Testy
"Hbitě mění směr, sebejistě drží stopu a hlavně je prostý kymácivých pohybů, typických pro některá nabubřelá SUV. Tady se potvrzuje, že není zas tak velký, jak by mohl působit." Jinými slovy, auto je tuhé a uskákané, jako všechny Škodovky, ale to nesmíme napsat >😁
Ne, jako určitě to nebude špatné, jen je škoda, že nečtu ani kapičku špíny, ani malinký pochyb, což působí tak, že auto je fakt nejlepší na světě, nebo trochu účelovým psaním 😄
P.s. Je možné, že jsem auto viděl naložené na kamionu v Německu s dalšími Škodovkami? Viděl jsem divné SUV s logem Škody, ale Yeti to nebyl. Nevypadalo nijak obrovské, ale bylo větší.
Ne, jako určitě to nebude špatné, jen je škoda, že nečtu ani kapičku špíny, ani malinký pochyb, což působí tak, že auto je fakt nejlepší na světě, nebo trochu účelovým psaním 😄
P.s. Je možné, že jsem auto viděl naložené na kamionu v Německu s dalšími Škodovkami? Viděl jsem divné SUV s logem Škody, ale Yeti to nebyl. Nevypadalo nijak obrovské, ale bylo větší.
K tomu jak nečteš ani stín pochyb.
Ten nebyl ani včera ve článku o Lexusu....
Některá auta jsou zkrátka tak dokonalá...hlavně Škodovky a Lexusy...😊 >😁 :-!
Ten nebyl ani včera ve článku o Lexusu....
Některá auta jsou zkrátka tak dokonalá...hlavně Škodovky a Lexusy...😊 >😁 :-!
To víš, to je ten pocit, že tě pozvali na supertajnou exkluzivní akci... 😄
Zajímavé s novo Q7 to bylo prár slov, jeden článek, technicky vyzněno je to docela ok, taková 2-.
U nové škodovky už je to tak páty článek a pomalu mi to připadá, že by se měla bát celá planeta... >😁
U nové škodovky už je to tak páty článek a pomalu mi to připadá, že by se měla bát celá planeta... >😁
To mohla být zajímavá akce ! Docela závidím těm co tam mohli jet. Ke všemu do Skandinávie se na konci léta chystám. U nás máme asfaltové cesty, takže já SUV nechci, ale auto mne zajimá. Protože třeba s Yetim se z pohledu řidiče jezdí nečekaně výborně. Tak uvidíme jak se povede toto 😄 :yes:
No jo, další velká Škodovka s usrraným čtyřhrnkem. :-!
njn chtělo to zlatou střední cestu, tedy 3l šestiválec a automat s měničem. Na druhou stranu prodeje budou stejně hlavně v evropě a zdejší kupující jsou takoví "plastově uťáple úzkoprsí" , takže je nějaký depresivní čtyřhrnek asi logická nabídka
Takze to obri SUV je vlastne jenom zvednuta octavka... No to je jedno, kazdopadne vrcholovych 180 koni (byt z dvoulitru, coz je chvalihodne) mi neprijde na pomerne tezke auto nejak moc. Kdyz uz maji od audi ten dvoulitr, co takhle prihodit jeste petivalec?
Pro Tiguan byl avizovaný 2.0TSI 162kW od KT23, ten nejspíš bude i v Kodiaqu. Pětiválec určitě ne... spíš top dvoulitr ze Superbu.
Jasne, to byl spis vtip, resp. zbozne prani. Ale alespon 3.0 TDI by mohli. I kdyz je jasne, ze by jej dostalo hlavne Q5, eventuelne Tiguan a skodovka by byla ta posledni.
V dnešní době je takový motor do škodovky zbytečný.
190 naftových koní na SUV bohatě stačí.
190 naftových koní na SUV bohatě stačí.
3.0TDI by nemohli, je to motor pro MLB - motor uložený podélně, Kodiaq je MQB. Museli by nejdřív vyvinout nějakou MQB verzi.
Mohli by 2.0BiTDI, ta asi bude v Tiguanu a mohla by se eventuálně podívat i do Škodovek (Superb + Kodiaq).
