Novinky
RR SVAutobiography Dynamic je nejlepší auto na světě, to je jednou jasný 😄 :yes:
v kategorii SUV bez debaty nema konkurenciu ... akoby si RR siel svoju vlastnu ligu :yes: .. je uplne inde ako zbytok sveta... neskutocne auto
fascinuje ma pritom ze ani vlastne nie je tak drahy voci ovela menej charizmatickej a masovej konkurencii ...lebo keby stal 5 melonov tak chapem ale RR je v cenach beznych inych premiovych konkurentov ktori mu ale charizmou a dizajnom a terennymi schopnostami nesiahaju ani po blatnik
fascinuje ma pritom ze ani vlastne nie je tak drahy voci ovela menej charizmatickej a masovej konkurencii ...lebo keby stal 5 melonov tak chapem ale RR je v cenach beznych inych premiovych konkurentov ktori mu ale charizmou a dizajnom a terennymi schopnostami nesiahaju ani po blatnik
Nevíte jak jsou na tom se spolehlivosti současné modely? Děkuji.
Dobrá otázka, vlastním od vánoc RRS 3,0 HSE, mám jeden problém který se snad vyskytuje častěji. Pohybují se mi výplně ve stropě a v zatáčce dělají malý hluk. U aut s panoramatickou střechou se to snad nevyskytuje. V záruce to spravili, ale uvolnilo se to znovu. Takže při garančce to budou spravovat zase. Není to zásadní problém , spíš to otravuje. Najel jsem asi 17 tis, což není tak moc se spotřebou 9,2 (jezdím svižně i když viceméně podle předpisů). Jinak z mých informací jsou časy velké poruchovosti snad pryč. Mluvil jsem s několika majiteli RR i RRS a jezdí 2-3 roky bez problémů. Delší zkušenosti asi moc nejsou. Na salóně se taky dušovali, že už moc problémů není, co já vím jak to je? 😄
Děkuji za info. Ještě nejsem definitivně rozhodnutý jestli koupit plnotučného Range nebo Sport, ale co mě děsí jsou problémy u starších modelů kdy auta často končila na odtahovce. Pokud 2-3letá jezdí tak to snad bude :yes:
Jak říká Jeremy Clarkson, Suberb je vzrušující jako lednička s mrazákem. Platí to o většině, nebo spíš o všech "luxusních" SUV. RR je absolutně jiný.
RRS se dá koupit levněji než RR, i když v podobné lepší výbavě, pak zase tak velký cenový rozdíl není. Velkej má třílir jen jako TDV6 , což moc na lítání asi není, ale určitě může stačit. RRS s ním ale jede líp a dá se koupit i SDV6. Je rozdíl s podvozkem. RR ho má asi trochu lepší. Motor se dá taky čipnout - dost po pomůže. V Německu to dělají snad všichni.
Je to o penězích a jízdním stylu. Já jsem do toho auta zamilovanej a asi jedná slabina je navigace, resp. její obstarožní grafika, jinak i ta funguje dobře. Vše ostatní je spíš otázka zvyku.
RRS se dá koupit levněji než RR, i když v podobné lepší výbavě, pak zase tak velký cenový rozdíl není. Velkej má třílir jen jako TDV6 , což moc na lítání asi není, ale určitě může stačit. RRS s ním ale jede líp a dá se koupit i SDV6. Je rozdíl s podvozkem. RR ho má asi trochu lepší. Motor se dá taky čipnout - dost po pomůže. V Německu to dělají snad všichni.
Je to o penězích a jízdním stylu. Já jsem do toho auta zamilovanej a asi jedná slabina je navigace, resp. její obstarožní grafika, jinak i ta funguje dobře. Vše ostatní je spíš otázka zvyku.
Nic absolutně jiného, na RR nebo RRS ve srovnání s konkurencí, není. Silnou stránkou je styl a design, slabší sis některé vyjmenoval sám, místy divná ergonomická řešení, tragický infotainment. RR nemá lepší podvozek než RRS, ta auta jsou prakticky stejná, rozdíl je v naladění, RR je víc doměkka, RRS logicky tužší, volba je odvislá od vkusu každého soudruha.
Myslím, že RR má automaticky Dynamic response a Adaptive dynamic. U RRS se to musí v silničním paketu dokoupit - a do TDV6 to ani nejde. Alespoň něco takového mě povidali na salóně. Jinak ano, RRS je trochu tužší.
Ten špatnej infotajtment je trochu pověra, mě se líbí, víc než co jsem měl v Touaregovi (modely 2007 a 2010). Jasně dneska ty různé virtual kokpity v Audi a podobně jsou jakože dál, ale jezdil jsem s novým Tiguanem, který to měl a nijak mě to nenadchlo, je to spíš na efekt. Myslím, že tyhle supernovoty se ani do takhle aristokratického auta moc nehodí. 😄
Ten špatnej infotajtment je trochu pověra, mě se líbí, víc než co jsem měl v Touaregovi (modely 2007 a 2010). Jasně dneska ty různé virtual kokpity v Audi a podobně jsou jakože dál, ale jezdil jsem s novým Tiguanem, který to měl a nijak mě to nenadchlo, je to spíš na efekt. Myslím, že tyhle supernovoty se ani do takhle aristokratického auta moc nehodí. 😄
Podvozek je stejný, jeho elektronická výbava se liší, logicky podle výbavového stupně, resp. zvolených options, to ano. Špatný infotainment není pověra, je to fakt, a největší slabina Range. Ale jak to vypadá, velký Range už s tímto fl dostal aktuální Jag verzi, snad brzo dojde i na Sporta. Aristokratičnost s tím nemá co dělat, v autě s průměrnou cenou přes 2,5 mio je taková vykopávka na ostudu.
Je fakt, že cenový rozdíl je při mé konfiguraci velký a uvnitř mi ty auta rozdílné posedem nepřišly takže jde jen asi o vzhled a ten je u obou božský. Kamarád mi říkal, že úsporu si mám schovat na odtah a servis >😒] Grafika mi nevadí, na tyhle věci si moc nepotrpím. S Renocarem máme asi zkušenosti stejné, proto u mě v garáži nikdy nebude BMW a jezdit na servis dál než 50-100km nebudu.
Kupoval jsi skladovku nebo čekal na výrobu?
Docela dost jsem viděl na SUVéčkách celoroční pneu, ale moc tomu nevěřím, na čem jezdíš?
Kupoval jsi skladovku nebo čekal na výrobu?
Docela dost jsem viděl na SUVéčkách celoroční pneu, ale moc tomu nevěřím, na čem jezdíš?
RR vypadá majestátněji, RRS sportovněji, tak jsou zamýšleny, tak i fungují, jak opticky tak jízdním projevem. Pod kabátem je to ale prakticky to samé, já třeba nemám moc rád jaguarovský otočný ovladač převodovky, takže hébl z ftypu v RRS jsem bral jako jednu z jeho předností. Volba mezi RR a RRS je spíš otázka detailů, velikosti garáže apod.
RRS ani RR nemají celoroční pneu, dají se koupit jako option. Já mám z výroby 22" continental cross contact, letní.
U toho infotianmentu nejde ani tak o grafiku, i když i ta je horší, ale hlavně o rychlost, resp. pomalost odezvy, to je tragedie i ve srovnání s čímkoliv v autě za 300k.
RRS ani RR nemají celoroční pneu, dají se koupit jako option. Já mám z výroby 22" continental cross contact, letní.
U toho infotianmentu nejde ani tak o grafiku, i když i ta je horší, ale hlavně o rychlost, resp. pomalost odezvy, to je tragedie i ve srovnání s čímkoliv v autě za 300k.
Souhlasím , měl jsem pučenej Jaguar XF, když mě montovali hagusy a na to kolečko jsem si nějak nedokázal zvyknout . Kvedlačka je kvedlačka.
Co se týše rychlosti infotainmentu fakt nemám připomínku. Ten starší co měl tři pole nad sebou snad byl pomalej, ale ten novější co mám já - 4 pole je zcela OK.V Touaregovi to bylo mnohem horší. Kamera taky naskakuje ihned. U Touarega se ráno ani nezbudil počítač, natož aby se zapla couvací kamera při výjezdu z garáže. Rádio se zapne hned, pokud jde muzika z flešky, někdy to tak půl minuty trvá. Ale u Touarega to trvalo i 3-4 minuty.
Není to moc ty 22, měl jsem z nich strach, že mi na D1 vy vypadají plomby?
Co se týše rychlosti infotainmentu fakt nemám připomínku. Ten starší co měl tři pole nad sebou snad byl pomalej, ale ten novější co mám já - 4 pole je zcela OK.V Touaregovi to bylo mnohem horší. Kamera taky naskakuje ihned. U Touarega se ráno ani nezbudil počítač, natož aby se zapla couvací kamera při výjezdu z garáže. Rádio se zapne hned, pokud jde muzika z flešky, někdy to tak půl minuty trvá. Ale u Touarega to trvalo i 3-4 minuty.
Není to moc ty 22, měl jsem z nich strach, že mi na D1 vy vypadají plomby?
překonfigurovával jsem zabukované auto, které bylo do výroby tak, jak mi končily splátky na předchozí auto. Cca 3 měsíce předem. Poslední změnu jsem ještě udělal asi 6 týdnů před výrobou.
