet, ze by samotny aku mel prijit na vic nez 150tisv podstate v kusovce.
takze mi moc nedava smysl, aby hybrid v blizke budoucnosti byl vic jak 2x drazsi, nez odpovídající provedeni s benzinem
[odkaz]
při cene pro 600ks se dostanu na cenu cca 7kc/Wh.
tedy 10kWh, který by mohly stacit na cca 70km, cena aku vychazi na 70tis.
i kdybych vzal něco lepšího a drazsiho, nemam důvod si myslet, ze by samotny aku mel prijit na vic nez 150tisv podstate v kusovce.
takze mi moc nedava smysl, aby hybrid v blizke budoucnosti byl vic jak 2x drazsi, nez odpovídající provedeni s benzinem
To myslíš vážně, to složení z tužkovek? >😒] 😉
e-Golf nemá žádný spalovací motor a přesto stojí skoro stejně jako GTE a cena nové baterie na něj aktuálně přesahuje 50% ceny nového e-Golfu.
A GTE má taky bohatší základní výbavu, než běžné verze Golfu.
e-Golf nemá žádný spalovací motor a přesto stojí skoro stejně jako GTE a cena nové baterie na něj aktuálně přesahuje 50% ceny nového e-Golfu.
A GTE má taky bohatší základní výbavu, než běžné verze Golfu.
Právě na takových tužkovkách se dá jednoduše laikům ukázat aktuální cena baterií respektive při obrovském odběru bude cena ještě o hodně nižší. Pokud máš peníze a odebereš toho hodně tak ti je asijati dodají třeba ve tvaru Mony Lisy...
Cena baterií (např. se zárukou 8! let) vhodných pro provoz homologovaného hybridu/elektromobilu se přece nedá jen tak jednoduše vypočítat pouhým přepočtem na cenu tužkových baterek.
Možnost full LED vpředu, LED zadní lampy sériově i pro běžné verze. Modifikované nárazníky, zvýšená přední maska, u GTI ve stylu G6 GTI.
Tak nějak by to mohlo vypadat😒br /> [odkaz]
[odkaz]
Doufám, že se zmůžou aspoň na to, aby do 1.6TDI dali šestikvalt. Ten motor je fakt už trapnej a pětikvalt ho shazuje ještě víc. A za dvoulitr dáš raketu.
nechapu, jak si někdo, kdo je při smyslech, muze do golfa poridit naftovej motor
Full LED už má Polo (kromě CrossPola z JAR) protože už je po faceliftu.
Hele, já vím, že si musím koupit to a to, abych měl to a to. Mám konfigurátor konfigurátor. Já jen, že pětikvalt je trochu trapnej v dnešní konkurenci. Zvlášť, když tlačej emise dolů >😒]
Jinak jels někdy se Sportsvanem s pětikvaltovým 1.6TDI po dálnici. Hrůza. Hlavně ta hlučnost je šokující. A nemohoucnost, Spotřeba v tu chvíli vyšší, než u 2.0TDI, vo tom žádná.
V JAR by se mělo vyrábět jen CrossPolo, všechny ostatní verze Pola (včetně GTI) ve Španělsku.
Ve Sportsvanu jsem s 1,6 TDI nejel. Když chceš do fwd Golfu diesel a 6st. manuál, musíš prostě vzít 2.0 TDI/110 kW, což není špatná (dieselová) varianta. Všude máš něco a Golf na tom v možnostech konfigurace není (proti konkurenci) vůbec špatně.