Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Miloš Zeman si vyzkoušel Škodu Kodiaq. Nebouchá se v ní do hlavy a méně drncá

46 komentářů

Uživatel_5340709
............. nebo nadýchal. 😉
Dinar
>😁 >😁 :yes😒br />
Každopádně ale máme potvrzeno, že je kodiaq výborné auto, když vyhovuje i prezidentovi... 😉
gil54
>😁 .....a máto asi stejnou váhu, jako když svého času M.Schumacher chválil Seicento. 😄 [odkaz]
Dinar
Ne, ne, Ovčáček řikal, že pan prezident hodnotil kvality tohoto vozu skutečně vysoko, a srovnávat váhu našeho pana prezidenta s váhou nějakýho joudy v kombinéze montéra... no fuj! 😉
gil54
>😒]
webpaja
Znám velmi málo lidi, kteří se dokáží obklopit takovou squadrou lidí >😁
Ronault.
Čím většíma blbcema se obklopis, tím chytřeji mezi něma vypadas 😉
white label
Tys mě prokoukl..., proto by to chtělo nějaký sraz, ať si zase vypadám chytře. >😁 😉
holden2
tak to si zajdi na nejakou akci mezi ploty.
woody-alien
Zřejmě bude muset.....jinde na tebe těžko narazí.
_Karel_
No, sqadra- hlavně Ovčáček. Nevím, jestli mě napadne někdo, kým se dá víc pohrdat.
Hammunasakra
:yes: :yes: :-!
Arese
Ten patolízalský klaun prý dřív dělal redaktora v Haló novinách!!! >😁 >😁 >😁 To hovoří za vše. 8-s
Uživatel_5340709
:yes:
Uživatel_5340709
Schumacher si nejvíce naběhl s Multiplou. 😄
Ronault.
[odkaz]
Shumi chválil i jiné skvosty >😒]
gil54
... ne, to fakt není fotomontáž.... >😁 (Vždyť tam vypadá jako trpaslík co sedí na pařezu.)
woody-alien
>😁 :yes:
Lojza11
presne tak, proto ho take koupim. Jen ta cekacka 😄
Ozzman
>😒] :yes:
white label
Nenadýchal, protože ani nedýchal... 😉
T.E.S.L.A už na ACZ serie
[odkaz]
Hammunasakra
Nebo v tomto [odkaz] 😄
Nebuď taký krutý. Zbavíte sa jedného oného a namiesto neho príde iný oný...
Hammunasakra
To je jasný ale může to bejt třeba nepatrně lepší [odkaz] [odkaz] 😄

Neni rozdíl mezi Kiskou a Schusterem nebo Gašparovičem?
Rozdiel tam je, ale nepodstatný. Ani jeden nám dobré meno nespravil.
N6600
Vyrok "V superbu se vždycky praštím do hlavy..." dost vysvetluje...
vabis
:yes: .... uplne ho vidim jak v Kodiaqu jede na Vysocinu. Mamo, prazaci prijeli, v kufru jitrnice a na strese zluty nafukovaci clun >😁
white label
A ty jitrnice nejen v kufru, ale i na čele... 😉
rokyta.p
Ovčáček uvázaný na zrcátko, aby se mohl volně pást. Dcera na fejsbůku domlouvá další péčkovou akci jako revoltu rodičům. Miloš s ponožkama v sandálech schovaný před poledním žárem v hostinci, marně se dožadujíc popelníčku

na čele má spíš passy, než jitrnice
Má veľkú hlavu...? 😐
Barry Lyndon
To adorování Kodiaqu jakožto nejpohodlnější Škodovky dělá Superbu docela medvědí službu. Naladit podvozek nízkého liftbacku hůře než u vysokého SUV, tak to je opravdu "umění". Superb z toho pak vychází jako totální plečka s mizerným podvozkem... (jako ve srovnání s A8 je to OK, ale ve srovnání s Kodiaqem....)
webpaja
Není jednodušší vyladit pohodlí u SUV s vyššími zdvihy a obecně vyšším profilem pneu než u LB s obrácenými parametry?
Barry Lyndon
primárně kvůli vyššímu těžišti by to u SUV mělo být těžší (minimálně v dřevních dobách SUV tomu tak bývalo...). On bude spíš problém u Superbu jako takového, protože kombinace měkký a drncavý je ta nejhorší možná (byť samozřejmě v levnějších autech běžná)
webpaja
Doba je jiná a Sup není primárně nepohodlný, problémem je móda ultranízkých pneumatik a běžného řešení podvozku. Ten to prostě narozdíl od dražších vozů nepochytá. Sup není na stejných kolech v komfortu příiš horší Mazdy 6.
U běžného cesťáku těchto rozměrů je ale pro mě příjemnější odladění aktuálního Mondea, kde vše zabíjí zase bohužel nejen na poměry Fordu horší řízení.

Kaďáka jsem ještě neřídil, jsem na jeho podvozek zvědav.
Barry Lyndon
To je pravda. Korunu tomu pak nasazuje automatické nasazování velkých ráfků do vyšších výbav (příkla😜 O3 L&K - 18", přitom ta má chuděra co dělat i se 17tkami)
pargi
Ono nižší vůz můžeš naladit měkčeji bez toho, aby utrpěla směrová stabilita, zatím co vůz s vyšším těžištěm a měkkým nastavením v zatáče zakopne o přední vnější kolo a jde na budku, bych řekl. Osobně bych na kodiaq v otázce komfortu proti superbu nevsadil zlámanou grešli, proto jsem docela překvapený, že ho někdo hodnotí líp než supa.
Barry Lyndon
Právě že to tak hodnotí prakticky všichni, kdo měli možnost srovnání a když si toho všiml i pan pussydent, tak to bude zřejmě docela výrazný rozdíl.
Stejsn
kardiak a prostatik :-!
webpaja
>😒] >😒] >😒]
white label
Jj, Kodiak, kardiak, prognostik, prostatik, diabetik, alkoholik... a jako bonus prosťáček pasáček Ovčáček.
Manex
dlouho jsem měl o jeho vzhled obavy, ale až ve srovnaní s touhle obludou jsem si uvědomil že je fakt krasnej >😁
Lojza11
Asi to se moc nepatri, nezkousel nekdo poptat dealery skody na koupe Kodiaqa jakou nabidli prodejci max slevu % na nove auto?
Horst Fuchs
Pro Zemana? Jedině Škoda Cígo...
MDK
Mám to chápat jako PR? Jako, že většina potencionálních kupců, jsou voliči Zemana? Inteligencí možná, ale i šrajtoflí? Nejsem si úplně jistý.....
holden2
pro dobytek, ale jako fasunk OK