Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: BMW PAS se bude zřejmě vyrábět v Dingolfingu

13 komentářů

skejpa
me se X6 v cerne barve a s velkyma litakama celkem libi. netvrdim ze je to nejak uzitecny auto, osklivy se mi ale nezda... je ale pravda ze treba muj bracha to auto nemuze vystat a ty ocividne taky ne 😄
Neboj, to skutečně není...
Navtech
Netruchli a neztrácej soudnost, tohle neni tvoje liga :-!
...ošátkovaná bába od BMW? Ostatně, po ropuše X6 mě už nemůže nic překvapit. Ta vypadá dobře jedině tehdy, když je zvěčněna nějakým zkušeným fotografem.
woody-alien
Až sundaj ty hadry, tak to nebude vůbec zlý. U BMW tu určitou extravaganci chápu a líbí se mi, u toho meďoura už méně. Ačkoliv za ideál považuju jedničkový kupé, to je nádhera...
Navtech
Jo Meďour! No já se splet >😁
T613
znám to a podporuji, ale k Meďourovi se to nehodí 😉
Navtech
Předek je naopak nádhernej, je na něm vidět, že je dělán s určitou extravagantností pro lidi, co se chtějí odlišit a je tam jistá odvaha výrobce "být jiný"! Znáš to, ne? >😁 >😁
T613
předek R je podivný, až ho předělají bude to velice hezké auto :yes:
Navtech
Neboj, snad liftnou předek a bude OK. Problém je hlavně cena, protože se příliš neslučuje s určením a to si myslim, že je hlavně rodina s harantama. :yes:
Subaru.in
Ja verim, ze pokud prevezmou vzhled z x6 ci nove generaci 5, tak to se bude rozhodne vice prodavat nez MB R. Me se R libi ze vnitr je to jako sedet v kresle v obyvaku, ale z venci je to opravdu osklive.
Navtech
Nehaň dne před večerem! Až tomu sundaj ty trenýrky, tak to bude určitě dobrý, je to předsi jen BMW. :yes:
Beekey
Nom mne to pride uz fakt ako bastardizace automobiloveho sveta. X6-ka teraz toto... Z tych fotiek to uz predsa je vidiet, ze to bude mensi brat x6-ky. Ja si myslim, ze R je celkom pekne auto, a hlavne v tej kategorii, ten mierny neuspech sa da vysvetlit tou vyssiou cenou, ale predsa je to MB.