Mohli by 2.0BiTDI, ta asi bude v Tiguanu a mohla by se eventuálně podívat i do Škodovek (Superb + Kodiaq).
To byl 1.8 20v taky. Ale je pravda, ze nakonec asi budeme radi alespon za Bi-TDi a silnejsi dvoulitr TSI.
Tak on je trošku rozdíl dát napříč 1.8 nebo 3.0, že 😉
PS: že byl 1.8 20V podélně uložený mi nějak uniklo, já ten motor registroval hlavně v kompaktech (Golf, Octavia, Leon) a pak jako turbo třeba v TT
PS: že byl 1.8 20V podélně uložený mi nějak uniklo, já ten motor registroval hlavně v kompaktech (Golf, Octavia, Leon) a pak jako turbo třeba v TT
???
idelani volbou bude kazdopadne 2.0tsi at uz pridusena na 132kW, nebo nadopovana na 221kW
idelani volbou bude kazdopadne 2.0tsi at uz pridusena na 132kW, nebo nadopovana na 221kW
Ideální volba motoru do SUV je jakýkoliv diesel. 😉
Diesel do osobního auta je už v dnešní době přežitek.
Není výběhová, je aktuální... 1.5TSI ještě není.
2.0TSI 221kW by bylo hodně velké překvapení... čekám že bude 162kW, ta 206kW už je s otazníkem, asi časem... ale 221kW?
2.0TSI 221kW by bylo hodně velké překvapení... čekám že bude 162kW, ta 206kW už je s otazníkem, asi časem... ale 221kW?
Docetl jsem to do cca tretiny. A jako vzdy. Hruznej clanek. Prototyp, ale uz je dokonolej. No proste Skodofka, ta umi. Moje osobni zkusenosti jsou dost odlisny od tech (nejen) zdejsich adoraci. Cim to asi bude......
Auto zacne s cenovkou cca 25.000€, pri prvej 4x4 to bude necelych 29.000€, dizel s 4x4 aj 31.000€. Auto nie je prioritne robené pre cz či sk trh. U nás bude skôr fleetovou záležitosťou. O čosi lepšie bude na tom západný trh. Ale na rovinu, Audi Q3 bude žiadanejšie alebo viac cenené ako toto.
Zaujimavý bude čínsky trh.
Technologicky to nie je žiadne čaro. Vždy o kúsok menej, ako VW a o kusisko od Audi Q3 či Q5. Má to všetko potrebné v kvalite by VW.
Zaujimavý bude čínsky trh.
Technologicky to nie je žiadne čaro. Vždy o kúsok menej, ako VW a o kusisko od Audi Q3 či Q5. Má to všetko potrebné v kvalite by VW.
Q3 je maličká, Q5 cosi větší, ale pořád menší než tato škodovka. V podstatě si nijak moc nebudou konkurovat. Škodovka opět nabízí kus auta za slušnou cenu, jen člověk bude muset oželet tradičně lepší materiály, odhlučnění, motorizace a některé výbavové prvky.
Nissan x-trial a Hyundai Santa Fe sú priamou konkurenciou.
A proč jsi psal prvně o Audi?
Prémiové auto z koncernu. V Nemecku prístupný cenou aj strednej vrstve obyvateľstva (väčšia mzda a kúpna sila). A Audi či VW má vyššiu prestíž. Škoda je chápané ako kvalitné auto za dobrú cenu. Nemá full led, nemá grafický tachometer s navi, nemá 100 asistentov... Má ale všetko potrebné.
Minulý týden jsem se vrátil z týdeního pobytu v Německu, vykládat tu něco o tom, jak je Audi "prístupný cenou aj strednej vrstve obyvateľstva", je obyčejný blaf. Promiň.
Ale Německo se nerovná automaticky - prémiový vůz do každé rodiny. To je výsadou opět těch bohatých, je možné, že jich tam je více, ale střední třída si v Německu rozhodně nekupuje nové prémiovky, když už tak spíše ojeté.
Ale Německo se nerovná automaticky - prémiový vůz do každé rodiny. To je výsadou opět těch bohatých, je možné, že jich tam je více, ale střední třída si v Německu rozhodně nekupuje nové prémiovky, když už tak spíše ojeté.
