Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ženeva 2017

Autosalon Ženeva 2017

Starší ročníky

Autosalon Paříž

Autosalon Frankfurt

Další autosalony

Rok 2017 je již 87. ročníkem ženevské výstavy. Vstupenky jsou k dispozici přímo v Geneva Palaexpo nebo na webových stránkách autosalonu. Akce byla naplánována od 9. do 19. března 2017. Obvykle je výstava otevřena od pondělí do pátku mezi desátou ranní a osmou večerní hodinou, o víkendu pak od devíti do sedmi.

Kdy: od 9. - 19. 3. 2017

Kde: Ženeva, Švýcarsko, z Prahy 920 km

VSTUPENKY http://www.gims.swiss/en/page/entry-rates-online-tickets-8947

Zpět na článek

Dacia přiveze do Ženevy speciální edici Summit

6 komentářů

Pedros04
ale ve skutečnosti žádnou novinku nepřiveze. milion variací na jedno a to samé pořád dokola, tak to nevím čím chtějí zaujmout...
Barry Lyndon
čím lowcostovější výrobce, tím jeho stříbrné plasty vypadají hůře, ale obecně vzato je to hrůza od Dacie po prémii :no:
Martin
tuhle jsem si tohodle stříbrnýho moru všiml na Thalii
Barry Lyndon
nicméně dle minusů si to svět žádá 😄
hedvin
Konečně má dachna volanty co vypadají k světu :yes:
chetoos
Souhlasím. Nový volant vypadá moc dobře. Minulé volanty byly většinou ze starých Renaultů jen z logem Dacie. Chromovaná maska chladiče se mi moc nelíbí. I na Dusteru se mi líbí více původní verze než ta současná s chromovanou mřížkou. Navíc nové světlomety na Sanderech a Loganech vypadají trošičku kýčovitě. A le líbí se mi, že e😜erimentuje a snaží se své vozy vylepšit. To, že do Ženevy nepřiveze nic nového nevadí. Příští rok příjde nový Duster a možná i zástupce třídy mini vozy