Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Design

Zpět na článek

Seat Ateca jako Škoda Kodiaq: Budou mít Španělé také velké SUV?

12 komentářů

pumpkin
Veď už sú, len zas si to treba pozrieť niekde u konkurencii...
[odkaz]
3_diamanty
dnes tusim uz druhy........ lenze vo vysledku to ma prave opacny efekt... a aj hodne dobre auto potom takto ludom sprotivite ... ;-\

mimo temu.... bude uz dnes nova i30? teda ofiko fotky.... vie niekto? hovorilo sa tu na ACZ o datume 7 zari... tak snad neskor poobede alebo k veceru to uz pride ...
Sky for everybody
hmm. Nevypadá vůbec zle. Příjemné překvápko
chytrak1
Nemám sice žádné zákulisní info, ale je myslím jasné že to auto bude. Dokonce ho už všichni viděli. Studie v20v. A v rámci reciprocity to bude kodiaq coupé pro čínu. Na to nemusí člověk být einstein aby to z veřejných informací poskládal.
chytrak1
Že by hyundai vyvíjel i 30 dohromady s fiatem tipo? Ta podoba snad ani nemůže být náhodou ne?
salamoon
...to vyzera lepsie ako kodiaq... hlavne tie vacsie svetla to vylepsuju.... :yes:
dareba
...strasne ho chtej, ale doufejme, ze ho nedostanou. Ono totiz Se*t nasadil velmi jednoduchou taktiku "delat vse jako Skoda" protoz vidi, ze to funguje.

Nejhorsi je, ze KONZERN na to slysi a maji tim padem zastani. Proto ohledne NOVEHO YETIHO doslo az na vidirani...nodovolite-li zkopirovat Yetiho, prijdete o jeho vyrobu ... a ted chteji postupovat podobne u dalsich projektu...Skodovka to nema jednoduchy
nalimer
V nedávnom vyhlásení Seatu odznelo, že ráta s týmito modelmi😒br /> - SUV nižšej strednej triedy (Ateca)
- SUV na báze Ibizy
- mini SUV ako VW Taigun
Kópia Kodiaqu sa s vysokou pravdepodobnosťou nekoná.
3_diamanty
mne to pride kusok podobne aj mazde... taka nizka palubovka s tym displejom kusok uz tak inak posadenym... zrejme prichadza do mody zase nejaky novy styl aky bude preferovat coskoro uz takmer kazdy... 😉
3_diamanty
vdaka.. no konecne uz ma hyundai volant na urovni 😉 :yes: tu som videl velku slabinu znacky ... lebo co model to podivny volant akoby o 5 rokov pozadu... aj nova i20 ho ma akoby z auta o 5 rokov starsieho ...

tentokrat ale uz vsetko ok .... z fotky ozaj parada ... skoro az premia :yes: ( golf s octaviu su razom veterany )
iudex
Dík. :yes:
Sky for everybody
k druhému odstavci přidávám otázku...Co Genesis G80 Sport?