Ekonomika
jelikož BMW už dlouho nepředstavilo hezké auto, a zatímco je MB v designu poslední dobou docela odvážný, tak BMW působí usedle až "obtloustle" - subjektivní pohled.
Presne tak. Človek nemôže súdiť podľa seba, či je fandom BMW alebo Audi. Dizajnovo je mercedes z nich najšportovejší a reálne je najmenej športovým vozidlom s uprednostnením komfortu. Ak postavím vedľa seba E a BMW 5 ...jednoznačne dynamickejším dojmom pôsobí mercedes. Malé modely od BMW nie sú žiadným skvostom na oko, na rozdiel od mercedesu. V globále sú ale konkurenti iba BMW s Mercedesom... mnohí zákazníci dávajú audi o stupienok nižšie (s audi nemám osobne ani najmenšiu skúsenosť, neviem posúdiť) Ak si pôjde kúpiť auto žena , tak asi jej skôr učaruje mercedes - baby majú na háku jazdu v extréme, hľadajú solídnosť, eleganciu a komfort... a nečítajú fóra takéhoto druhu >😁
Člověk nemůže soudit podle sebe, ale E působí dynamičtěji než 5er. To jsi si hezky zaprotiřečil.
Mno, C-Klasse je třeba podle mě vysoká, úzká, baculatá...jako brambora. Oproti ní je F30 štíhlá, placatá a široká. F10 pak je i přes svůj věk stále krásně štíhlá a proporčně vyvážená, nové E jsem ještě neviděl, takže se soudy počkám, ale to původní nevypadalo hezky před FL a po něm se situace ještě zhoršila.
Tolik můj názor a který z nás dvou má pravdu? Oba, protože každý tvary vnímá jinak.
Mno, C-Klasse je třeba podle mě vysoká, úzká, baculatá...jako brambora. Oproti ní je F30 štíhlá, placatá a široká. F10 pak je i přes svůj věk stále krásně štíhlá a proporčně vyvážená, nové E jsem ještě neviděl, takže se soudy počkám, ale to původní nevypadalo hezky před FL a po něm se situace ještě zhoršila.
Tolik můj názor a který z nás dvou má pravdu? Oba, protože každý tvary vnímá jinak.
:yes:
presne toto som myslel... dizajn nedokáže posúdiť ani pán boh - vždy je to subjektívne. Každý dizajnér len dúfa, že sa trafí do vkusu väčšiny zákazníkov. Potom o jeho výsledku vypovedajú predajné čísla. Jeden blondýnky , druhý brunetky... Všetky fabriky sú presvedčené, že práve to ich je úplne naj a ľudia sa potrhajú, ale trh si to pekne vyseparuje. Tak ako je to tohto roku o dva roky to môže byť celkom inak...
Mne úplne stačí dôvod na ku kúpe niektorých vecí, že sa mi jednoducho páčia a ostatné vlastnosti dám do úzadia ( ženy pri oblečení nakupujú ako? >😁 ). Preto považujem ľudí ospevujúcich dizajn nejakého výrobku a neakceptovanie vkusu ihého za úplných tupáňov. A presviedčať niekoho iného, že to čo sa páči mne, má sa páčiť aj tebe je je choré...
Preto som rád, keď niekto napíše ako ty, presný opak, bez toho, že by sa ma snažil presvedčiť o opaku.... aj tak sa dá o dizajne viesť iba "krčmová debata".
PS: v robote mám jedného chlapíka, čo je presvedčený o dizajnérskej dokonalosti automobilky vw a taký golf je stelesnenie emócii... >😁 ... a nech je
presne toto som myslel... dizajn nedokáže posúdiť ani pán boh - vždy je to subjektívne. Každý dizajnér len dúfa, že sa trafí do vkusu väčšiny zákazníkov. Potom o jeho výsledku vypovedajú predajné čísla. Jeden blondýnky , druhý brunetky... Všetky fabriky sú presvedčené, že práve to ich je úplne naj a ľudia sa potrhajú, ale trh si to pekne vyseparuje. Tak ako je to tohto roku o dva roky to môže byť celkom inak...
Mne úplne stačí dôvod na ku kúpe niektorých vecí, že sa mi jednoducho páčia a ostatné vlastnosti dám do úzadia ( ženy pri oblečení nakupujú ako? >😁 ). Preto považujem ľudí ospevujúcich dizajn nejakého výrobku a neakceptovanie vkusu ihého za úplných tupáňov. A presviedčať niekoho iného, že to čo sa páči mne, má sa páčiť aj tebe je je choré...
