Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Modernizovaný Ford Kuga: Systém Sync 3 zvyšuje úroveň hlasového ovládání (+video)

Modernizovaná Kuga dorazí do České republiky na podzim. Příští rok se můžeme těšit na luxusní provedení Vignale.
Zpět na článek
9. 3. 2016 19:56
Re: SYNC 3
No to jsem zvědavý, zda se Ti to podaří. Já už "NOVÉ" MONDEO reklamuji 9 měsíců, mám na něm evidovaných 22 závad včetně zasekávajícího se rádia a 30 záručních "návštěv" v servisu a výsledek je 0. Vlastně mínus 150.000 Kč, které po mě chce stávající prodejce s tím, že 4 měsíce dostanu to stejné a on si milostivě vezme to stávající.

Psal jsem nejvyššímu v ČR, do USA a nyní ještě do Německa. Nejvyšší z ČR ze mě udělal negramota, který neumí ovládat "nejlepší" auto. Z USA zatím nic nedošlo a u Německa čekám.

Smutně vzpomínám na předchozí Mondeo 2012, ale to si už spokojeně užívá někdo jiný. Nyní jsem už podepsal plnou moc právníkům, kontaktoval média, protože "Nové" Mondeo, které mi do 3/4 mega dodali je slušně řečeno velký průšvih.
3. 3. 2016 13:34
Re: SYNC 3
A jeste doplnim, ze uz pracuji na Sync 4 coz bude Linux, tak snad konecne 4ta verze bude ta spravna. Tolik promrhanych penez a nespokojenych zakazniku. Kdybych jim v roce 2008 rekl, ze ten Mrkvosoft je spatne reseni, tak by me poslali do pr... ale tak uz s kompetenci manageru nekdy byva.
3. 3. 2016 12:55
S-Max ,SYNC2
Mne to v novom S-Maxe funguje dobre síce v angličtine, ale v pohode aj kritizovaná odozva je OK, dokonca mi predajca dal vedieť že bude aktualizácia v slovenčine alebo aspoň v češtine. Komunikuje to vo všetkých častiach ,pohľadá rádio, vytočí volajúceho a zadávam adresu navigácie a 4x4 nemá chybu ... :yes:
3. 3. 2016 10:01
Re: SYNC 3
A můžeš tady ze sebe přestat dělat blbce i ty a napsat konkrétní body, tedy co Sync 2 dělá, když si dělá co chce, co ti nefunguje oproti tomu co ti bylo řečeno a prezentováno.

Tyhle pouliční kecaly mám nejradši, všechno je špatně, Ford všechno zku*vil a já jsem letadlo...
Avatar - "neregistrovaný"
3. 3. 2016 09:47
Technologické demo, jak má fungovat rozpoznávání hlasu, ale
- Hey Siri, take me to the nearest coffee
- Getting directions to the ...

za cca 3 sekundy mám naplánovanou cestu. NEmusím čumět do obrazovky už při plánování.

