Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Racing 21 na Rallye Bohemia 2016: Den první – spokojenost i přes chyby

Páté místo po první etapě jako výchozí pozice pro boje do druhého dne Rallye Bohemia nezní špatně.
Zpět na článek
7. 7. 2016 14:07
Re: Dalsi neoznacene PR...
Člověče, vy musíte mít fakt těžký život. Typický čecháček co?
Stačilo by si přečíst nadpis článku a věděl byste, že to bude asi o tom týmu, takže o jedné posádce... Možná je to PR (ostatně , ale pohled z trochu jiné strany než mají ostatní weby (ty zase píšou jen o Kopeckém) není na škodu. Za mě palec nahoru.
3. 7. 2016 15:58
Dalsi neoznacene PR...
Takze tu mame dalsi neoznacene PR a teto souteze se budeme ucastnit pouze z velmi omezeneho pohledu jedne omezene posadky, ktera se s autem porad uci, ackoli jej ma mezi soukromniky, dle jejich vlastniho vyjadreni, nejdele ze vsech...
A az skonci ve skarpe jako minule, cely nas zajem o tuto soutez pomine. Chteli byste celkove poradi? Kdepak, nevypadalo by to dobre :-)
Byt novinar dnes znamena mit hrosi kuzi a nechat na sobe stipat drivi... Psat musite to. Co se po vas chce... Jenze pak tuto praci delaji jen lide, kteri se temto poradkum nedokazou vzeprit. Zadna novinarska elita, jen jelita, ktera to vyhodnoti jako nejsnazsi cestu k penezum.
U babise se muze psat jen to, co se pise, na prime se musi kydat hnuj na uprchliky, v nemecku se musi kydat hnuj na vychodni evropu a nepokryte lhat a zamlcovat pravdu. No a na auto.cz se pise ve prospech toho, kdo plati, i kdyz je to ctenarum k smichu.
Tak drzte tu latku nadale takto vysoko kluci. Priste do toho zakomponujte polonahou Misu, diky ktere, jiz ted umim jezdit na motorce (konecne)