Preto som rád, keď niekto napíše ako ty, presný opak, bez toho, že by sa ma snažil presvedčiť o opaku.... aj tak sa dá o dizajne viesť iba "krčmová debata".
PS: v robote mám jedného chlapíka, čo je presvedčený o dizajnérskej dokonalosti automobilky vw a taký golf je stelesnenie emócii... >😁 ... a nech je
Design dokáže zhodnotit majorita. MB a ani jiné značky obvykle nedají na rady diskutérů na auto.cz ale hodnocení zákazníků nebo potenciálních zákazníků. Kdo tady jezdí něčím z D3 a co je zároveň nové, nekupoval to jako ojetinu, není to firemní, atd...?
po silnicích jezdí spousta různých automobilů... a Mercedesů
Mam tomu rozumet jako "Mate dceru, nebo dite?". 😄
Jo, tak nějak. Náš exhibicionistický zeměpisář nás vždycky upozorňoval, že udávaný počet obyvatel automaticky neodpovídá počtu lidí, protože mezi obyvatele se počítají i ženy. 8-s
LOL😊
každopádně gratulace Mercedesu, moc se mi jich líbí, jezdit bych nechtěl skoro žádnej, s výjimkama /géčko, S-coupé/😊
jednou jsi dole, jednou nahoře, tak už to na světě chodí...
každopádně gratulace Mercedesu, moc se mi jich líbí, jezdit bych nechtěl skoro žádnej, s výjimkama /géčko, S-coupé/😊
jednou jsi dole, jednou nahoře, tak už to na světě chodí...
😄 😄 😄 nene, spíše považuji Mercedes za něco... něco... výjimečnějšího. A jsem rád, že to znovu dokazuje...
Jenže to o čem se píše v článku žádnou aktuální (prodejní) výjimečnost MB (v rámci D3) nedokazuje, nehledě na to, že jde zatím o jediný kvartál. Pouze to naznačuje, že ani MB nemusí být na třetím/druhém/prvním místě (v prodejích v rámci D3) stabilně...
Pokud je MB něčím opravdu výjimečný, pak je to tradice, a tu mu prodejní čísla nezmění.
Pokud je MB něčím opravdu výjimečný, pak je to tradice, a tu mu prodejní čísla nezmění.
takze zase som mal pravdu😒br />
[odkaz]
[odkaz]
Kdo tvrdil že další generace nebude? 😄
Niekto tliachal, ze nebudu davat V8 biturbo ako "63 AMG" verziu do GLC-ka. :-!
Nojo tady se dočteš kravin.. 😄
Někdy nejen v diskuzích >😒]
Někdy nejen v diskuzích >😒]
To je pravda, stačí už to co sem píšeš ty... >😁 😉
Hmm = mrzí mě že ti to hlava nebere 😄
Zkus si představit jen představit že většina toho co napíšu je pravda 😉
Pro tebe a AUDIRS6 [odkaz] 😄
Zkus si představit jen představit že většina toho co napíšu je pravda 😉
Pro tebe a AUDIRS6 [odkaz] 😄
Tak to je odvážnej počin :yes:
V čem? Dyť je to x-tá generace 😐
X-tá generace GLC? Jaká byla geneze GLK, faktickýho předchůdce GLC a jaká je podobná konkurence? 😉
Sorry jak sem zahlíd že půjde o hardware E tak sem bral že to je GLE = ML
Tak to jo to je docela milá frajeřinka :yes: 😄
Tak to jo to je docela milá frajeřinka :yes: 😄
uz druhy priklad mainstreamovej povrchnosti... >😁 >😁 >😁 >😁
sakrblé, sakrblé..., ide to s tebou od 10-ich k 5-im... :-!
sakrblé, sakrblé..., ide to s tebou od 10-ich k 5-im... :-!
Právě proto, nikdo ve třídě si zatím osmihrnek nedovolil. X3 zůstane u R6, Q5 u V6...takže jedině F-Pace v případný verzi SVR.
Ale za tohle GLC :yes: :yes: :yes: 😉
Ale za tohle GLC :yes: :yes: :yes: 😉
Audi bez Číny :no: 😐
To platí už 130 let :-! :-!
A to najede nový E....