Mám z výroby celoroční pneu a dokupoval jsem další sadu s nasazenejma univerzálama s tím, že budu mít letňáky i zimáky. Ale nevím. Jednak 21' typ 505 které jsem koupil jsou hezčí a hlavně, i když je to divné, zdá se mi , že "žehlí" české nerovnosti líp. Asi proto, že jsou širší a to že jsou nižší, vzduchy zvládnou. Jel jsem v zimě při -20 20 cm sněhem v serpentině vedle sjezdovky naprosto v klidu s prstem v nose , ještě jsem zastavil a pustil sáňkujícího Rakušáka s Oplem a zase se v klidu rozjel. Kamarád s Touaregem na stejné trase musel nasypat všechny přípatkové redukce, aby vyjel a měl zimní kola. Nyní v horkách zase žádnej problém. Sedí jak přibitej. Klidně si myslím, že se dá na dnešních univerzálách jezdit. Zkoušel jsem brzdnou dráhu na polygoně v Kopřivnici na mokru a bylo to taky OK. Jedinej problém je výška vzorku, když je v létě smetu, nemusí to v zimě stačit. Tedy trochu si pohrávám s myšlenkou jezdit na univerzálech , nechat si 21 a prodat ty 20 na kterých jsem auto koupil.
Mám z výroby celoroční pneu a dokupoval jsem další sadu s nasazenejma univerzálama s tím, že budu mít letňáky i zimáky. Ale nevím. Jednak 21' typ 505 které jsem koupil jsou hezčí a hlavně, i když je to divné, zdá se mi , že "žehlí" české nerovnosti líp. Asi proto, že jsou širší a to že jsou nižší, vzduchy zvládnou. Jel jsem v zimě při -20 20 cm sněhem v serpentině vedle sjezdovky naprosto v klidu s prstem v nose , ještě jsem zastavil a pustil sáňkujícího Rakušáka s Oplem a zase se v klidu rozjel. Kamarád s Touaregem na stejné trase musel nasypat všechny přípatkové redukce, aby vyjel a měl zimní kola. Nyní v horkách zase žádnej problém. Sedí jak přibitej. Klidně si myslím, že se dá na dnešních univerzálách jezdit. Zkoušel jsem brzdnou dráhu na polygoně v Kopřivnici na mokru a bylo to taky OK. Jedinej problém je výška vzorku, když je v létě smetu, nemusí to v zimě stačit. Tedy trochu si pohrávám s myšlenkou jezdit na univerzálech , nechat si 21 a prodat ty 20 na kterých jsem auto koupil.
Rozdíl mezi RR a RRS je 15cm, které se ale bohužel uvnitř nijak neprojevují, kromě o necelých 5 cm delší ložné plochy kufru, což je celkem zanedbatelné. Rozdíly jsou spíše v naladění jízdního projevu, v RR je všechno o kousek utlumenější, vláčnější.
Poruchovost nové generace je v intencích srovnatelné konkurence, už to zdaleka není taková tragedie jako v minulosti. Dýzlové verze nemají močovinu, jen DPF, a dost trpí na poskakování po městě, filtry se rychle ucpávají, a režim čištění se občas nezdaří, auta padají do nouzáku a musejí do servisu. Podstatný je, jako u jiných premiových značek, servisovat u solidní firmy, i mezi dealery JLR jsou hochštapleři a naopak servisy na úrovni.
Poruchovost nové generace je v intencích srovnatelné konkurence, už to zdaleka není taková tragedie jako v minulosti. Dýzlové verze nemají močovinu, jen DPF, a dost trpí na poskakování po městě, filtry se rychle ucpávají, a režim čištění se občas nezdaří, auta padají do nouzáku a musejí do servisu. Podstatný je, jako u jiných premiových značek, servisovat u solidní firmy, i mezi dealery JLR jsou hochštapleři a naopak servisy na úrovni.
Dýzlové verze mají močovinu, tedy alespoň ten můj ji určitě má. Poskakováním trpí všechny DPF filtry. I já poskakuji ve městě, ale lítám i po dálnici, tak to snad vypálím.
Servisy JLR se určitě liší, jezdim do Brna. Nejhorší podnik je ale Renocar Brno, kam už nikdy nepojedu, přísahám. 2x mě odradili od BMW. Třetí šanci jim nedám. >😁
Servisy JLR se určitě liší, jezdim do Brna. Nejhorší podnik je ale Renocar Brno, kam už nikdy nepojedu, přísahám. 2x mě odradili od BMW. Třetí šanci jim nedám. >😁
Jo, mrknul jsem na tvůj původní koment, auto z prosince, tj. my 2016 už ad blue má, já mám duben 2015 a tam bohužel ještě ad blue není, a do 30 tis. km muselo auto dvakrát do servisu, páč se DPF nevypálil, podobně dopadly další dva RRS, jejichž majitele znám.