Prý všechny ty el. fičurky co má Kodiaq, přebere Superb při FL přiští rok a taky bude u Superbu změna vzhledu a prý "velká".
Na facelift je brzo.Superb se začal prodáva v ČR v červnu minulého roku.To budou jenom změny modelového roku.
WTF? 😉 Simply Clever...Este cakam vo FL Octe Sex set (kondomy, knizku Kamasutry a hudobny podmaz na USB, sedadla sklopne do roviny), Chlast set (chladnicka na pivo, otvarak lahvacov a "vyprostovak" v prasku), Police set (antiradar, publikaciu 100+1 vyhovoriek)...atd, atd...
Hádám, připadáš si vtipný, že?
Nie, poukazujem na to, ze kazda somarina sa da marketingovo nazvat Simply Clever.
Ako sa nazyva dazdnik v RR? Nijak, lebo to netreba pomenuvat...
Ako sa nazyva dazdnik v RR? Nijak, lebo to netreba pomenuvat...
Nie, ze by ste boli vdacni za ( okrem presnych hmotnosti ) kompletne parametre Kodiaqu, vy si tu budete brblat o tom, ake fajn museli byt chlebicky, ked redaktori nesetria chvalou. :-!
Ale jedna vec ma zaujala😒br /> "Rodiny ocení pohodlnější ovládání takzvané dětské pojistky, kdy stiskem tlačítka v loketní opěrce řidiče zabráníte dětem vzadu nejen v otevírání oken ale i celých dveří a nemusíte už tuto pojistku aktivovat manuálně klíčkem."
Takze Skoda vyvinula auto s vybavou pre unoscov ! Proste niekoho akoze normalne v "dobrom" nalozite dozadu a pustite ho az ked vy uznate za vhodne... >😒]
A nespozna to ani pocas nastupovania, kedze zamky detskych poistiek sa pri nastupovani budu tvarit normalne a nebude mat pocas toho ziadne podozrenie. >😒]
Bravoooo ! >😁 >😁 >😁 >😁
Ale jedna vec ma zaujala😒br /> "Rodiny ocení pohodlnější ovládání takzvané dětské pojistky, kdy stiskem tlačítka v loketní opěrce řidiče zabráníte dětem vzadu nejen v otevírání oken ale i celých dveří a nemusíte už tuto pojistku aktivovat manuálně klíčkem."
Takze Skoda vyvinula auto s vybavou pre unoscov ! Proste niekoho akoze normalne v "dobrom" nalozite dozadu a pustite ho az ked vy uznate za vhodne... >😒]
A nespozna to ani pocas nastupovania, kedze zamky detskych poistiek sa pri nastupovani budu tvarit normalne a nebude mat pocas toho ziadne podozrenie. >😒]
Bravoooo ! >😁 >😁 >😁 >😁
Pořád lepší zmačnout tlačítko,než u dveří šachovat s klíčkem...
...z dané platformy prodlouženého Tiguanu, to se musí nechat. Auto jsem sice ještě neviděl a mohu soudit jen z fotografií, ale působí na mě velmi dobře. Snad jen ta do podběhů zapadlá kola budou bít do očí, pokud kola budou mít průměr menší, než 19´´. V případě videa lze usoudit, že Kodiaq snad nebude uskákaná koza, jak píše Ozzy nahoře, jízda se více podobá popisu redaktorů, kteří s autem jeli.
Ochrana hran dveří je určitě "vynálezem" v duchu "clever", ale trochu si troufám pochybovat o tom, že půjde v tomto případě o řešení "simply"... Fordovo řešení bylo tak špatné a poruchové, že ho zákazníci nechtějí. Ochrana jako náhradní díly je neskutečně drahá. Ale třeba to inženýři škodovky udělali mnohem lépe, než inženýři fordu.
Na tohle auto se těším...
Ochrana hran dveří je určitě "vynálezem" v duchu "clever", ale trochu si troufám pochybovat o tom, že půjde v tomto případě o řešení "simply"... Fordovo řešení bylo tak špatné a poruchové, že ho zákazníci nechtějí. Ochrana jako náhradní díly je neskutečně drahá. Ale třeba to inženýři škodovky udělali mnohem lépe, než inženýři fordu.
Na tohle auto se těším...
