Videa
Přihlásit pro přidání komentáře
esper
1
Az na to ze to nie je driftovanie...
darkom73
a servo jin neodešlo ? Kdo sleduje Dakar,ví na co narážím
Nevím na co narážíte....
Na dakaru problém se servem nemají. Problém je s hydraulickou pumpou, která tlačí do serva olej........
Na dakaru problém se servem nemají. Problém je s hydraulickou pumpou, která tlačí do serva olej........
ryccardo
No delat tohle s Tatrou to uz chce celkem zkusenosti. Ale delat smyky na letisti je houby zabava. Ja kdy nachumeli vytahnu auto a vecer kdyz neni provoz jdu trenovat normalne na silnici. Taky mam uz v lednu vytahanou rucku az beda >:D >:D Timto zdravim vsechny co si zimu v aute umi uzit. ;-)
Tak to zavidim. Od kedy mam auto s nevypinatelnym esp ne pre mna jedinou zabavou rozblikanie esp kontrolky :(.
Tak to musí jít nějak vyřešit. Neříkej mi, že nějaký šikovný mechanik by to přes diagnostiku nedokázal vyblokovat. Co máš za auto?
p 308sw. aj podla mna by sa to dalo nejak vyriesit, ale nechcem do toho rypat, ked je to v zaruke...
Zkusil bych se podívat na pojistky. ;-)
Tak hlavně, že máš auto ještě s ručkou. Ty nové modely už jsou většinou zprzněné el. P brzdou! 8-s 8-s 8-s :no:
tak to patrím mezi tých šťastlivcov ,klasická ručka + zadný pohon.
V tom případě to chce ještě samosvor. Ovšem BMW v rámci procesu trvalého zlepšování samosvor dělá jen do řady M zatímco E30 a tuším i E36 to měly celkem běžně. Inu to je ten pokrok.
niečo v štýle - chceš zábavu tak si priplať (uvažujem ale nad ním).
mám aj valník do 3,5t so zadkom a samosvor má v základe,s ním je vačšia zábava ako s bmw >:D
mám aj valník do 3,5t so zadkom a samosvor má v základe,s ním je vačšia zábava ako s bmw >:D
jiriik
Taky si to ted užívám, když je konečně sníh. Vypnu DSC a lechtám plyn. Jo to mě baví, ale pak se divím, že zadní gumy mám jen na jednu zimu:-D >:D
Čert vem gumy. Za tu srandu to stojí. Lepší než kdyby si je vyhazoval zpuchřelý jak nějakej kloboučník ;-)
Stejsn
jsme měli -25°C na výcvikáči, tak jsme polili celej buzerplac vodou a lítali jsme tam dveřma (a často i zadním čelem) napřed s vejtřaskama. Byla to úžasná sranda, rád na to vzpomínám. Vejda v driftu je divoká holka. :yes: