Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Lamborghini Centenario: Dílo šílence, nebo génia? (první dojmy)

Na první pohled vypadá jako Huracán od nepříliš šikovného tunera. Tvary Centenaria ale fungují, takhle má vypadat typicky šílené lambo!
Zpět na článek
2. 3. 2016 11:43
Re: mně se líbí
Přesně tak, mně se taky líbí. Lambo prostě limitované edice umí a jednou to bude ceněné mnohonásobně víc, než je kupní cena
1. 3. 2016 17:58
Re: zase nejaka limitka
Ja by som Reventon a Aventador moc neporovnaval si zober že reventonov je asi 20 a aventador je tak trochu masovka čiže Reventon bude v buducnosti mat a už aj ma vyššiu hodnotu a je exkluzivnejši ako Avo. Keby som si kupil ja Reventona ak by som na to mal a prišiel by aventador tak by som si tažku hlavu nerobil lebo ludia čo si možu dovolit Reventon lebo bol drahši tak možu aj avo.
1. 3. 2016 17:31
zase nejaka limitka
nejvetsi legrace byla jak vseci kupovali toho reventona a vseci paf jak to vypadalo...

a pak prisli s aventadorem dvakrat lepsim to musela byt rana do penezenky pro ty co koupili reventona kdyz nema zadny vyznam kdyz avo je mnohem lepsi
Avatar - CoureSportivo
1. 3. 2016 12:54
Dílo šílence, nebo génia?
Ani jedno ani druhe. Mňa nejako tieto limitované lamba neberú (až na sest elemento). Veď je to zase len "vytunený" aventador , iba niekoľkokrát drahší. Ale kupcov si to nájde resp. už našlo takže Lamborghini si vie čo robi.
1. 3. 2016 12:50
Re: mně se líbí
Aj mne lebo je to o dost krajšie ako Veneno, je to ako aventador na steroidoch.