Novinky
Beekey
0
Nom mne to pride uz fakt ako bastardizace automobiloveho sveta. X6-ka teraz toto... Z tych fotiek to uz predsa je vidiet, ze to bude mensi brat x6-ky. Ja si myslim, ze R je celkom pekne auto, a hlavne v tej kategorii, ten mierny neuspech sa da vysvetlit tou vyssiou cenou, ale predsa je to MB.
Navtech
0
Nehaň dne před večerem! Až tomu sundaj ty trenýrky, tak to bude určitě dobrý, je to předsi jen BMW. :yes:
Subaru.in
0
Ja verim, ze pokud prevezmou vzhled z x6 ci nove generaci 5, tak to se bude rozhodne vice prodavat nez MB R. Me se R libi ze vnitr je to jako sedet v kresle v obyvaku, ale z venci je to opravdu osklive.
Navtech
0
Neboj, snad liftnou předek a bude OK. Problém je hlavně cena, protože se příliš neslučuje s určením a to si myslim, že je hlavně rodina s harantama. :yes:
T613
0
předek R je podivný, až ho předělají bude to velice hezké auto :yes:
Navtech
0
Předek je naopak nádhernej, je na něm vidět, že je dělán s určitou extravagantností pro lidi, co se chtějí odlišit a je tam jistá odvaha výrobce "být jiný"! Znáš to, ne? >😁 >😁
T613
0
znám to a podporuji, ale k Meďourovi se to nehodí 😉
Navtech
0
Jo Meďour! No já se splet >😁
Až sundaj ty hadry, tak to nebude vůbec zlý. U BMW tu určitou extravaganci chápu a líbí se mi, u toho meďoura už méně. Ačkoliv za ideál považuju jedničkový kupé, to je nádhera...
...ošátkovaná bába od BMW? Ostatně, po ropuše X6 mě už nemůže nic překvapit. Ta vypadá dobře jedině tehdy, když je zvěčněna nějakým zkušeným fotografem.