V roce 1986 jsem na naší Škodu 105S kupoval v prodejně Domácí potřeby ve Stodůlkách univerzální chránič dvěří. Byl to plastový výlisek, který se nasunul na hranu dveří (předních či zadních, dle ctěné libosti) a měl v sobě dokonce odrazku. Řešení jednoduché, elegantní, nikdy neselhávající a použitelné pro všechna dostupná auta na trhu. Takže tak. Vypadalo to takhle, jen to bylo černé.
[odkaz]
Jinak mě ovšem nová škodovka zaujala, po dlouhé době model, který skutečně upoutal mojí pozornost.
[odkaz]
Jinak mě ovšem nová škodovka zaujala, po dlouhé době model, který skutečně upoutal mojí pozornost.
Jednoduché ano, ale elegantní? A samozřejmě, s nepříznivým vlivem na aerodynamiku...
Hm. iDnes se vytahuje taky že to řídili první, a předpokládám že Primáci se taky budou vytahovat že to řídily první, by mě zajímalo jak se to rozhodlo? Předpokládám demokratickou rvačkou 😐
Docela by mě zajímalo, jestli je správný ten údaj o přechodovém úhlu na úrovni téměř 20 stupňů. To už je celkem slušná hodnota - např. Land Rover Discovery Sport má 21 stupňů, ale taky má světlou výšku 212 mm!!!
Problém je, že VW Tiguan, který stojí na kratší platformě a má vyšší světlou výšku (200 mm, proti 194 mm Kodiaqu) a kratší rozvor (2677 mm proti 2791 mm) má na webu VW uveden přechodový úhel jen 15,5 stupně. Mně osobně tedy přijde realitě bližší ten údaj VW...
Každopádně rozdíl 5 stupňů je u (skoro) stejné platformy evidentně nesmysl.
Problém je, že VW Tiguan, který stojí na kratší platformě a má vyšší světlou výšku (200 mm, proti 194 mm Kodiaqu) a kratší rozvor (2677 mm proti 2791 mm) má na webu VW uveden přechodový úhel jen 15,5 stupně. Mně osobně tedy přijde realitě bližší ten údaj VW...
Každopádně rozdíl 5 stupňů je u (skoro) stejné platformy evidentně nesmysl.
Jenže máš taky Cross verzi Tiguanu a ta má přes 20 stupnů.. 😉
[odkaz]
Ty vertikální výduchy jsou zvláštní, ale k SUV se asi hodí.
O to nejde, ale vertikální větráky dávají tušit, žeby tímpádem monitor nemusel být tradičně blbě kdesi u kolen, ale konečněěěě nahoře. Spíš z té fotky je vidět čehož jsem se bál, že výpň dveří bude zase umakart jak na Polonezu 8-s A grafika budíků ala Lada Sama je u mě taky už ohraná ;-\ Design auta bude v pohodě, ale ty nové interiéry jsou prostě smutné. To aby si člověk vzal z domu karimatku, rozložil ji na vrch přístrojovky a na dveře si přidělal psí dečku.
Skodovka nakonec nemuze mit ani virtual cocpit?? Po konceptu docela vysmech, ne?
Takze jakou to auto ma cilovou? Lidi, co moc nedaj na design, nezajimaj je technicky novinky, ktery maji uz auta predstavena pred par lety v ramci materskeho koncernu, nenabizi ani vic prostoru nez sestersky model a nema ty nejlepsi motory.
Mne z toho vychazi setrivy looser, ktereho zajima jen premistovani z a do b...
Bravo, tentokrat ale vw, ne skoda...
Takze jakou to auto ma cilovou? Lidi, co moc nedaj na design, nezajimaj je technicky novinky, ktery maji uz auta predstavena pred par lety v ramci materskeho koncernu, nenabizi ani vic prostoru nez sestersky model a nema ty nejlepsi motory.
Mne z toho vychazi setrivy looser, ktereho zajima jen premistovani z a do b...
Bravo, tentokrat ale vw, ne skoda...
Virtuální cocpit bude😒br />
Tady je to potvrzené přímo šéfem vývoje modelu😒br />
[odkaz]
Ale HUD nebude.
Tady je to potvrzené přímo šéfem vývoje modelu😒br />
[odkaz]
Ale HUD nebude.
Jsi vedle, při vývoji Kodiaqu se kladl důraz na moderní digitální techniku. Jak vidíš, i ten virtual cockpit by být měl. Narážku na design jsem také nepobral, ale hlavně...Škoda nikdy v moderní historii nebyla automobilkou, která měla zaujmout moderními technologiemi nebo stylem. Její strategie je "value for money", zejména z hlediska prostornosti a praktičnosti.
Jestli chceš koncernové auto s hromadou elektronických serepetiček šestiválcem, připlať si za Audi. Koncernová hierarchie je jasná.
Jestli chceš koncernové auto s hromadou elektronických serepetiček šestiválcem, připlať si za Audi. Koncernová hierarchie je jasná.
Virtual kokpit je jak v playstationu...děsné!
V Tiguanu jich lidi moc neobjednávají..proč taky!
8-s
V Tiguanu jich lidi moc neobjednávají..proč taky!
8-s
Ja se nedivim 😄 ja si prave radei priplatim, nez si koupit auto zamerne zhorseny...
Muze mi treba nekdo vysvetlit, proc se adaptivni svetla v passatu vypinaj tak, ze se musej nejdriv zapnout standardni dalkovy a pak je vypnout? Proc nestaci brnknout do packy jako v audi a zbytku sveta???
Adaptivni dalku chce prece coovek vypnout, aby nekoho neoslnil, u VW se pri takovem pokusu zapnou dalky natvrdo. Vazne super napad. Zcela zamerna stdlacka. Ktera nikomu nic neusetri, je proti bezpecnosti a logice, ale Audi stavi vys v zebricku.
Takovy auta ja proste nechci...
Muze mi treba nekdo vysvetlit, proc se adaptivni svetla v passatu vypinaj tak, ze se musej nejdriv zapnout standardni dalkovy a pak je vypnout? Proc nestaci brnknout do packy jako v audi a zbytku sveta???
Adaptivni dalku chce prece coovek vypnout, aby nekoho neoslnil, u VW se pri takovem pokusu zapnou dalky natvrdo. Vazne super napad. Zcela zamerna stdlacka. Ktera nikomu nic neusetri, je proti bezpecnosti a logice, ale Audi stavi vys v zebricku.
Takovy auta ja proste nechci...
"Zboku nejvíc zaujmou hranaté výřezy blatníků, které tým šéfdesignéra Jozefa Kabaně nadělí všem chystaným SUV a crossoverům. "
Tak to tedy bohužel. Tuto debilitu opustila už většina automobilek včetně VW. Pro kola není třeba díra jako vrata aby bylo vidět ten humus v podbězích. V tomto případě, Kabaň :no:
Tak to tedy bohužel. Tuto debilitu opustila už většina automobilek včetně VW. Pro kola není třeba díra jako vrata aby bylo vidět ten humus v podbězích. V tomto případě, Kabaň :no:
To záleží na vkusu každého soudruha, mně třeba hodně vykrojené blatníky u současného Yetiho přijdou efektní.
mne sa prave tie "hranate blatniky" na SUVeckach hodne pacia.... aj na GCH alebo yetine su moc pekne a auto hned lepsie a stylovejsie vyzera 😉 .. hranate blatniky mal v podstate aj defender a to cele desatrocia a ze mu to stale slusi 😉 ... kazdopadne ano ... je to vec vkusu... presviedcat niekoho co je krajsie a co skaredsie asi nema zmysel... dizajn bude vzdy subjektivny.... ja sa ale na kodiaqa uz vazne moc tesim... tak som sa netesil snad ani na prvu fabiu v 99 ... uz nech je tu kodiaq 😉 :yes:
Až na ty výřezy je to konečně pěkná škodovka.
slovenskymu voslovi ze hranaty kola nikdo dodavat nebude. sice to tam ve vsech skodovkach drnca jako by je mela ale fakt nebodou
Základní cena bude asi vyšší než u Superbu, protože u Kodiaqu prý nepůjde nakonfigurovat nejlevnější kombinace pohonného systému (1.4 TSI, manuál, pohon předních kol). Bude se muset připlatit buď za čtyřkolku nebo za DSG nebo za diesel. Takže základ IMHO bude cca 700 tisíc.
