Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Auta olympioniků: Čím jezdí čeští sportovci?

10 komentářů

Tymkoo
Co to tu meleš? Dotyčný reagoval na slovní překlep v jeho jméně. To ti fakt nedošlo?
Tymkoo
V pohodě 😉
Pekelná Micinka
Vono by se taky oooo stalo, kdyby Barboře místo Seata půjčili nějaký vybavenější VWčko.
lled
"Sprinter Pavel Masák několik let spolupracuje se Seatem" :no😒br />
Jinak jde asi videt ve kterem sportu jsou penize a kdo ma PR potencial.
rokyta.p
Já se zasekl v době Šebrleho, z těch tu neznám nikoho >😁 ale blondýnka s malým Citroenem a pak dáma s Volvem působí docela fajn 😉
gil54
Sprintera Masáka také žádného neznám.

Tento sprinter se jmenuje Maslák. Tak mu alespoň nekurvi jméno a pokud sportovcům závidíš, máš možnost také vrcholově nějaký sport provozovat a vyniknout. 😉 A až vyhraješ např. zlatou medaili na mistrovství světa (jako Maslák) nebo alespoň splníš třeba limit na olympiádu, tak ti určitě nějakou káru také půjčí. 😄

Ten :no: si spíš zasloužíš ty.
Atila_
Stejne je to zajimave jak ten marketing funguje, kdy evidentne bez ohledu na sportovni vysledky nekdo je sikovnejsi v dojednavani sponzorskych kontraktu nez jiny. Kdyz si vezmu, ze Klara Spilkova, ktera nikdy nic v zivote nevyhrala ac hraje druhou ligu, tak nafasuje od sponzoru auto za dva miliony, zatimco mnohem medialne znamejsi a neporovnatelne uspesnejsi Spotakova ma Alhambru za polovicku a nekteri rovnez uspesnejsi sportovci nez Spilkova jezdi v Octaviich.
Nejhure ovsem dopadla chudinka plavkyne, ktera ty svoje ruce, nohy a telesnou delku obecne evidentne jen ztezka sklada do nakupniho bonbonu jmenem C3. >😁
Nicco
;-\
gil54
.
gil54
Tak to se omlouvám, nedošlo, protože když jsem článek četl já, už to bylo asi opraveno.

Chápu a sorry.