Novinky
Uživatel_5340709
2
Jj, není to můj šálek kávy, ale auto je to povedené. :yes:
Přejít do diskuze
Juke byl prvni, co mne napadlo.
Japonci jsou v oblasti "tuningu" fakt extremisti 😄
Na druhou stranu... Tahle Toyota je fakt hezka...
Japonci jsou v oblasti "tuningu" fakt extremisti 😄
Na druhou stranu... Tahle Toyota je fakt hezka...
Jo vidíš, máš pravdu, mají něco takového v Lexusu...na to jsem zapoměl....tož do toho... :yes:
- To už jako v Tokiu letí místo liťáků plecháče? 😉
- Jinak dovedu si představit tohle auto v ostré verzi, podobně jako Nissan Juke.
- Jinak dovedu si představit tohle auto v ostré verzi, podobně jako Nissan Juke.
To se musíš zeptat u Toyoty. Asi si nemyslí, že jim to za to stojí. Průměrné emise CO2 mají nízké. Za rok 2015 na tom lépe byly jen PSA, Renault (samotný, bez Dacie a spol.) a Mitsubishi, pokud si dobře vzpomínám. A to jak absolutně, tak co se týče náskoku před cílem (Toyota měla náskok přes 19 g na km, to je dost).
Ano, třeba ten dvoulitr. Tak vysvětli mi, proč tenhle motor bude dle webu třeba v Rusku a v EU ne? Nemyslím si, že by nároční zákazníci tuto motorizaci nekupovali... A nechtěli ji. Jako alternativu bych já osobně bral radši 111 kw v atmo, než ten minimotůrek. Nebo ať si "půjčí" motory od BMW, když kooperují. Možností je víc, fakt by to chtělo "důstojnější" pohon.
Co jsem zaznamenal, mimo EU by měl být atmosférický dvoulitr. Například v Austrálii. O ničem silnějším nevím. Za tohle těžko může EU. Toyota má průměrnou spotřebu hluboko pod cílem, jednu z nejnižších ze všech automobilek prodávajících v EU. A to včetně Lexusů (vyrábí je přímo Toyota).
Někde jsem četl, že na východ od nás bude C-háerko dodávané i s pohony, které se cpou do RAVky. Takže i něco zajímavějšího, než "eko" motory. To by pak mohla být důstojná motorizace, k tomu skvělému podvozku. Ti chytráci z EU mě někdy, s prominutím, serou :no: