Ekonomika
12Eagle
0
Prekvapil ma motor 3,2 V6 so spotrebou v kombinovanom režime len 10,6 l/100 km. To nie je veľa, čakal som viac.
tak jestli už to nemá redukci jak jsem někde četl a teď budou benzínové bez mezinápravové uzávěrky a ještě bez kontroly trakce... no potěš koště.
Tady je vidět, jak dnes prodává design a technika obyčejné lidi moc nezajímá (do doby, než s tím frajírek v zimě ve špindlu zůstane ve škarpě po autobusu a bude impotentně mačkat plyn až na podlahu) ;-\
Tady je vidět, jak dnes prodává design a technika obyčejné lidi moc nezajímá (do doby, než s tím frajírek v zimě ve špindlu zůstane ve škarpě po autobusu a bude impotentně mačkat plyn až na podlahu) ;-\
Ale vždyť je tady napsané že třídveřový diesel má uzávěru a redukci a u pětidveřové je to standard.
To je tak kdyz lide maji potize s pochopenim psaneho textu nebo nedoctou do konce 8-s
Jojo >😁
...Turbodiesel má navíc uzávěru mezinápravového diferenciálu...
asi máš skutečně potíže, protože v textu je jednoznačně napsáno, že benzín je bez! a to je také to na co jsem reagoval. O dechtu jsem nenapsal ani slovo
Asi pomaleji chápeš, dobrá takže příště zkusím psát pomaleji 😉
asi máš skutečně potíže, protože v textu je jednoznačně napsáno, že benzín je bez! a to je také to na co jsem reagoval. O dechtu jsem nenapsal ani slovo
Asi pomaleji chápeš, dobrá takže příště zkusím psát pomaleji 😉
Jak už napsáno u reakcí níže, chce si to něco nejdřív zjistit. 5 dveřová Vitara má uzávěrku i redukci a ač není off roadem v terénu a na špatných cestách toho zvládne hodně.
co to je hodně?
zkus jí diagonálně prověsit nad příkopem >😁
pro někoho je hodně i mokrá louka
zkus jí diagonálně prověsit nad příkopem >😁
pro někoho je hodně i mokrá louka
daj nejake dnesne SUV, co zvladne viac... ze aj tak o tom ziadne SUV dnes nie su je vec druha.
Navyse 5dverova Vitara to ma aj v benzine, takze... ?
Navyse 5dverova Vitara to ma aj v benzine, takze... ?
Ty jsi jako pán co přijde do zeleniny a chce jabka. Zelená nebo červená ptá se prodavač. A fialová nemáte ? Nejdřív tvrdíš že Vitara nemá uzávěrku a redukci a když teda má, tak nepřejede příkop napříč. Vitara NENÍ off road. Nemá křížitelné nápravy, u pětidveřové verze jsou menší i nájezdové úhly a v terénu se ti nebudou hodit ani standardně obuté silniční gumy. A přesto přese všechno v tom Špindlu budeš mít daleko větší šance s Vitarou než s drtivou většinou ostatních pseudo off roadů. A když tak se někdy koukni na Youtube, co dokáže a co už ne. Já jí beru jako univerzální auto, nic víc, nic míň a jsem spokojenej.
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
U toho motoru 2,4 l jsem čekal zrychlení o dost lepší. Z 0 na 100 za 11,7 s je dost špatné. Podobné auta s motorem 2l jsou na tom lépe.
tak starat sa o SUV a zrychlenie... Mozno trebars Suzuki len nekeca a napisala realny stav 😄