To by bylo hodně zvláštní, u Tiguanu taková varianta je. Tady z tabulky to není úplně jasné, ale byl bych překvapený kdyby 1.4TSI 4x2 bylo pouze DSG.
prostě tu vidíme Superauto a vítěze všech budoucích testů SUV kontra cokoliv, Dusterem počínaje a Jaguarem konče.........Stačilo říct, že je nejlepší ne?
Třeba to bude "drahé" jen na začátku, bó bude problém s výrobou, tipuji malou kapacitu a pak dle odbytu se uvidí, zda udělají levnější verze, respektive dají je k dispozici.
priznam se, nedocetl jsem to uplne do konce, ale pozastavil jsem se u jedne casti, konkretne u te, kde redaktor CHVALI auto za misto nad hlavou, kdyz se svymi 178 cm ma nad hlavou neuveritelnych 5 cm mista. Bud má hodne, ale fakt hodne spatnej odhad, v coz samozrejme doufam, nebo je to absolutne tristni a je tam 30 cm pancerova strecha.
Ja totiz merim o tech 5 cm vic a hlava stropu se mi nedotaky ani v lagune coupe, kde nikdo moc nepocita s tim, ze by se vzadu realne jezdilo.
Jinak se fakt tesim, tohle by mohla byt prvni skodovka, po ktere budu realne posilhavat.
Ja totiz merim o tech 5 cm vic a hlava stropu se mi nedotaky ani v lagune coupe, kde nikdo moc nepocita s tim, ze by se vzadu realne jezdilo.
Jinak se fakt tesim, tohle by mohla byt prvni skodovka, po ktere budu realne posilhavat.
Děkujeme redakci. Vítězství Rapidu ve srovnávačce s Tipem začalo dávat smysl >😒] >😒]
Jinak co se Kodiaqu týče, nezbývá než přijmout fakt, že auto představuje moderní online poděs na 4 kolech. Množství elektroniky v běžném spotřebním voze začíná dosahovat děsivé úrovně. Jaká bude asi tak morální a ekonomická životnost takovýchto vozů, raději ani nedomýšlet... 8-s 8-s :no:
Jinak co se Kodiaqu týče, nezbývá než přijmout fakt, že auto představuje moderní online poděs na 4 kolech. Množství elektroniky v běžném spotřebním voze začíná dosahovat děsivé úrovně. Jaká bude asi tak morální a ekonomická životnost takovýchto vozů, raději ani nedomýšlet... 8-s 8-s :no:
ZAŽALOVAT [odkaz] a SKROUHNOUT JIM JEJICH [odkaz] MEGAPLATY [odkaz] [odkaz] ZA KTERÝ DĚTI MUSÍ NA ULICI TRPĚT RAKA [odkaz] z DÍZLPOPELNIC [odkaz] ŠÁDE z BOULESLAVI >😒]
>😒]
>😒] >😒]
>😒] >😒] >😒]
>😒] >😒] >😒] >😒]
>😒] >😒] >😒] >😒] >😒]
>😒] >😒] >😒] >😒] >:-[] >:-[]
>:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] :yes:
PS: Maier nebyl ani schopen dovalit pldel do VYSTRKOVA [odkaz] na otvíračku největší DOBÍJEČKY ve střední Evropě
Podélná prostornost bude jistě dobrá - ve srovnání s kompaktními SUV. Kodiaq má 4,7m, CR-V jako jedno z větších kompaktních SUV 4,6m, Tiguan má 4,5m. Jaký bude Tiguan XL se zatím neví, ani kolik bude stát...
Na šestiválce se hraje zase o třídu výš - Touareg má 4,8m... a to je ještě z mainstreamu jediný, dejme tomu konkurenční Sorento / SantaFe jsou taky jen na R4.
Mne prijde jako podraz, ze vw bude mit tiguan xl. Tohle melo skodovce zustat, protoze ted ji nezbyl zadnej jasnej benefit. Teda krom hnusnejch blatniku...
[odkaz]
Dik za info
Na druhou stranu, v době, kdy X-Trail končí s 1.6, Espace končí s 1.6, XC90 končí s dvoulitrem... buďme rádi za relativně normální dvoulitr.