Design
chytrak1
1
Nemám sice žádné zákulisní info, ale je myslím jasné že to auto bude. Dokonce ho už všichni viděli. Studie v20v. A v rámci reciprocity to bude kodiaq coupé pro čínu. Na to nemusí člověk být einstein aby to z veřejných informací poskládal.
dnes tusim uz druhy........ lenze vo vysledku to ma prave opacny efekt... a aj hodne dobre auto potom takto ludom sprotivite ... ;-\
mimo temu.... bude uz dnes nova i30? teda ofiko fotky.... vie niekto? hovorilo sa tu na ACZ o datume 7 zari... tak snad neskor poobede alebo k veceru to uz pride ...
mimo temu.... bude uz dnes nova i30? teda ofiko fotky.... vie niekto? hovorilo sa tu na ACZ o datume 7 zari... tak snad neskor poobede alebo k veceru to uz pride ...
Veď už sú, len zas si to treba pozrieť niekde u konkurencii...
[odkaz]
[odkaz]
vdaka.. no konecne uz ma hyundai volant na urovni 😉 :yes: tu som videl velku slabinu znacky ... lebo co model to podivny volant akoby o 5 rokov pozadu... aj nova i20 ho ma akoby z auta o 5 rokov starsieho ...
tentokrat ale uz vsetko ok .... z fotky ozaj parada ... skoro az premia :yes: ( golf s octaviu su razom veterany )
tentokrat ale uz vsetko ok .... z fotky ozaj parada ... skoro az premia :yes: ( golf s octaviu su razom veterany )
Že by hyundai vyvíjel i 30 dohromady s fiatem tipo? Ta podoba snad ani nemůže být náhodou ne?
V nedávnom vyhlásení Seatu odznelo, že ráta s týmito modelmi😒br />
- SUV nižšej strednej triedy (Ateca)
- SUV na báze Ibizy
- mini SUV ako VW Taigun
Kópia Kodiaqu sa s vysokou pravdepodobnosťou nekoná.
- SUV na báze Ibizy
- mini SUV ako VW Taigun
Kópia Kodiaqu sa s vysokou pravdepodobnosťou nekoná.
...strasne ho chtej, ale doufejme, ze ho nedostanou. Ono totiz Se*t nasadil velmi jednoduchou taktiku "delat vse jako Skoda" protoz vidi, ze to funguje.
Nejhorsi je, ze KONZERN na to slysi a maji tim padem zastani. Proto ohledne NOVEHO YETIHO doslo az na vidirani...nodovolite-li zkopirovat Yetiho, prijdete o jeho vyrobu ... a ted chteji postupovat podobne u dalsich projektu...Skodovka to nema jednoduchy
Nejhorsi je, ze KONZERN na to slysi a maji tim padem zastani. Proto ohledne NOVEHO YETIHO doslo az na vidirani...nodovolite-li zkopirovat Yetiho, prijdete o jeho vyrobu ... a ted chteji postupovat podobne u dalsich projektu...Skodovka to nema jednoduchy