Ty celý vlákna číst nebudeš a nebudeš žejo >😒]
Skvěle to do sebe zapadá, linii držíš! 😉 :yes:
Kdes to vyčet?! 8-s
Náhodou sou taxíky.. [odkaz] 😄
No a protože i tohle ti musim vysvětelit tak: Nový E dle všeho a dle těch odkazů a mnoha dalších zdrojů vypadá dost dobře = to je celý 😉
Dík = vim 😄
Ty taky >😒]
U čtyř kroužků ale vědomě přestřeluješ 😉
To překrucuješ schválně nebo to tak fakt čteš? >😒]
Jo zbytek můžeme brát...
Napsal sem že narozdíl od BMW a MB je pro 4 o čínskej trh zásadní = což je
Souboj a hon za výkonem BMW a Audi přinesly dost tristní propad kvality předevšim motorů = že to nebereš na tom že to tak je nic nemění. Mercedes jako ztrácel ale viz jeho spolehlivost motorů = radši mírná ztráta
Teď je MB na vzestupu a možná bude větší než si myslíme.
Nejsem nějakej zvláštní fanda ani jedný automobilky D3 = myslim že bych moh bejt i objektivnější než ty 😉
M-B totiž menší prodeje v Číně kryje americkými, v Evropě drobně zaostává a boduje navíc na trzích, který v tabulce nejsou.
Pakliže toto nejsi schopný pochopit, dost bych se v tobě zklamal...z toho vyplývá, jak moc nejsi fanda hvězdy, když si potřebuješ překrucovat prodejní čísla 😉 .
Co ta spotřeba oleje? 😉
Vidim že mý slova sou pro tebe inspirací = bohužel ty důležitý zrovna ne - a naopak >😒]
Což nepřímo potvrzujou i ty data o spotřebě oleje
Prostě rostly a výkony zvyšovali moc rychle. Teď trochu zpomalili a nejspíš ne z rozmaru ale právě proto že to začalo bejt neudržitelný.
Asi budeš fanda jedný z těch 2 značek s problémama = já to mám jednodušší mně nebere ani jeden z D3 😄
A znovu opakuju, ani s jednou značkou jsem neměl problém nejen s olejem nebo spolehlivostí.
Můžeš jezdit relativně v klidu s nejporuchovějšim autem na světě a můžeš mít problém s Lexusem nebo motorem Mercedes - což nic nemění na obrovskejch rozdílech v poruchovosti
Jestli se ti líp žije ve světě kde sou motory Audi a BMW zhruba stejně poruchový jako ty Mercedesu nebo Lexusu atd. atp už tě nebudu statistikama a přehledama poruchovosti obtěžovat. Dobrý? 😄
Statistika su presne pocty s nepresnymi cislami ! >😁 alebo😒br /> Statistika je ako damske plavky - vela ukazu, ale to podstatne ukryju ! >😁 >😁 >😁 >😁
Za mna plus moje okolie mozem skonstatovat extremne potesitelne fakty😒br /> OOOO takmer bez straty kyticky, akurat ta moja davna prihoda s prevodovkou na staru A6 4.2 quattro, a znamy a jeho 1.gen Allroad - vaky na vzduch. podvozku, plus ta rozvadzacia "kocka" tlaku vzduchu.
Drobne problemy typu civky zapalovania na A8 3.7 quattro nestoja za rec.
Ostatne uplne v poriadku. Dokonca ti, ktori jazdia Audi naftu s nou nemali a nemaju ziaden problem. Benzinaky tiez.
"Baworaci" - podobne, obcas nieco pohneva, ale ziaden extrem typu vysypany motor alebo podobne. Akurat si obcas postazuju ( 2ja X5 a X6-kari ) na nekvalitu a vrzganie v interieri... :😉
MB uz ani neviem ci niekto sedla, zato poznam aj majitelov nejakych Lexov a ti su tiez spokojni, len obcas mi pripadaju ako "antivodici"... >😒] Rozoberat neidem, naaaahodou by sa to ku nim dostalo a nestoji mi to za to... :-!
Já jel jednou v Citroenu a bylo to až překvapivě dobrý = asi to bude dost dobrá automobilka >😒]
Statistiky jsou krásná věc, když ale můžeš porovnat s realitou a nesedí, pak někde bude chyba. Asi statistická >😒]
Osobně se domnívám, že to je hlavně o blbuvzdornosti motorů. Ne o faktický spolehlivosti. 😉
Pamatuji si dobře, jak jsi se (stejně jako já) vysmíval jednomu zdejšímu, co popíral problémy 1,2 TSI . Jeho zkušenost i jeho okolí tvrdila, že je to motor bez vážných problémů 😉
Což je velká škoda = asi by to bylo hodně zajímavý čtení >😒]
Jiné statistiky tak mají zdroje informací velmi omezené/zkreslené.
Mimochodem ta statistika motorů olejožroutů se docela kreje se statistikou nejporuchovějších motorů :-!
A i kdyby v tom byly všechny takové, pořád máš spoustu majitelů, kteří takové pojištění nemají, viz např. situace u nás.
U M-B je to aktuálně pochopitelný...C, GLC, E a S nový, velký prodeje jim dělají předokolky a jednotný S-design. A jestli ho někdo odepsal? Jedině neználci, kteří tu odepisují Audi (FL A3, nová A6, A8, Q5, Q2) nebo BMW (nové 5er, X2, X3, nástupce 3er, která si stále poradí s konkurencí...)
😉
Takže z tohoto prdu tu hvězdno nebude. Btw...máš děsný pravopYs! 😉
A jistěže můžeš selektovat, v NA je situace podobná, ale obrácená. Tedy M-B vede o téměř stejné kusy nad Audi, jako to v Číne nad M-B. Navíc zatímco Audi v USA rostlo, M-B padal.
Toliko k suchým číslům.
Někteří MB-funs jsou z těch čísel tak překvapeni, že si zřejmě přestávají uvědomovat, že jde pouze o čtvrtletní čísla, a to ještě z těch tří měsíců bylo poslední dva měsíce lepší BMW. Nehledě na to, že pozici globální čtvrtletní jedničky si MB vybojoval jednoznačně především zvýšením prodejů v Číně, tedy díky trhu, kterým tady mnozí v případě jiných značek nelogicky "pohrdají". V Evropě je MB dál (dlouhodoběji) poslední v rámci D3.
Globálně to úspěch MB bezpochyby je, ale s černobílými závěry, které se tu na základě tohoto článku objevují, bych byl zatím zdrženlivější. 😉
Dnes je obzvlášť A-Klasse hezky tvarovaný tradičně pojatý stylový hatch, což nemálo zákazníků přitáhlo.
Trochu vážně = já to s budoucností Mercedesu vidim docela optimisticky. To už tak bejvá že když se dva perou třetí se směje [odkaz] 😉
Každý model v rámci D3 má prodeje ovlivněné načasováním generační obměny, na kterou ve třídě eSka aktuálně čeká A8. S tím co nabízí odcházející A8 dnes, logicky může jen těžko rovnocenně konkurovat podstatně novějším modelům MB/BMW.
Jo ten 2. odstavec to potvrzuje souhlasim
Porsche, Audi i BMW - motorů a docela dost :no: 😐
Mercedes je v tomhle směru výjímkou
Porsche, Audi i BMW - motorů a docela dost :no: 😐
Mercedes je v tomhle směru výjímkou
Jasně, Audi s BMW si jdou po krku a tebou identifikovaný solitér roste, zatímco prvně jmenovaní se propadají. >😒] >😒] >😒] :yes:
Jo 😉
Pokud fakt neumíš číst ve statistikách tak ti tuhle vysvětlim: Bez Číny by Audi bylo dost out 😄
I když odmítáš věřit že se motory BMW a Audi kvalitou hodně zhoršily [odkaz] statistika je v tomhle hodně jednoznačná = poruchovost je až tristní. Tohle to tak trochu potvrzuje [odkaz] 😉
Tebou prezentovaný statistiky se občas hodí do krámu a občas ne. Opět...až přestaneš teoretizovat, pak diskutujme. Neznám nikoho, kdo by v Audi nebo M-B měnil v záruce motor, ale jednoho co v E250CDI tuto proceduru zažil dvakrát naopak velmi dobře.
A dělat z toho dramata jako ty? Ani mě nehne 😉
Já teda v mozku káble nemám ale jak myslíš 😉
Že se ti nechce věřit suchý pojišťovácký statistice jen proto že dopadá jinak než se ti líbí je smutný. Co ta spotřeba oleje? 😄
Já znám jednoho co mu měnili motor v záruce, bylo to Subaru. Víš že statisticky to NIC neznamená žejo? >😒]
Já tě snad nutim se hejbat? Klidně si mysli že to je přesně obráceně než to je >😒]
Co ta spotřeba oleje 😉
V BMW, Audi ani M-B jsem obvykle doléval pár tkm před servisem a to jen preventivně. Nejvíc na jednom motoru jsem kupříkladu najel v Audi.
Mám-li to brát jako poklonu jak jsem úžasný řidič, se skromností sobě vlastní a ruměncem na tváři tvůj obdiv ke mě přijímám. :😉 😉