S Renocarem souhlas, jednou jsem udělal chybu, koupil auto u nich, a velmi rychle mě z toho vyléčili. S brněnským JLR dealerem zkušenost nemám, se zlínským ano, toho bych nedoporučil, v Praze naopak Albion cars, ty doporučuju velmi.
S Renocarem souhlas, jednou jsem udělal chybu, koupil auto u nich, a velmi rychle mě z toho vyléčili. S brněnským JLR dealerem zkušenost nemám, se zlínským ano, toho bych nedoporučil, v Praze naopak Albion cars, ty doporučuju velmi.
DPF je u RR citlivější než u jiných automobilek? Močovinou problémy s ním odpadají? DPF jsem měl jen na A8 a Mondeu a nikdy jsem s tím problém neměl i při městském provozu, tankuji tedy jen vervu. Soused, který jezdí jen dálky, ale tankuje u Ono tak mu filtr odešel při nižším nájezdu než mě.
S adblue je třeba kratší doba k regeneraci dpf a může probíhat za nižší teploty, tj. filtr se vyčistí i při kratších trasách. S adblue je sice o jednu starost s náplní více, ale zas větší pravděpodobnost, že nebudou problémy s dpf. Z hlediska uživatelské spolehlivosti je to podle mého lepší.
Výhoda by měla být v tom, že motor může být naladěn na větší produkci NOx a menší produkci pevných částic. Samotná močovina není katalyzátor, tedy nesnižuje teplotu potřebnou k oxidaci pevných částic. Na to se používá oxid ceričitý (je v některých DPF a u některých aut se přidává do paliva, pokud si dobře vzpomínám). Tady jen platí, že není DPF jako DPF.
Vcelku to snobským majitelů přeji. Koupí si motoricky nabouchaný stroj zvučné značky a pak se diví, že jsou ve statistikách závad převodovky. Když velí byznys a nikoli technicky nediletantský zákazník, pak se potenciální přemotorování podvozku řeší mohutnou elektronickou asistencí a s dostatečným dimenzováním převodovky si nikdo hlavu neláme. Ta pak jde do kopru mnohem dříve než u nepřemotorovaných modelů. Pamatuji na stížnosti na převodovky u AR 147 GTA, kde si majitel myslil, že dostává do ruky sportovní náčiní a ne byznys třešničku... A pak ty nešťastné osmi a vícekvaltové automaty, to už je technická katastrofa v přímém přenosu. A hlupáci stále kupují a platí a platí a platí... Zlatá auta z devadesátých s dosud poctivou mechanikou, žádnou honbou za papírovou spotřebou a s občas ještě zaplaceným odlišně konstruovaným sportovním kouskem...
ked vidim to neforemne GL od medveda vela tohto krala SUV ... az sa naskyta otazka ... co v MB dnes povazuju za premiovy dizajn a ake maju kriteria premiovosti dizajnu ... lebo na mna vedla range roveru posobi GL doslova az nepremiovo az lacno a nudne a hodne sterilne ... akoby bolo GL o dve cenove aj imidzove triedy pod range roverom.. neskutocne ako ho range v tomto valcuje .. v tomt osegment je to metaforicky one man show .... RR bere vsetko :yes:
To dovedení k vozu na parkovišti = to bude hojně oceňovaná funkce :yes: >😒]
I tak Range Rover :yes: :yes:
RR má bejt rolls mezi SUV = a úkol splně :yes: 😄
Jen bych si rýpnul do Mičky = o 550 koní v RR nás informoval před rokem a čtvrt [odkaz] to neni novinka letošního roku 😉
A dneska zase 😉
Když už ste jí zmínil, Honda NSX se už vyrábí a prodává [odkaz] kdy má dorazit k nám?
RR zklamalo s tím, že nepřipravilo větší technický FL spolu s full LED a nějakou lehkou optickou retuší. Tento model se evidentně bude vyrábět min 8 let, nebo přijde do dvou let nová generace (což zatím rohodně tak nevypadá).
Sam jsem hodne zvedav jak dopadne SUV od Rollsu.
Na SUV od Rollsu sem zvědavej ale podle všech náznaků to až tak úplně SUV nebude = spíš takovej Allrad nebo Outback >😒]
Mluvim o exteriéru, interiér odpovídá ceně a značce