Novinky
rokyta.p
1
Já se zasekl v době Šebrleho, z těch tu neznám nikoho >😁 ale blondýnka s malým Citroenem a pak dáma s Volvem působí docela fajn 😉
"Sprinter Pavel Masák několik let spolupracuje se Seatem" :no😒br />
Jinak jde asi videt ve kterem sportu jsou penize a kdo ma PR potencial.
Jinak jde asi videt ve kterem sportu jsou penize a kdo ma PR potencial.
Sprintera Masáka také žádného neznám.
Tento sprinter se jmenuje Maslák. Tak mu alespoň nekurvi jméno a pokud sportovcům závidíš, máš možnost také vrcholově nějaký sport provozovat a vyniknout. 😉 A až vyhraješ např. zlatou medaili na mistrovství světa (jako Maslák) nebo alespoň splníš třeba limit na olympiádu, tak ti určitě nějakou káru také půjčí. 😄
Ten :no: si spíš zasloužíš ty.
Tento sprinter se jmenuje Maslák. Tak mu alespoň nekurvi jméno a pokud sportovcům závidíš, máš možnost také vrcholově nějaký sport provozovat a vyniknout. 😉 A až vyhraješ např. zlatou medaili na mistrovství světa (jako Maslák) nebo alespoň splníš třeba limit na olympiádu, tak ti určitě nějakou káru také půjčí. 😄
Ten :no: si spíš zasloužíš ty.
Vono by se taky oooo stalo, kdyby Barboře místo Seata půjčili nějaký vybavenější VWčko.
Stejne je to zajimave jak ten marketing funguje, kdy evidentne bez ohledu na sportovni vysledky nekdo je sikovnejsi v dojednavani sponzorskych kontraktu nez jiny. Kdyz si vezmu, ze Klara Spilkova, ktera nikdy nic v zivote nevyhrala ac hraje druhou ligu, tak nafasuje od sponzoru auto za dva miliony, zatimco mnohem medialne znamejsi a neporovnatelne uspesnejsi Spotakova ma Alhambru za polovicku a nekteri rovnez uspesnejsi sportovci nez Spilkova jezdi v Octaviich.
Nejhure ovsem dopadla chudinka plavkyne, ktera ty svoje ruce, nohy a telesnou delku obecne evidentne jen ztezka sklada do nakupniho bonbonu jmenem C3. >😁
Nejhure ovsem dopadla chudinka plavkyne, ktera ty svoje ruce, nohy a telesnou delku obecne evidentne jen ztezka sklada do nakupniho bonbonu jmenem C3. >😁