Průšvih Fordu je, že to CELÉ dělal programátor. Z pohledu ajťáka je to téměř dokonalé. Algoritmické, krok za krokem .... >:D Známý ale nedá na hlasové ovládání od Fordu dopustit. "Když se mi chce spát, začnu se s ním hádat".
3. 3. 2016 09:33
Re: SYNC 3
Tak je to možné že to bude fungovat líp, ale já už to nezjistím, za rok a čtvrt to Mondeo vrátím a tím u mě Ford končí. Takto nestydatě dělat ze zákazníků blbce to se hned tak nevidí, musím se asi omluvit Škodě za moji recenzi na Octavii 3, protože tam byly chyby ale to co předvádí Ford je oproti Škodě fakt síla, a nejedná se jen o ten multimediální systém ale o auto celkově :-(, bohužel čím déle ho mám , tím víc zjišťuji jak je spousta deklarovaných systémů jen blamáž :-(
Avatar - Ozzman
3. 3. 2016 09:10
Re: SYNC 3
Nevím, jestli to SYNC platí jen pro navigační pokyny, ale mám v Mondeu IV hlasové ovládání vozu (nemám navigaci, ale telefon, radio, klimatizace, PP), asi verze SYNC 1 a funguje to náhodou velmi dobře :-) Až jsem se sám divil....
3. 3. 2016 08:38
Re: SYNC 3
Sync 1/2 = Microsoft
Sync 3 = QNX od Blackberry
Takže společného ty systémy mají jen to slůvko "Sync", jinak ani řádek kódu... všechny dostupné recenze mluví o Sync 3 velmi pochvalně.
2. 3. 2016 21:24
SYNC 3
Tak na ten Sync3 jsem fakt zvědavý. Mám Sync 2 v novém Mondeu a něco málo toho systému fungovalo první 2 měsíce, teď už si dělá co chce, je to největší slabina toho vozu a Ford zapoměl dát položku mimořádné výbavy "bez Sync "
Velmi lituju všechny prodejce a mechaniky u Fordu, protože pokud by se všichni zákazníci kteří mají tento systém ve Fordu domáhali toho co jim bylo řečeno a prezentováno v propagačních materiálech jako já, tak většina vozů bude stát v servise a ne jezdit po silnicích .

Ten systém je naprosto nepoužitelný i v angličtině. Výše uvedené "chci kávu" a následně musíte uvést svou polohu hovoří za vše, copak to auto podle navigace neví kde je? Pokud Vás teda zrovna naprosto neignoruje
Avatar - rohYpnol
2. 3. 2016 20:44
Takhle by to šlo
Hezký, konečně technika slouží řidiči...

Jinak ale dost zoufalé ze strany Fordu, velmi trapná propagace Vignale, vystavit všechny modely právě v téhle jakožeskoroprémiové verzi...

Nicméně za Kugu :yes: :yes: :yes: FL potřebovala jak prase drbání a je skvělé, že FL se podařil.
Avatar - 3_diamanty
2. 3. 2016 20:19
Re: Povedla se
suhlas.. tie orandzove boky svetiel a la fusion ( americke mondeo ) ci povedzme lancer alebo forte ... to je uz taka skor americky detail a americka klasika... ;-) :yes:

tam ma takmer kazde "bezne" auto v rohoch svetiel orandzovu grafiku .. ( aj americka jetta )

z tejto kugy ( podobne aj vacsi edge ) uz dycha viac amerika... ale to je len dobre podla mna ... takyto ford sa mi uz zacina pacit ... ( vacsi edge nema chybu ) :yes:
Avatar - CHerokee
2. 3. 2016 20:13
Re: Povedla se
Tak nějak. Ford ten vůz poameričtil.... odpovídá americkým fordům.
2. 3. 2016 19:09
Re: Povedla se
[odkaz]

Spíš se chce podobat svýmu většímu sourozenci, který spatřil světlo světa dřív než HSF ;-)
Avatar - Ozzman
2. 3. 2016 18:41
Re: Povedla se
Santa Fe neni ošklivé auto :-)
2. 3. 2016 18:12
Re: Povedla se
Podľa fotiek to vyzerá, že FORD sa chce podobať na H. SantaFe
Avatar - Ozzman
2. 3. 2016 17:26
Povedla se
Ford odstranil dle mne největší nedostatky dvojkové Kugy a to né příliš výraznou masku, která se k SUV hodí, velikostně a z jiných úhlů se mi to auto líbí, a interiér z Fokusu III před faceliftem. Trochu mne štve, že jsme si dva roky nepočkali >:D Ale zase s příchodem nových motorů se dozajisté základní 110Kw Ecoboost,který dává autu solidní dynamiku již v základu, posune cenově výše..... že? :-(

V minulém článku o nové Kuze bylo zmíněno 1.5EB 88kw, to padá? Nebo to bude ten nový základ?